Soifon Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 2 czerwca znaleziono suczkę pekińczyka na drodze koło Opatkowic pod Krakowem. Sunia jes czarna i ma siwy pyszczek. Ma chore oczy, całe pokryte bielmem. Miała obroże, jednak bez adresownika. Bradzo proszę o pomoc w szukaniu właściela. Quote
malagos Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No ciekawe, czy tak sama sie zagubiła :shake: Gdzie ona teraz jest? Quote
Soifon Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Myślę, że się sama zgubiła. Wydaje mi się, że musiała wejść w wysoką trawę właściciele stracili ją z pola widzenia - wiem, że tak zcasami jest z małymi psami,a ona jeszcze na dodatek nie widzi. Myślę, że się zgubiła, ale oczywiście pewności nie ma. Ale ma obrożę )to czasami nic nie znaczy). I jest rozpuszczona :evil_lol: Teraz jest u moich rodziców - bo moje psy są dla niej za duże i bała sie okropnie. Jest bezpieczna, czuje isę dobrze, całą noc rozcesywaliśmy jej włoski, bo taka była skołtuniona. Wygląda na to, że jest zdrowa i nic jej nie jest. Pojedziemy z nią do weterynarza, żeby się upewnić. Mam nadzieję, że właściciel szybko się znajdzie. Czy ktoś zna namiery na schronikso w Skawinie? Bo ja nie mogę się nigdzie dwoiedzieć z kim Skawina ma teraz podpisaną umowę i jaki tam jest numer telefonu? Quote
Soifon Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Czy naprawdę nikt nei wie, gdzie jest schronisko w Skawinie? :shake: Quote
Recommended Posts