Siostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Kofane, jeśli chodzi o zdjęcia to łikend nie był udany - pozyczyłam aparat znajomym i nie miałam narzędzia :(( Może dzisiaj pstryknę moje panny... Quote
Siostra Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Mam avatarek :D , dzięki mrówka :D Podoba Wam się? Quote
Maga100 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 W końcu jest avatarek :angel: Super, zastanawiałam się która sunia dostapi tego zaszczytu, a tu obydwie :lol: Quote
dbsst Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Siostra napisał(a):Zrobiłam sobie avatara, ale wyszedł brzydki - niewyraźny taki. Może ktoś byłby uprzejmy mi pomóc i zrobić ładny? Tego usuwam :( etam mnie sie podoba ;) w koncu sie udalo :angel: jak chcesz to wyslij do mnie jakies foty to Ci pogombinuje a Ty sobie wstawis ;) Quote
Siostra Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):Siostra napisał(a):Zrobiłam sobie avatara, ale wyszedł brzydki - niewyraźny taki. Może ktoś byłby uprzejmy mi pomóc i zrobić ładny? Tego usuwam :( etam mnie sie podoba ;) w koncu sie udalo :angel: jak chcesz to wyslij do mnie jakies foty to Ci pogombinuje a Ty sobie wstawis ;) No mnie też się podoba, ale to dzieło mrówki, nie moje :D Dzięki za propozycję pomocy - na pewno skorzystam :wink: :D Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 jak Wam sie udalo wstawic i czemu mnie to nie wychodzilo eeeeeeeee Quote
agabass Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 super fotki kociak śliczny Marynia niezła modelka no sucze jak zawsze rozbrajające Quote
Siostra Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 dbsst napisał(a):jak Wam sie udalo wstawic i czemu mnie to nie wychodzilo eeeeeeeee debe, no cóż - wychodzi na to, że w kwestii wstawiania fot uczeń przerósł mistrza :wink: :lol: Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Siostra napisał(a):dbsst napisał(a):jak Wam sie udalo wstawic i czemu mnie to nie wychodzilo eeeeeeeee debe, no cóż - wychodzi na to, że w kwestii wstawiania fot uczeń przerósł mistrza :wink: :lol: no to sie cieszkam okropnie :D :angel: Quote
Siostra Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 dbsst napisał(a):Siostra napisał(a):dbsst napisał(a):jak Wam sie udalo wstawic i czemu mnie to nie wychodzilo eeeeeeeee debe, no cóż - wychodzi na to, że w kwestii wstawiania fot uczeń przerósł mistrza :wink: :lol: no to sie cieszkam okropnie :D :angel: Oto postawa godna mistrza :D :D Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Siostra napisał(a):dbsst napisał(a):Siostra napisał(a):dbsst napisał(a):jak Wam sie udalo wstawic i czemu mnie to nie wychodzilo eeeeeeeee debe, no cóż - wychodzi na to, że w kwestii wstawiania fot uczeń przerósł mistrza :wink: :lol: no to sie cieszkam okropnie :D :angel: Oto postawa godna mistrza :D :D heheheh raczej glodnego na zdjecia boksie psychopaty ;) Quote
Siostra Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ale nisko spadłyśmy, ciężko znaleźć... Więc się troszkę przypomnimy :wink: . Zdjęć mało, bo mam doła i zero weny na fotografowanie:( Benia i Bisiu - oto jak się pokochaliśmy... :D Na Beni śpią, więc i ona musi się czasem na kimś położyć dla równowagi :wink: nandziowy pyszczek i beniowa łapka Odpoczywamy sobie z Marynią I to by było na razie tyle. Dziękujemy za uwagę :) Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 :lol: ale słodko się porozkładały na Maryni wyrku :wink: :angel: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 nie no rewelacja Niunieczka ma jak w raju z Wami jak to dobrze ze to wszystko sie tak potoczylo cudowna suka sie z niej zrobila a po ranach ani sliadu :o i ma taka blyszczaca siersc extra Quote
Siostra Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A najważniejsze, że nie zostały jej rany w sercu, jest taka ufna i coraz bardziej taka nasza :D Quote
Maga100 Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 uwielbiam patrzeć na zdjęcia śpiących razem psów i kotów i psów i psów 8) więcej takich :angel: Quote
Bodziulka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 No to sobie obejrzałam wszystkie fotki :silly: :hand: hehe czas powrotu do rzeczywistości... :lol: No i się przekonałam, że Box nie jest jedynym Bieszczadzkim Boxerem :D Tyle, że my urzędujemy bliżej Wetliny ;) Quote
Siostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 WCZORAJ BENIA SKOŃCZYŁA ROK!!! A oto szanowna jubilatka w dniu urodzin Były przysmaki i życzenia - dla Nandy także, bo chyba by nie przeżyła zazdrośnica jedna :D :wink: Śpi sobie niewiniątko Przebudzenie godzilli - wersja na baterie, stąd ten oczy błysk :wink: :lol: Profilek potworka A taka już Benia duża urosła, nie ma się co dziwić, w końcu to już ROCZNIAK :D Groźne miny trzaska :wink: Razem - foty miłosne dość ( ja w wersji biały królik, czerwone oczy) I wszystki trzy ( troche nieostre :oops: ) Na zakonczenie nowa wersja kreskówki Krowa i Kurczak, czyli Benia i Kurczak :D Quote
Justa Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Oooooj ostra impreza była chyba :lol: :drinking: Quote
Siostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Cóż: bez komentarza - zdjęcia mówią same za siebie :wink: Quote
Maga100 Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 aqch, nie jestem już szczeniaczkiem :( Już mi wszystkiego nie wolno :( :wink: Quote
Siostra Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No jak to? Żadnych życzeń dla ROCZNIAKA? :( Quote
Cimi Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No Roczniaczku, jak ta Twoja Pani doprasza się o życzenia dla Ciebie :lol:. Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzinek :lol: :angel:. A tu dla niej ode mnie i mojej Fiony :calu: Quote
Recommended Posts