Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Siostra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Pięknie dziękujemy za wszystkie życzenia:buzi: :buzi: . Trochę nas tu nie było, bo dręczyły nas: choróbska, chandry, nadmiar pracy, ale powoli wracamy do normy i obiecujemy częściej bywać. Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Siostra napisał(a):Trochę nas tu nie było, bo dręczyły nas: choróbska, chandry, nadmiar pracy, ale powoli wracamy do normy i obiecujemy częściej bywać. Biedactwa :calus: ... Ale teraz jest już dobrze tak więc poprosimy zdjęcia Boksich urwisow ;) ... Quote
Siostra Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Dziękuję, już nam lepiej;) , a żeby nie rzucać słów na wiatr, zaczynam nadrabianie zaległości. Pierwsza partia newsów. O, jakże nie chce mi się z łóżka zwlec Wstaje ktoś jeszcze, czy tylko ja się tak zerwałam? Jak ja śpiąca:placz: Czyżby Benia podczas porannych modłów?:cool3: A tak śpimy sobie razem z Nandą Albo tak Ja to się lubię powiercić Nanda woli na precelka Generalnie każdy śpi, jak lubi - taką mamy złota zasadę:cool1: Chociaż najbardziej lubimy together Na zakończenie: NO COMMMENTS:lol: Koniec części I Dziękujemy za uwagę, serdecznie pozdrawiamy wszystkich gości:) Quote
Alicja Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Rany Siostra NARESZCIE :multi: Bonkersowe śpioszki najpiękniejsze :multi: dziewczyne CUDO . Benia przebojowa z tym wstawaniem :lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: no nie moge a ja sie niepokoilam ze to tylko moje tak spi caly czas ;) a tu widze ze moje Krolewny maja rownie mocna nute :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Teraz już widzę, że wszystkie Boksiki to takie same lenie :evil_lol: ... Quote
mrowka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Siostra wkońcu zdjęciaa :cool: hahaha Nanda jak Mejk! Normalnie cały on...hahah tyle miejsca jest na wersalce a ona w kłębek.. hihihi Mejk też tak zawsze się kładzie... :calus: dla siostrzyczki bliźniaczki :loveu: oczywiście dla drugiej też przesyłamy :calus: y! A co! :lol: :iloveuyou: Quote
Cimi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Teraz już widzę, że wszystkie Boksiki to takie same lenie :evil_lol: ... Moja Fiona nie jest leniwa :lol: :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Cimi napisał(a):Moja Fiona nie jest leniwa :lol: :diabloti: Za to jej Pańcia tak :evil_lol: :diabloti: ;) ... Quote
Cimi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PiotrekJ napisał(a):Za to jej Pańcia tak :evil_lol: :diabloti: ;) ... a z tym się zgodzę :lol: Quote
Siostra Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Cimi napisał(a):Moja Fiona nie jest leniwa :lol: :diabloti: :shake: coś mi się wierzyć nie chce - każdy bokser, którego znam zamienia się w superlenia, jak tylko poczuje kawałek łóżeczka ( ew. fotela) pod pupskiem:evil_lol: . Ale też w superdoga, kiedy tyko usłyszy, że się sięga po smycz;) Choinka, mam masę zdjęć i zero czasu, żeby je przystosować i wkleić:diabloti: Quote
Siostra Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 O co chodzi z tymi gwiazdkami:oops: ? Prawie wszyscy mają, a ja nie - czy coś przeskrobałam ( czy może wręcz przeciwnie;) ) Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Siostra napisał(a):O co chodzi z tymi gwiazdkami:oops: ? Prawie wszyscy mają, a ja nie - czy coś przeskrobałam ( czy może wręcz przeciwnie;) ) Już masz :lol: ... To jest ocena Twojego forum :lol: ... Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Siostra napisał(a):O co chodzi z tymi gwiazdkami:oops: ? Prawie wszyscy mają, a ja nie - czy coś przeskrobałam ( czy może wręcz przeciwnie;) )no widzisz za mało bywasz na dogo :cool1: Quote
Siostra Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Łał, mam rzeczywiście :multi: :multi: :multi: hurra! Alu kofana, też uważam, że za mało bywam, ale co robić - obowiązki ( czyhające za każdym rogiem:mad: ) Quote
Siostra Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wiem, wiem, wiem....jestem beznadziejna, ale uwierzcie, kochani, że nie mam czasu:oops: Dostęp do netu mam tylko w redakcji, a dodatkowo szukam domu dla laradora mojej przyjaciółki. Może moglibyscie pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20354 Sytuacja naprawdę paląca!!!! Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Siostra czy Bercia jeszcze rośnie??? zrób fotę jak stoją obok siebie - jest różnica?? Quote
Recommended Posts