Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żeby nam się nie nudzilo to dziś tj 2 czerwca dla odmiany znaleźliśmy Huskiego. Koło 19:30 leżał przy drodze we wsi Bojano koło Gdyni.
Wygląda nie najgorzej. Jest cały. Bez obroży, Tatoo brak. Ząbki niestarte choć z odrobiną kamienia. Moim zdaniem 3 lata to max ale że jest mały( tak na oko do 15-20 kg) to może i to nawet jest szczenior...
Kot go specjealnie nie ineteresuje . Moje rozbojniki wchodzące przez zamknięte drzwi balkonowe na jego widok tez niespecjalnie.
Merda do nas ogonem cieszy się.
Pytalismy tu i tam. Nikt takiego psa nie znał więc cóż było robić? Pojechal z nami.
Chętnie wskoczyl do bagażnika. Grzecznie czekał aż zrobiliśmy zakupy.
Przed samym domem uraczył nas pawikiem z którego wynikało że dopiero co jadł. Niestrawione kości , paróweczki itd... No ale skad mogliśmy wiedzieć? Zresztą pytaliśmy kilku napotkanych ludzi i w sklepie...
A tak o to wygląda nasz chłopak. Robocze imię -Kieł.

Podstawowe informacje o psie:

maść : brazowo-biała
oczy - orzechowe
waga: 15-20 kg
Charakter: łagodny, towarzyski, energiczny, radosny, spontaniczny, nauczony czystości, zsocjalizowany z kotami, nie niszczy w domu, nieagresywny do psów, lubi dzieci
stan zdrowia :dobry
Czip: brak
tatuaż: brak
obroża:brak
kastracja: Pies zostanie wykastrowany przed adopcją lub adoptujący zostanie do tego zobowiązany na podstawie umowy adopcyjnej.

Trójmiasto - Ogłoszenie - Znaleziony Husky-Bojano k. Gdyni
Kieł - Zwierzaki - cafeanimal.pl
Znaleziony Husky Bojano k. Gdyni
Husky Kieł szuka domu : Trójmiejski Patrol Obrony Praw Zwierząt : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
www.WEJHER.com :: Zobacz temat - Husky szuka domu
ale.gratka.pl
gumtree.pl - trójmiasto
[FONT=&quot]http://zgubiono.pl/[/FONT]
[FONT=&quot]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
mojeosiedle - forum ogólne gdańsk
Zwierzaki z Tr
[URL]http://nasza-klasa.pl/profile/26510234

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=660103511

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne znalezisko :loveu: Zapewne wybrał się na wędrówkę z jakiejś posesji. Przy zdolnosciach husky - być może nawet z dość odległej posesji :shake:

Posted

Nasze cudo przespało grzecznie całą noc na posłanku:loveu:.
Rano jak schodziałam z sypialni to pomerdał ogonkiem nie chciało mu się wstawać, leniuch jeden :).
Ma dwie ranki na przedniej łapce i jest ona lekko opuchnieta.

Sucha karma niezbyt nu smakuje za to kiełbaska z kanapeczek jak najbardziej :).
Nie był szkolony bo nie zna podstawowych komend, aleza to bezbłędnie podaje łapkę za łasucha :)

Teraz niestety musiał zostać sam w domku, zobaczymu co zastaniemy po powrocie z pracy:cool3:

Posted

Dałam go na forum TPOPZ i na trojmiasto.pl ale bezpłatne czyli niewyróżnione.

Aaaa dopiero teraz widzę, że Kana też zrobiła. Tylko czmeu ono pojawia się dopiero na 3 stronie?Ludzie są leniwi...

Posted

Betbet napisał(a):
Dałam go na forum TPOPZ i na trojmiasto.pl ale bezpłatne czyli niewyróżnione.

Aaaa dopiero teraz widzę, że Kana też zrobiła. Tylko czmeu ono pojawia się dopiero na 3 stronie?Ludzie są leniwi...

dzięki Betbet

Dziewczyny popodrzucajcie mi linki , wrzucę do pierwszego posta

Posted

Ja kiedyś miałam zgłoszenie o husky, dokładnie gdzieś z tamtych rejonów, babeczka go znalazła. Wyglądał bardzo podobnie. Trzymała go w garażu, bo nie miała co z nim zrobić9jej psy atakowały) i ona go oddała do adopcji gdzieś tam, ale pies cały czas zwiewał. Kompletnie nie mogę tego znaleźć w moich mailach ani nigdzie w ogłoszeniach.

Posted

Googlowaliśmy, allegrowaliśmy i trójmiastowiliśmy...
poczekamy może facet dopiero zacznie go szukać.
Może już dawno go zgubił / ukradli mu.
Może nie ma neta?
Kupie dzisiaj anonse i wyślę ogłoszenie do gazety.
Jak ktoś dobrze szuka to znajdzie.

Posted

a może ktos jest z okolicy coby porozwieszał tam ogłoszenia? Zrobię ogłoszenie i wyślę na @.

Ja tylko przejeżdżałem i nie wiem kiedy będę tam znów...

Posted

Kana wiesz na cyzm polega problem? Że ludziom się nie chce szukać...i bywa tak, że nie podejmują trudu, a jeśli trafią przypadkiem na ogłoszenie to może coś tam się w nich odezwie. Ja wiem, że lepiej żeby pies nie wracał do takiego właściciela, który ma go w głębokim...ale...lepijej taki niż schronisko, bo z adopcjami cięzkoooo.