Sonika Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ma ktoś może ksiązke autora P.Durst-Benning C. Kusch. pt. Zabawy z psem. Chcę taką książke kupić ale nie wiem czy warto... W książce jest 60 różnych zabaw z psem :) Quote
Sonika Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 A moze mi ktoś zdradzić chociaz jedną, mało, znaną zabawe z tej książki ? :D Quote
napciaa Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Ja chciałam kupić tę książkę, zamówiłam ale przyszła odpowiedź że nakłąd się wyczerpał :roll: Później szukałąm i nic nie znalazłam :-? Quote
Guciek Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Co prawda to nie ksiazka ale... ;) w najnowszym 'PP' jest temat glowny-wlasnie o zabawach z psem :D Quote
szymek Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Mam tą książkę i polecam. Jest świetna!!! Są tam zabawy na dworze, w domu. Z dużymi psami i małymi. Po prostu świetna!!! 8) Quote
Inkaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Do osób które posiadają książkę Zabawy z psem ! Proszę - napiszcie coś więcej o tej książce , niż tylko '' Super fajna i w ogóle ''. Jakiś przykład zabawy czy cuś. :lol: Quote
Sawanna Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Właśnie:roll:.Ja też jestem zainteresowana Quote
kaskaSz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Mam tą książkę i choć wydałam na nią 37zł, jestem zadowolona. Zabawy w domu niektóre fajne, choć większość to sztuczki np. przywitaj się, głodny piesek /pies trzyma miskę w pysku/ itp. Zabawy na podwórku dla psów które są spuszczane ze smyczy, np. slalom, narciarstwo biegowe, górskie wędrówki, tor przeszkod lub wspinaczka po jakichś deskach, wędrówka z obciążeniem,piłka nożna, zabawa w piasku. Mi się podoba bardzo. a i jeszcze na początku jest dosłownie WSZYSTKO o zabawach, zabawkach, materiałach, zajmuje to 43 strony. Jeśli chcecie próbkę tej książki to kiedyś pisałam notkę na blogu na podstawie tej ksiązki, nie wiem czy mogę podać link, więc jak coś to proszę o odpowiedź to wstawie tu, a jak nie to na PW. Quote
Inkaa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kaska_Sz - super ! Dzięki ci bardzo za ten wyczerpujący opis książki. Chyba skuszę się na nią i zamówię po odbudowaniu dziury budżetowej po moich wczorajszych zakupach. ;) Mam tą książkę i choć wydałam na nią 37zł, jestem zadowolona Ja znalazłam książke za 33 zł w mampsa.pl :lol: chcecie próbkę tej książki to kiedyś pisałam notkę na blogu na podstawie tej ksiązki, nie wiem czy mogę podać link, więc jak coś to proszę o odpowiedź to wstawie tu, a jak nie to na PW. Już nie przesadzaj z tym przestrzeganiem regulaminu. ;) Widziałam jak niektórzy spokojnie podają aukcje na allegro i inne adresy swoich blogów i stron. ;) Quote
kaskaSz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nie reklamuje sie, tylko pomagam :razz: http://westie2.blog.onet.pl/2,ID166853201,index.html Quote
Sawanna Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sylwia K napisał(a):a czy ktoś wie, gdzie można ją kupić? Widziałam ją ostatnio w Empiku:) Quote
Recommended Posts