bumel Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 W Falenicy (obok pętli autobusu nr 521) 4 dni temu podczas burzy znaleziono błąkającego się dalmatyńczyka z cienką kolczatką na szyi. Jest to dorosły samiec (ok. 3, 4-letni). Pies ma czarne cętki. Jest zadbany i b. przyjazny. Charakterystyczną jego cechą jest to, że plamki na lewym boku układają się w idealny czarny kwiatuszek z białą kropką po środku. Jutro wrzucę jego zdjęcia. Pies obecnie przebywa w Azylu pod Psim Aniołem (tel. 501 258 303) Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, na jakich stronach najlepiej poogłaszać zgubę? Quote
Kora Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 bumel, wskocz na strone Palucha "zaginione" bylo ogloszenie dawno, ale moze to wieczny uciekinier:roll:. Quote
bumel Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dziękuję bardzo Kora. Właśnie się loguję na zaginionepsy.waw.pl, żeby go tam móc wrzucić. Quote
bumel Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='Kora']Jak bedzie problem to npisz ja wstawie. Dzięki bardzo, ale udało się mi zarejestrować:lol: - psiaka już wstawiłam. Poza tym dodałam go na warszawa.gumtree.pl, forum gazety wyborczej oraz zgubione-znalezione.org Jeżeli możecie podpowiedzieć jeszcze jakieś strony, to byłabym wdzięczna. Quote
bumel Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tatuażu nie ma, a czy ma chipa, to sprawdzimy przy najbliższej możliwej okazji. Quote
Recommended Posts