Siostra Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ale ja taką jedną dużą już mam :evil_lol: ... Poza tym to nie Boksik :evil_lol: ... Cóż, argumenty nie do zbicia:roll: ;) Quote
Siostra Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Maleńka porcja fotek, voila Najpierw Benusiowy słodki ryjek:loveu: A to Nandusiowy pyś w dziwnym ujęciu Taka jakaś rozwalona jestem:evil_lol: Biś, jak kura na grzędzie W tym miejscu muszę nadmienić, żw zdjęcia powyżej są autorstwa mojej Młodej, która powiedziała: Dobra wklejaj, tylko podpisz, że to moje, bo cię zaskarżę o ....PRAWA AUTORSKIE:crazyeye: Już nawet własnego dziecka trzeba się bać:angryy: Biś i jego kumpel rzuf:lol: Na zakończenie mój osobisty bałwan - prezent imieninowy:eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Siostra'] Cuuuuuuda najkofańsze :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: ile zdjęć!! Wszystkie cudowne :loveu: Kochane dziewczynki :iloveyou: o jaa, nic tylko ją teraz przytulić :oops: aż się prosi... Mój pycholek :loveu: Murzynka Quote
Siostra Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Przekażę psicom te zachwyty, ucieszą się na pewno:multi: ;) Quote
niki_ill Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :evil_lol: Przylazlam Cudne faflaste, to one sa siostrami??? Bo ja nei w temacie jeszcze :roll: Quote
DORRAG Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Siostra'] buziaki dla tych słodkich fafulców:kiss_2: :kiss_2: :iloveyou: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 boshe jakie cuuuuuuuuuuuuuuuuudniaste foty Siostra jak ja UWIELBIAM di Ciebie wpadac a dziewczyny ehhhhhhhh zazdroszcze ci z calego serca tych TRZECH dziewczyn :cool1: Quote
Siostra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='niki_ill']:evil_lol: Przylazlam Cudne faflaste, to one sa siostrami??? Bo ja nei w temacie jeszcze :roll: Tylko mentalnie;) Benia, czyli Niunia to przybysz z Psów w potrzebie, jest z nami od czerwca 2005 i już nie wyobrażamy sobie życia bez niej. :loveu: W listopadzie skończyła rok, dzieciak z niej jeszcze. Nanda ma niespełna 2,5 roku i robi za mądrzejszą:cool1: Ta siostrzana miłość nie zakwitła tak od razu, ale teraz to już rzeczywiście sielanka. DORRAG, za buziaki dziękujemy:calus: A Ty, ciociu debe, mogłabyś wpadać częściej:diabloti: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Siostra ja sie teraz snuje po dgm :shake: wena mnie opuscila i w ogole ;) ale.............ale DZIEWCZYNYmnie jakos tak dobrze nastrajaja :D Quote
Siostra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dbsst napisał(a):Siostra ja sie teraz snuje po dgm :shake: wena mnie opuscila i w ogole ;) ale.............ale DZIEWCZYNYmnie jakos tak dobrze nastrajaja :D debe, nie ściemniaj, kofana - kogo, jak kogo, ale Ciebie wena nie ma prawa opuścić. Może tylko chora troszkę jest;) Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Siostra napisał(a):debe, nie ściemniaj, kofana - kogo, jak kogo, ale Ciebie wena nie ma prawa opuścić. Może tylko chora troszkę jest;) hahahah wlasnie cierpie na brak pomyslow :shake: i to na kazdym szczeblu mojego zycia :shake: ale kiedys to sie odmieni :cool1: a moze jakas fotecke podarujesz :D Quote
agabass Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 co za słodyczki kofane i nawet bałwan sie pojawił Quote
Siostra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 aga, teraz bałwana zostało trochę jakby mniej :evil_lol: debe, Ty to potrafisz człowieka zbałamucić:mad: , roboty mam tyle, ale przecież Ci nie odmówię. Specjalnie dla Ciebie, w intencji powrotu do zdrowia i "najścia" weny. Najpierw nandowe fafusie Besia z jęzorem jak kameleon:evil_lol: I śpiąca (razy 2) A tu już ulubiona zabawa, czyli ...lejemy się :diabloti: :lol: Do akcji wkracza mediator:roll: Pokojowe negocjacje zakończyły się pełnym sukcesem :shake: :evil_lol: :diabloti: Na koniec coś z zupełnie innej bajki, czyli modelin Biszon, w pełnej krasie:roll: No i co, debe, zadowolona? :razz: Quote
Siostra Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 :angryy: Najpierw: zdjęcia, zdjęcia..., a teraz nie ogląda:mad: ;) deeeebeeee, coś tu na Ciebie czeka!!! Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Debe pewno padła z wrażenia ;) Śliczności moje faflunki :loveu: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Siostrzyczko, jak ja Ciebie dawno nie widziałem, znaczy się nie czytałem :evil_lol: ... Dobrze że już jesteś :multi: ;) ... Śliczne dziewczyny, dla mnie dwie pierwsze foty rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Alee suuper :multi: Dziewczyny sa jak zwykle pieekne, cuudowne :loveu: :loveu: , tylko czemu tak czesto znikaja i ich nie widzimy :placz: :nono: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gabryjella napisał(a)::loveu: FAFEL:loveu: Fafle są najlepsze :lol: :lol: :cool3: ... Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Siostra']aga, teraz bałwana zostało trochę jakby mniej :evil_lol: debe, Ty to potrafisz człowieka zbałamucić:mad: , roboty mam tyle, ale przecież Ci nie odmówię. Specjalnie dla Ciebie, w intencji powrotu do zdrowia i "najścia" weny. Najpierw nandowe fafusie Besia z jęzorem jak kameleon:evil_lol: I śpiąca (razy 2) A tu już ulubiona zabawa, czyli ...lejemy się :diabloti: :lol: Do akcji wkracza mediator:roll: Pokojowe negocjacje zakończyły się pełnym sukcesem :shake: :evil_lol: :diabloti: Na koniec coś z zupełnie innej bajki, czyli modelin Biszon, w pełnej krasie:roll: No i co, debe, zadowolona? :razz: Siostrzyczko KOCHANA dopiero sie otrzaslam normalnie nie no DZIEKUJE i w nosek caluje :D :loveu: :loveu: :loveu: siuuuuuuuuuupel dziewczyny i siuuuuuuuuuuuupel chlopaczysko a spiace falafelki sa tak mniam ze prosto na talerzyk sie nadaja :D Quote
Siostra Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Ojej, jak długo nas tu nie było:crazyeye: . Czas by się przypomnieć... Quote
PiotrekJ Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Witaj Siostrzyczko :multi: ... Piszesz że czas się przypomnieć, no więc pytam - GDZIE FOOOOOTY??? :mad: Quote
Siostra Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 :oops: Będą, tylko zrobić muszę - ostatnio nie było klimatu - Nanda paskudnie posuszkę rozcięła, Benia jakichś wyprysków się nabawiła, więc nie były w nastroju pt: zrób nam zdjęcie. Teraz prawie już dobrze, więc na dniach zorganizujemy sesję:) Quote
Recommended Posts