Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra napisał(a):
To tak jak ja:) Tyle sie u mnie nazmieniało, że nie mam czasu na nic.Będąc posiadaczką własnego domu na głębokiej prowincji, dwóch psów ( wkrótce trzech), kota ( wkrótce dwóch), nie dającego się opanować zaczątku ogrodu oraz TZ na obczyźnie czasami nie wiem, jak się nazywam. Ale nie narzekam, jest dobrze:p

Oj to dużo się widzę pozmieniało/zmienia :loveu:
A jak latorośl?

:calus:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):

A Benia - hmmm szeroka w klacie:cool3:

Nooo, klata Beretki wzbudza niekłamany podziw. A tajemnica tkwi w tym, że białe poszerza:eviltong: ;)

Posted

[quote name='Siostra']Nooo, klata Beretki wzbudza niekłamany podziw. A tajemnica tkwi w tym, że białe poszerza:eviltong: ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i już wiemy jakich kolorów nie nosić;)

• 1 month later...
Posted

Postanowiłyśmy wziąć udział w dogomaniackim foto - konkursie na fotę dziecka z psem. W roli dziecka - Marynia, w roli psa, naprzemiennie: Benia Benia z Duchną - Nanduchną:))).

Posted

A następnie zorientowałam się, że lipiec już się skończył:oops:
Tak więc nie tyle wzięłyśmy udział w konkursie, co pokazały się w jego wątku.
Ot i cała sława hehehe.

Posted

[quote name='Siostra']A następnie zorientowałam się, że lipiec już się skończył:oops:
Tak więc nie tyle wzięłyśmy udział w konkursie, co pokazały się w jego wątku.
Ot i cała sława hehehe.;)szczęśliwi czasu nie liczą....witanko:multi:

• 4 weeks later...
Posted

no czesc Siostra

czekam na foty boshe jaka Benia jest wielka :-o
i kto by pomyślał że przeszło rok temu przyjechało do ciebie takie biedactwo pocharatane :shake:

nie będe orginalna jak powiem ze Lolka jest wypasem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a Twoja ratolośl no nie moge prawdziwa kobitka już się zaczyna z niej wyłaniać :loveu: :loveu:

szkoda, że tak zdjęc nam żałujesz :placz: :placz:

Posted

[quote name='Justa']

Cos więcej o nich prosimy !!! Jak sie z psami dogadały? Jak sie u Was znalazły? Planowane?:cool3:

Elvis był planowany od dawna, Lolka sama się zaplanowała w naszym życiu, zjawiając się po drzwiami pewneego wieczoru:p .
Z psami dogadały się pomaleńku, za to Bisiek, nasz najstarszy kocur ich nie toleruje. Ma odruch wymiotny za każdym razem, kiedy pojawiają się w polu jego widzenia.

Kochane, obiecuję, że wrzucę pare fotek, kiedy tyko uporam się trochę robieniem kariery, czyli pracą zawodową;)

Posted

[quote name='Siostra']Elvis był planowany od dawna, Lolka sama się zaplanowała w naszym życiu, zjawiając się po drzwiami pewneego wieczoru:p .
Z psami dogadały się pomaleńku, za to Bisiek, nasz najstarszy kocur ich nie toleruje. Ma odruch wymiotny za każdym razem, kiedy pojawiają się w polu jego widzenia.

Kochane, obiecuję, że wrzucę pare fotek, kiedy tyko uporam się trochę robieniem kariery, czyli pracą zawodową;)[FONT=Arial]:pto ppczekamy tu na cię ;)[/FONT]

Posted

Socjalizacja Elvisa z Nandą ( która najpierw na niego nawarczała)

Lolka sobie jeszcze tak nie pozwala, ale to tylko kwesia czasu:evil_lol:

A teraz dla przypomnienia suczydła ( średnio szczęśliwe, bo na smyczach z powodu odwiedzin gości z maleńkimi dziećmi, które Besia po prostu przewraca w szale powitań)

I Duchna sama

Posted

Teraz nasze stado liczy 5 sztuk i planujemy powiększyć je jeszcze tyko o jedną osobniczkę. ( OSTATNIĄ!!!).
Bedzie to suka owczarka środkowoazjatyckiego po Baju ( Bietarsie)Kara Kum i Nino Ak Nukker.

http://www.tumar.pl/

Na razie czekamy na cieczkę przyszłej mamy - jak dotąd ponad 3 miesiące spóźnienia:angryy:

Posted

anetta napisał(a):
:mdleje: wow!

Troche dużo, 3 miechy....

No, niestety - natura sobie z nas zakpiła :eviltong: . Ale zawzięłam się na szczeniaka z tego skojarzenia, więc będę czekać do skutku:mad:

Posted

Siostra - a czemu nie kolejny bokser? :cool3:
Ja Was podziwiam - takie stado oporządzić u weterynarza, wyżywić i WYBIEGAĆ :shake: Ale cieszę się z przyszłego domownika razem z Wami :multi:

Ja chcę belga, ale dorobie sie go pewnie dopiero na emeryturze :placz:

Posted

Justa napisał(a):
Siostra - a czemu nie kolejny bokser? :cool3:

Potrzebujemy stróża, któr zamieszka na podwórku i wśród wielu ras, które nadają się do takiej roli , po długich i ciężkich...wybraliśmy właśnie CAO.
decyzja jest w pełni przemyslana, na wszystkie strony, tam i z powrotem, chociaż bralismy początkowo pod uwage także inne rasy: hiszpana, tybetana, czarnego ruska, a nawet anatoliana.

Posted

Tadam, tadam tadam - uwaga, uwaga, pane i panowie informacja z ostatniej chwili: Nino ( przyszła matka naszej azjatyckiej kruszyny) właśnie dostała cieczkę!!! Za 10 dni będzie kryta, a potem już czekamy. trzymajcie kciuki.:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Siostra']Tadam, tadam tadam - uwaga, uwaga, pane i panowie informacja z ostatniej chwili: Nino ( przyszła matka naszej azjatyckiej kruszyny) właśnie dostała cieczkę!!! Za 10 dni będzie kryta, a potem już czekamy. trzymajcie kciuki.:multi::multi::multi:[FONT=Arial]to trzymamy :kciuki:za owoce ;) spotkanka Nino z panem X....[/FONT]