Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

XV KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH
14.06. 2009 r. w Raciborzu która się odbędzie w tym roku w na Stadionie Ośrodka Sportu i Rekreacji (OSIR)Racibórz ul. Zamkowa

W obsadzie sędziowskiej Pan Jakub Kruczek. Chyba młody nowy Sędzia -wiem że hoduje pudle.

Posted

Siamensis napisał(a):
wiem,że to nie ten temat,ale jeśli coś jeszcze o nim wiesz napisz...ja nic nie znalazłam a jadę do niego do Ustronia;)

Ostawia wszystkie wystawy na Śląsku-jeszcze chyba Chorzów ma w zanadrzu oprócz Ustronia i Raciborza ... hahahahaha... zamieściłem temat w "sędziach" ale ktoś odpisał tylko że jest nowy i młody i wątpię by go ktoś znał . to chyba jego pierwsze podboje ringów.

Posted

Tylko jeden pies ,cała reszta to suki. W młodzieży to można chyba powiedzieć że TŁOK !

Plan sędziowania:

Shih tzu

PSY
Klasa otwarta 1 841 - 841
SUKI
Klasa szczeniąt 1 784 - 784
Klasa młodzieży 5 785 - 789
Klasa pośrednia 4 790 - 792,842
Klasa otwarta 2 793 - 794
Klasa championów 1 795 - 795

Posted

renia13 napisał(a):
:diabloti: to w tym "tłoku" życzymy Wam "przodów " :loveu: .

Dzięki Reniu .Ciężko będzie chyba z tymi "przodami" bo Shila będzie miałą 9 m-cy i 9 dni ...hahahaha....ale jesteśmy ambitni i przemy do przodu ! Liczymy na jakieś kciuki?

Posted

Ja niestety nie znam wyników tylko szczątkowe i nie chciał bym się pomylić. Proponuję kilka fotek.
Dolce Vita Fu-Lin lok.IV doskonałą

DESSALA VAN HOSHi lok. II doskonałą

Śliczne Wenrics Capture oraz Ketlas LOOK H WHOs HERE -niestety nie znam wyników ale pewnie dobre lokaty,shila i Eliska-Zw.Rasy

ASABELLE Magic Moravia

Posted

Wyniki zwycięzcówposzczególnych klas
PSY
Klasa otwarta
Wenrics Capture -CWC,BOS
SUKI
Klasa szczeniąt KAYBAROSHI HAN&HAR MEET SEXY WOMAN Najlepsze Szczenie w Rasie,BIS PAPY 2
Klasa młodzieży KAYBAROSHI HAN&HAR BE MY PRINCESS - lok.I, Zwycięstwo Młodzieży oraz BOB JUNIOR
II lokata Czeska suńka ,przydomka nie znam,prosze dopisac jak ktoś ma katalog:razz:
III lokata DESSALA VAN HOSHi
Klasa pośrednia KAYBAROSHI HAN&HAR CONTROVERSY WOMAN I lokata,CWC
Klasa otwarta Monika z Targenu I lokata CWC
Klasa championów MILADY AD ACTE CWC,BOS,BOB,BOGIII

Gratulacjii!!!!