PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ojojoj :shake: ... To my z Locersem życzymy psiutom szybkiego powrotu do zdrowia ;) ... Quote
Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Siostra']Ojej, jak długo nas tu nie było:crazyeye: . Czas by się przypomnieć...wpadły dziewczynki wprost na Walentynki Quote
Agga Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ja was prosze nie robcie mi krzywdy:roll: Quote
Jupi Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ale BOOSSKKIIEEEE boksie! :iloveyou: Nanda ma rewelacyjną maść uwielbiam taki kolorek:evil_lol: , a biały pyszczek Beni to sama słodycz:loveu: Quote
Siostra Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dziękujemy za miłe słowa:multi: Nareszcie mam wolną chwilę, więc przypominamy się: Na początek to, co tygrysy lubią najbardziej, czyli:razz: WALCZYMY!!!! Te, paparazzo - weź ten aparacik, bo i Tobie się oberwie:mad: Na pole bitwy zaplątał się Bisiek:eviltong: Co one robią???:-o lepiej na to nie patrzeć:shake: Za chwilę dalszy ciąg programu... Quote
Siostra Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ciąg dalszy: Psi z Marynią w tle ( dalej sobie walczymy, a co?:mad: ) Kilka słów na ucho Hej, Młoda, przybij piątkę:cool3: Nanda ma chyba dość Beśka chyba też Wcale nie, znudziło mi sie tylko :cool1: Takie mam zzzzęby...:evil_lol: A taką kwaśną minę :lol: Miłosne:loveu: A teraz: dobranoc Pozdrawiamy serdecznie, dziękujemy za uwagę. Quote
Siostra Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Napisałam do tajdzi - mistrzyni avatarów, bo chyba czas już pościągać te czapki, co?;) Quote
dbsst Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 hahahah Siostra do twarzy Ci w czapce ;) aleeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuuuuuper foty ja niemoge miodzio Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 :multi::multi::multi:Moje najukoffańsze Fafluniaste dziewczynki :loveu::loveu::loveu:i te niefafluniaste też ;) Quote
niki_ill Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Oj nie ma jak patrzec na te walki boksiow :multi: . Szok, co dwa boksie to nie jeden :cool3: . Super psiaki :loveu: Quote
agabass Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 isttne boksoszaleństwo cudne suczki :lol: , a Marynia jaka mina extra Quote
DORRAG Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ile nowych foteczek:multi: a suczki prześliczne po prostu cudowne:loveu: Quote
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 jakie sliczne te twoje psinki:loveu: żólteczek taki ma sliczny bialy pyszczek iplamke na karku:loveu: wspaniale mordzie:loveu: hihi prawie cala game kolorystyczna masz :eviltong: brak ci jeszcze białaska:loveu: pozdrowionka :) Quote
Siostra Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 evaxon napisał(a):jakie sliczne te twoje psinki:loveu: żólteczek taki ma sliczny bialy pyszczek iplamke na karku:loveu: wspaniale mordzie:loveu: hihi prawie cala game kolorystyczna masz :eviltong: brak ci jeszcze białaska:loveu: pozdrowionka :) evaxon, pomyślimy, pomyślimy:cool3: dziewczynki, jak miło się z Wami spotkać i poczytać, jakie ma się fajne psy:loveu: Muszę przekazać te zachwyty TZ, bo stwierdził dziś, że są momenty, w których ma dość naszych psów:angryy: Pytam dlaczego, a on taki biedny mówi: aaa, bo jakby tak podsumować, to się okazuje, że większość czasu zabierają: a to spacer, po spacerze łapki umyj, potem znowu coś i tak w kółko. I jeszcze tymi nosami tak stukają w człowieka, że cholera całe spodnie mam brudne. :lol: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Patrzcie, jaki ładny podpis tajdzi mi zrobiła:loveu: :multi: Niestety, nie mogę sobie poradzić z wklejeniem nowego avatara, a tez mi tajdzi zrobiła - śliiiczny:niewiem: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 podpisik cudeńko :loveu:zresztą juz u mnie pochwaliłam :p Quote
Siostra Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jeśli ta zima się nie skończy, nasz galeria umrze śmiercią naturalną.. Nie mam siły ani na zdjecia, ani na ich wklejaie, no na nic...:grab: Słooooońca!!!!! Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Siostra napisał(a):Jeśli ta zima się nie skończy, nasz galeria umrze śmiercią naturalną.. Nie mam siły ani na zdjecia, ani na ich wklejaie, no na nic...:grab: Słooooońca!!!!!:placz:mam to samo , nie jesteś z tym sama :cool1: JA CHCĘ WIOSENKĘ < SŁONECZKO I TRAWKĘ Quote
Siostra Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ala, tęsknić za wiosną w Twoim towarzystwie zawsze jakoś lżej:calus:. Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Siostra napisał(a):Ala, tęsknić za wiosną w Twoim towarzystwie zawsze jakoś lżej:calus:.oj a jeszcze jakby do towarzystwa doszły 2 sliczne faflunki to już byłoby prawie jak w Raju :p Quote
Siostra Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Po dłuuuugiej zimie i takiejż nieobecności wracamy i przypominamy się resztką z zimowych zapasów foto. Na początek Beśka z Marynią w pozach sennych Beśka sama spiąca - jak zwykle z jęzorkiem na wierzchu:eviltong: O, kura:-o Złapałam ją i uciekam:diabloti: ( z obłędem w oczach) Chcą mi kurę odebrać, ale mocno trzymam moją szczękościskową szufladką:lol: Ale nuuuda..., chyba skoczę młodej kurę odebrać... Ej, no - oddawaj moją kurę:angryy: Mam, mam...:multi: Tak się wściekłam, że przegryzę rurę i połkne kurę:evil_lol: Tyle z kury zostało - zimne nóżki jeno :lol: Taka jestem zmęczona, chcę na fotelik... Drobniutka jak ratlerek I wieeelka jak bulmastiff Nanda i Zbyszek - blisko.... ... coraz bliżej:cool3: Pan Bi w swojej tajnej kryjówce ( myśli, że jest niewidoczny heheh) Na zakończenie ja i Marynia tuż przed utopieniem tegorocznej Marzanny. Dziękujemy za uwagę, postaramy się meldować częściej 9 jeśli będzie społeczne zapotrzebowanie na nasze foty;) ) Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 No nareszcie są ...nasze fafluniaste i nie tylko;) Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 masz wspaniale psieśki :loveu: :multi: a żółtek poprostu miodzio :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ty jak zawsze szalejesz, nie ma Cię, nie ma a w końcu ... mnóstwo fot :lol: ... Śliczne dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
DORRAG Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ale dużo zdjątek:multi: :multi: a suńki jak zawsze śliczniutkie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts