NaamahsChild Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Myślę, że go namówię, żeby coś zrobił przez te dwa tygodnie, ale to nie oznacza, że przestaję szukać. Takie cuda zazwyczaj szybko znajdują domki, a my już sobie dokładnie sprawdzimy te, które będą nim zainteresowane. Quote
Koperek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dwie ważne rzeczy umknęły: - podpisane przez właściciela zrzeczenie się psa - kastracja (jak najszybsza, za którą powinien zapłacić wł. skoro tyle pracuje) Quote
NaamahsChild Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Pan podpisze, ale w momencie jak będę odbierała od niego psa, pamiętam o tym Koperku. Nie lubię kastrować takich młodziaków:roll: Zawsze wolę poczekać do a) wymiany wszystkich mleczaków i wyrośnięcia stałych, b) ok. 9 miesięcy życia psiaka.. Quote
Spinca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 NaamahsChild napisał(a):Myślę, że go namówię, żeby coś zrobił przez te dwa tygodnie, ale to nie oznacza, że przestaję szukać. Takie cuda zazwyczaj szybko znajdują domki, a my już sobie dokładnie sprawdzimy te, które będą nim zainteresowane. Nie namawiam Cię na zaprzestanie poszukiwań. I nie wątpię w rzetelność Waszych działań. Doprowadzają mnie do furii takie sytuacje, tyle. Ja DT podtrzymuję jeśli będzie trzeba. Quote
NaamahsChild Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Watsonie! Jeszcze 11 szczeniąt asta szuka domu (wynik skojarzenia dwóch astów). Ja nie amstaffowa ciotka, ale nie zostawię ich.. czekam na zdjęcia i nowy wątek.. ehh.. Quote
Spinca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 NaamahsChild napisał(a):Watsonie! Jeszcze 11 szczeniąt asta szuka domu (wynik skojarzenia dwóch astów). Ja nie amstaffowa ciotka, ale nie zostawię ich.. czekam na zdjęcia i nowy wątek.. ehh.. Kur.... :angryy: Ręce opadają. No nie ma głupszego gatunku na tym łez padole od człowieka Quote
NaamahsChild Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Spinca']Kur.... :angryy: Ręce opadają. No nie ma głupszego gatunku na tym łez padole od człowieka Masz rację, w takich chwilach mam ochotę iść do kibla i rzygać, póki mi żołądek nie wyleci, a żółć nie spłynie na podłogę. Wstyd mi, że jestem człowiekiem. Quote
Spinca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ujęłaś to dosłowniej, ale bardzo trafnie :-( Watson, do góry! Pokazuj się, pieknoto Quote
Spinca Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Watson, pokazuj się. Ludzie, nie widzicie jaki to piękny pies? Quote
NaamahsChild Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Jest jeden domek chętny.. pod Strzelcami Opolskimi.. Ale cii.. bez wizyty przedadopcyjnej nawet się nie cieszę. Napisałam do dziewczyn, czekam na odpowiedź.. Quote
NaamahsChild Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 I jeszcze jeden domek chętny.. Dzięki, (Złota) Rybko:loveu: Ale wciąż jeszcze nie wiem.. żaden dla mnie nie jest pewny na 100%. Jeden w dolnośląskim. Dziewczyna przyjedzie po niego sama, podpisze umowę.. ale wizyta przedadopcyjna potrzebna mi na gwałt.. W Lubaniu.. Quote
anastacia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 NaamahsChild napisał(a):Watsonie! Jeszcze 11 szczeniąt asta szuka domu (wynik skojarzenia dwóch astów). Ja nie amstaffowa ciotka, ale nie zostawię ich.. czekam na zdjęcia i nowy wątek.. ehh.. zabić takich to mało :angryy::mad::angryy::mad: także trzymam kciuki, oby się udało :kciuki: Quote
Lucy* Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 podnoszę :) piesiu jest śliczny , rozsyłam go po znajomych Quote
pietrucha204 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 to ja dopijam kawę i lęcę pod strzelce sprawdzać;) po głosie pani baardzo miła ale czy nadają się do adopcji psa? przekonamy się za chwilę;) Quote
pietrucha204 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 moja opinia: POZYTYWNA:) duży dom, duży teren, Państwo mają 6 - 7 letnią sukę a watson byłby drugim psem. do tej pory mięli dwa ale niestety jeden odszedł (wiek) i sunia straciła towarzystwo. decyzja należy do was:)) Quote
NaamahsChild Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ja myślę, że ekstra:loveu: Warunki super:loveu: Idealnie dla wariata naszego:lol: Cieszę się!!!!!:multi: Quote
pietrucha204 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 to tylko dogadać szczegóły;) ja ich uprzedziłam, że są jeszcze inni chętni i nie wiem jaka wasza decyzja będzie. więc jak wszyscy "za" to trzeba sfinalizować;) Quote
sisay Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mogę spytać, czy chodzi o to starsze małżeństwo we wsi pod Strzelcami? Mają brązową suczkę? :cool3: Quote
Recommended Posts