Siostra Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 malawaszka napisał(a):Siostra czy Bercia jeszcze rośnie??? zrób fotę jak stoją obok siebie - jest różnica?? waszko, Benia chyba już nie rośnie, ale jak staną obok siebie, to róźnica jest. Teraz chyba głównie w masę rośnie, a je tyle, że jesteśmy w szoku. :crazyeye: Nie wiem, czy to normalne, że ona ciągle jest głodna, tzn. zawsze chętnie coś kąsnie. Dostają suchą karmę - ostatnio acanę, teraz próbujemy royala ( cena straszna uważam:angryy: ), do tego mięso i różne inne wynalazki, więc chyba żywiona jest dobrze. Wet twierdzi, że jest zdrowa, odrobaczamy ją regularnie, więc nie wiem, co jest? Nandzie wystarcza połowa z tego, co je Benia. Zrobię fotki w łikend, żebyś sobie mogła porównać wielkość psic. Quote
Siostra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Strasznie się zaniedbałyśmy, ale czym prędzej biegniemy to naprawić. Na początek zaległe, jeszcze ze świąt:oops: Znowu śpimy, tym razem w objęciach:cool3: Trochę jestem niewyraźna dziś;) Dawaj ucho do polizania:eviltong: O, patrzcie, jak mi uszy wygła tym jęzorem:angryy: A taka jestem z bliska.. Idę stąd... benia śpiewająca kolędę;) no co się śmiejecie, przecież nie fałszowałam...bardzo:shake: Nie, to nie - więcej śpiewać nie będę, obraziłam się:angryy: cdn... Quote
Siostra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 cd. następuje;) Co to, czyżby ktoś nadchodził? Nieee, ale nudne te święta...:grab: Może pooglądam TV... Psa ( i to ładniejszego), to w lustrze mogę zobaczyć:eviltong: Bleee, dość już mam tego świętowania:angryy: Taka ze mnie maruda, a pani i tak kofa:loveu: Wszędzie dobrze, ale w łóziu najlepiej - nawet z Biśkiem:diabloti: To by było na tyle świątecznych retrospekcji;) Teraz nam jeszcze tylko zaległy spacer zimowy został i będziemy w miarę na bieżąco. Tymczasem dziękujemy za uwagę, pozdrawiamy wszystkich naszych gości. Quote
Siostra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Spacer, część I Najpierw się przypomnimy my - czyli ja i moja tzw. latorośl ( a raczej zimorośl w tej scenerii) Benia na zimowej ścieżce - pełny kamuflaż, bo i kolorki te same:lol: Psice z mua:razz: Dawaj te kwaitki, Maryniu - czyli Benia w ataku Pyszczek mi się trochę spłaszczył, ale w kadrze się zmieścił:evil_lol: Zaplątana w szaliku Benita na posterunku No, czego? Biegi śnieżne:lol: Quote
Siostra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 I ciąg dalszy zimowych biegów na złamanie karku;) Benia niczym Kasztanka Piłsudskiego Na łeb, na szyję Iiii przez las.. Tak się trochę podgryzamy, kiedy nikt nie widzi :diabloti: Uwaga, jestem na tropie:cool3: Schowałam sie za krzakiem, na pewno mnie nie znajdą:eviltong: Sama na drodze!!!!:-o Muszę ich znaleźć, ruszam tropem...:-( ciąg dalszy niebawem. Buziaki. Quote
Patka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [SIZE="7"]BOSKIE FOTKI wyszedł niemal fotoreportarz ależ one są przesłodkie i pięknie sie prezentują na tle zimowych krajobrazów :multi: :loveu: dziewczyny wy również wyglądacie super :) Quote
Siostra Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Dzięki Patka:oops: , cieszymy się, że foty się podobają:loveu: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 CUDOWNE , NAJWSPANIALSZE Dziewczynki :loveu: Popadam w zachwyt jak widzę je śpiące razem :loveu: Quote
Patka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Alu masz racje zdjecia w objęciach sa przecudowne :loveu: Quote
Camara Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 siostra.... :loveu: rozklejasz mnie tymi fotkami :lol!: Quote
Justa Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 ło matulko jaki hipcio wystraszony:lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Siostra REWELACJA!!!! ahh jak one się kochają :loveu: :loveu: :loveu: czekam na te ustawiane koło siebie :cool3: Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wszystkim dziękujemy za miłe słowa, oto zapowiadany ciąg dalszy.:) Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?:lol: Zobaczysz, jak cię dorwę:angryy: Aaaa, chyba będzie ze mną krucho:-o Ostatnia szansa, podskok iiii... Kurczę, ja latam!!!!!:multi: Lądowanie;) Ale pęd, aż mi język na nos zarzuciło:crazyeye: Phi, wielkie rzeczy, jak sie dobrze odbiję, to też polecę...:cool1: Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 W stepie szerokim, czyli Nanda na posterunku;) Na wszystko mam baczenie:mad: Oooo, jak dorwę tego cwaniaczka z aparatem...:angryy: No, już po nim, trzeba tylko dokładnie zakopać...:evil_lol: KONIEC:lol: Specjalnie dla MALAWASZKI Jedyne porównawcze, jakie udało się zrobić tym diablicom:diabloti: Zwróć uwagę, że Nanda siedzi trochę na górce. Buziaki. Quote
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :multi: superrr - Bercia ma mega szeroką klate :loveu: rzeczywiście jest spora różnica - ciekawa jestem strasznie co tam w jej żyłach krąży :cool1: Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: superrr - Bercia ma mega szeroką klate :loveu: rzeczywiście jest spora różnica - ciekawa jestem strasznie co tam w jej żyłach krąży :cool1: my już nabralismy przekonania, że to bokser, tylko taki trochę inny egzemplarz.;) Te brąowe zwykle są większe od pręgowanych, choć bywają wyjątki, więc może stąd ta różnica:roll: Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Hmmm, chyba zaczniemy te sesje częściej robić - z próżności:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ona wygląda jak dorodny samiec :cool3: może ma duużo testosteronu :razz: ;) Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka']ona wygląda jak dorodny samiec :cool3: może ma duużo testosteronu :razz: ;) Ojej, a może to po prostu .....DORODNY SAMIEC????:smhair2: A tak serio, to Benia jest najbardziej dziewczynkowatą z psich dziewczynek - tylko z charakteru:evil_lol: Quote
Siostra Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Mam nowe foty - tym razem zwierzęta obfotografowała Marynia - a nie ma czasu ich wkleić. Taki pech:cry: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ja kcem te dwie kofane Boksiowe dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: ;) ... Quote
Siostra Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Piotrek, nic z tego, to co widzisz na zdjęciu to komplet, albo bierzesz wszystki, albo żadnej:lol!: Quote
PiotrekJ Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Siostra napisał(a):Piotrek, nic z tego, to co widzisz na zdjęciu to komplet, albo bierzesz wszystki, albo żadnej:lol!: Ale ja taką jedną dużą już mam :evil_lol: ... Poza tym to nie Boksik :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts