Yanni Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 XV KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH 14.06. 2009 r. w Raciborzu która się odbędzie w tym roku w na Stadionie Ośrodka Sportu i Rekreacji (OSIR)Racibórz ul. Zamkowa W obsadzie sędziowskiej Pan Jakub Kruczek. Chyba młody nowy Sędzia -wiem że hoduje pudle. Quote
Siamensis Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 wiem,że to nie ten temat,ale jeśli coś jeszcze o nim wiesz napisz...ja nic nie znalazłam a jadę do niego do Ustronia;) Quote
Yanni Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Siamensis napisał(a):wiem,że to nie ten temat,ale jeśli coś jeszcze o nim wiesz napisz...ja nic nie znalazłam a jadę do niego do Ustronia;) Ostawia wszystkie wystawy na Śląsku-jeszcze chyba Chorzów ma w zanadrzu oprócz Ustronia i Raciborza ... hahahahaha... zamieściłem temat w "sędziach" ale ktoś odpisał tylko że jest nowy i młody i wątpię by go ktoś znał . to chyba jego pierwsze podboje ringów. Quote
Yanni Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Tylko jeden pies ,cała reszta to suki. W młodzieży to można chyba powiedzieć że TŁOK ! Plan sędziowania: Shih tzu PSY Klasa otwarta 1 841 - 841 SUKI Klasa szczeniąt 1 784 - 784 Klasa młodzieży 5 785 - 789 Klasa pośrednia 4 790 - 792,842 Klasa otwarta 2 793 - 794 Klasa championów 1 795 - 795 Quote
renia13 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :diabloti: to w tym "tłoku" życzymy Wam "przodów " :loveu: . Quote
stratoos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Mam blisko, może sie wybiorę i pooglądam wasze piękne pisaki :loveu: Quote
Yanni Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 renia13 napisał(a)::diabloti: to w tym "tłoku" życzymy Wam "przodów " :loveu: . Dzięki Reniu .Ciężko będzie chyba z tymi "przodami" bo Shila będzie miałą 9 m-cy i 9 dni ...hahahaha....ale jesteśmy ambitni i przemy do przodu ! Liczymy na jakieś kciuki? Quote
renia13 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :cool3:no i jak w Raciborzu było ???? poprosze o wyniki :p Quote
Yanni Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ja niestety nie znam wyników tylko szczątkowe i nie chciał bym się pomylić. Proponuję kilka fotek. Dolce Vita Fu-Lin lok.IV doskonałą DESSALA VAN HOSHi lok. II doskonałą Śliczne Wenrics Capture oraz Ketlas LOOK H WHOs HERE -niestety nie znam wyników ale pewnie dobre lokaty,shila i Eliska-Zw.Rasy ASABELLE Magic Moravia Quote
lonka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Wyniki zwycięzcówposzczególnych klas PSY Klasa otwarta Wenrics Capture -CWC,BOS SUKI Klasa szczeniąt KAYBAROSHI HAN&HAR MEET SEXY WOMAN Najlepsze Szczenie w Rasie,BIS PAPY 2 Klasa młodzieży KAYBAROSHI HAN&HAR BE MY PRINCESS - lok.I, Zwycięstwo Młodzieży oraz BOB JUNIOR II lokata Czeska suńka ,przydomka nie znam,prosze dopisac jak ktoś ma katalog:razz: III lokata DESSALA VAN HOSHi Klasa pośrednia KAYBAROSHI HAN&HAR CONTROVERSY WOMAN I lokata,CWC Klasa otwarta Monika z Targenu I lokata CWC Klasa championów MILADY AD ACTE CWC,BOS,BOB,BOGIII Gratulacjii!!!! Quote
Recommended Posts