Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że go namówię, żeby coś zrobił przez te dwa tygodnie, ale to nie oznacza, że przestaję szukać. Takie cuda zazwyczaj szybko znajdują domki, a my już sobie dokładnie sprawdzimy te, które będą nim zainteresowane.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dwie ważne rzeczy umknęły:
- podpisane przez właściciela zrzeczenie się psa
- kastracja (jak najszybsza, za którą powinien zapłacić wł. skoro tyle pracuje)

Posted

Pan podpisze, ale w momencie jak będę odbierała od niego psa, pamiętam o tym Koperku.
Nie lubię kastrować takich młodziaków:roll: Zawsze wolę poczekać do a) wymiany wszystkich mleczaków i wyrośnięcia stałych, b) ok. 9 miesięcy życia psiaka..

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Myślę, że go namówię, żeby coś zrobił przez te dwa tygodnie, ale to nie oznacza, że przestaję szukać. Takie cuda zazwyczaj szybko znajdują domki, a my już sobie dokładnie sprawdzimy te, które będą nim zainteresowane.

Nie namawiam Cię na zaprzestanie poszukiwań. I nie wątpię w rzetelność Waszych działań.
Doprowadzają mnie do furii takie sytuacje, tyle.
Ja DT podtrzymuję jeśli będzie trzeba.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Watsonie! Jeszcze 11 szczeniąt asta szuka domu (wynik skojarzenia dwóch astów).
Ja nie amstaffowa ciotka, ale nie zostawię ich.. czekam na zdjęcia i nowy wątek.. ehh..

Kur.... :angryy: Ręce opadają. No nie ma głupszego gatunku na tym łez padole od człowieka

Posted

[quote name='Spinca']Kur.... :angryy: Ręce opadają. No nie ma głupszego gatunku na tym łez padole od człowieka
Masz rację, w takich chwilach mam ochotę iść do kibla i rzygać, póki mi żołądek nie wyleci, a żółć nie spłynie na podłogę.

Wstyd mi, że jestem człowiekiem.

Posted

I jeszcze jeden domek chętny..
Dzięki, (Złota) Rybko:loveu:
Ale wciąż jeszcze nie wiem.. żaden dla mnie nie jest pewny na 100%. Jeden w dolnośląskim. Dziewczyna przyjedzie po niego sama, podpisze umowę.. ale wizyta przedadopcyjna potrzebna mi na gwałt.. W Lubaniu..

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Watsonie! Jeszcze 11 szczeniąt asta szuka domu (wynik skojarzenia dwóch astów).
Ja nie amstaffowa ciotka, ale nie zostawię ich.. czekam na zdjęcia i nowy wątek.. ehh..

zabić takich to mało :angryy::mad::angryy::mad:

także trzymam kciuki, oby się udało :kciuki:

Posted

moja opinia: POZYTYWNA:) duży dom, duży teren, Państwo mają 6 - 7 letnią sukę a watson byłby drugim psem. do tej pory mięli dwa ale niestety jeden odszedł (wiek) i sunia straciła towarzystwo. decyzja należy do was:))