tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 chyba przesadziłam z rozmiarem ;) lepiej? Quote
Siostra Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 debe miła, dzięki bardzo :D i Tobie tajdzi, poczytałam w wątku, jak to zrobić, ale ja w profilu nie mam czegoś takiego, jak kod i dalej nie wiem :oops: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 a to jakbys nie mog;a sie zdecydowac ktore ;) i chcialabys dwa na raz hahahah Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst']Podpis: To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków w tym miejscu wstawiasz linka i ubierasz go w [img] w profilu znajdz to wstaw tam link i ubierz w [img] tak jak wstawia sie foty ;) Quote
tajdzi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 w profilu jak wejdziesz masz: użytkownik . . . . Informacje profilu ISQ . . . . Podpis i tu w podpisie wstawiasz jak rysunek Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 :lol: ale rewolucja podpisikowo-avatarkowa :wink: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: ale rewolucja podpisikowo-avatarkowa :wink: super bedziemy najladniejsza grupa forumowa w calym internecie :D Quote
Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::lol: ale rewolucja podpisikowo-avatarkowa :wink: super bedziemy najladniejsza grupa forumowa w calym internecie :Dno chyba w to nikt już nie wątpi :wink: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::lol: ale rewolucja podpisikowo-avatarkowa :wink: super bedziemy najladniejsza grupa forumowa w calym internecie :Dno chyba w to nikt już nie wątpi :wink: hehehe ale mozemy pospolitym ruszeniem uderzyc w inne fora ;) Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Ale sliczne Panny Mikolajki :iloveyou: :klacz: tajdzi Quote
Maga100 Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dopiero teraz obejrzałam zdjęcia tej suni - przepiękna jest. mam nadzieję, ze uda jej się jakoś pomóc :( Quote
Siostra Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wróciłam, dzisiaj wstawię podpis. Rzeczywiście zrobiło się tak światecznie, mikołajkowo, łał... Dziękujemy za ciepłe słowa. :D Quote
Siostra Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Zrobiłam, jak kazałyście, ale podpis sie nie ukazuje :( Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Siostra podpisik pierwsza klasa :klacz: bombowy!! :D Quote
Siostra Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='mrowka']Siostra podpisik pierwsza klasa :klacz: bombowy!! :D To nasza tajdzi taka utalentowana jest 8) Quote
Siostra Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 No cóż, mnie się ta nowa dogomania średnio podoba... Ale może się przyzwyczaję:thinkerg: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Siostra napisał(a):No cóż, mnie się ta nowa dogomania średnio podoba... Ale może się przyzwyczaję:thinkerg: Siostra nie tylko Ty masz takie odczucia co do nowej dgm ja po kilku chwilach mam jej dosc :/ Quote
Siostra Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 No, ładne przestoje robimy, ale mam tyle roboty w pracy przed Świętami, że zapomniałam nawet pójść wczoraj z córką do ortodonty:oops: Kofane, gdyby tak się stało, że już nie zdążę tu wpaść, to: Wszystkim Wam, drogie dogomaniaczki wraz ze swoją ludzką i zwierzęcą rodziną życzę cudownych, białych i ciepłych ( emocjonalnie;)) Świąt Bożego Narodzenia. Chyba nie muszę dodawać ( ale dodam), że to życzenia również dla Waszych ludzkich, psich i kocich bliskich.:x-mas: Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Siostra dziekujemy bardzo :calus: i Wam tez zycze Zdrowych Wesolych Swiat!!! Czekam z niecierpliwosccia na zdjeciaa Twoich panienek!!!! Ja juz swiat sie doczekac nei moge bo tyle jedzonkaa ahhhh :oops: :lol: A do dogo chyba juz sie przyzwyczailam co nie znaczy ze podoba mi sie ;-) Quote
Agga Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia. Quote
Recommended Posts