Siostra Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):hahah jakie mają nogi drewniane :lol: były już trochę wybudzone, na etapie przeciągania się i wysztywniania łapek :D Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 a coora widziała że wstawiasz te foty??? :roflt: :evilbat: Quote
Justi0022 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ale czadowe foty :lol: No właśnie - ciekawe co na to Marynia :wink: Quote
anetta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Buhahaha drewniane, hahah strasznie mnie to rozsmieszylo Waszka :lol: :lol: :lol: A jak one ladnie synchronicznie spia http://img324.imageshack.us/img324/7437/p1011968a2qb.jpg :lol: :lol: Quote
Siostra Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):a coora widziała że wstawiasz te foty??? :roflt: :evilbat: No, tak trochę :oops: :P :oops: Znowu będzie, że naruszyłam czyjeś dobra osobiste, ech te swobody obywatelskie, zwariować można :evil: :D Quote
Justi0022 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Siostra napisał(a): Znowu będzie, że naruszyłam czyjeś dobra osobiste, ech te swobody obywatelskie, zwariować można :evil: :D I to we własnej rodzinie :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 [quote name='Siostra']Póki co świetnie robią za nałożnice :lol: Oto przykład: Zbliżonko :wink: I jeszcze z Nandą ze strasznym okiem :o Tak to właśnie wygląda :D normalnie Raj w wyrku rewela i te lapy wyciagniete buuuuuuuuuuuuuuhahahhahahaha Siostra wiecej takich fot a sie do Was sprowadze z moja lafirynda ;) Quote
Siostra Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 ciociu debe sprowadzaj się, kiedy chcesz, jakoś się zmieścimy w tym wyrku, a jak nie, to dwa się zsunie ( albo trzy :o ?) Quote
Siostra Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 A teraz coś z zupełnie innej beczki: Teraz ja tu jestem psem Bisiek na Bertaksiowym posłaniu :D Poważnie: coraz częściej można go zastać na psim posłaniu, ale nigdy nie zwija się w kłębek, tylko zawsze leży tak po psiemu i pilnuje :D Quote
agabass Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Siostra']Póki co świetnie robią za nałożnice :lol: Oto przykład: Zbliżonko :wink: I jeszcze z Nandą ze strasznym okiem :o Tak to właśnie wygląda :D normalnie Raj w wyrku rewela i te lapy wyciagniete buuuuuuuuuuuuuuhahahhahahaha Siostra wiecej takich fot a sie do Was sprowadze z moja lafirynda ;) trochę miejsca dziewczyny zajmują Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 A swego czasu Nanda była królową łoża :lol: Quote
Siostra Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Justi0022']A swego czasu Nanda była królową łoża :lol: Gdzie te czasy wyłączności na wszystkie wyra :roll: Quote
agabass Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Justi0022']A swego czasu Nanda była królową łoża :lol: skończyły się dobre czasy Quote
dbsst Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 [quote name='Siostra']ciociu debe sprowadzaj się, kiedy chcesz, jakoś się zmieścimy w tym wyrku, a jak nie, to dwa się zsunie ( albo trzy :o ?) hihihi to moze lepiej 3 bo widze ze dziewczyny nie dziela sie chetnie powierzchnia sypialna ;) :lol: Quote
daga10011 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 sesja lozkowa rewelacyjna :lol: .U mnie by to nie przeszlo chyba :lol: .a kotek cudo :D .Dobrze ze on nasladuje psy a nie psy kota :lol: Quote
malawaszka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 daga10011 napisał(a):Dobrze ze on nasladuje psy a nie psy kota :lol: no dokłaaadnie - moja Luna jak sięnaoglądała kocich ścieżek to zaczęła włazić na stoły, na oparcia od kanap i trzeba było trochę poprawcować nad nią żeby wróciła do psiego trybu :lol: Quote
Siostra Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 malawaszka napisał(a):daga10011 napisał(a):Dobrze ze on nasladuje psy a nie psy kota :lol: no dokłaaadnie - moja Luna jak sięnaoglądała kocich ścieżek to zaczęła włazić na stoły, na oparcia od kanap i trzeba było trochę poprawcować nad nią żeby wróciła do psiego trybu :lol: :o :o :o Wyobrażacie sobie moje dwa potwory na stole????? :lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 Siostra napisał(a):malawaszka napisał(a):daga10011 napisał(a):Dobrze ze on nasladuje psy a nie psy kota :lol: no dokłaaadnie - moja Luna jak sięnaoglądała kocich ścieżek to zaczęła włazić na stoły, na oparcia od kanap i trzeba było trochę poprawcować nad nią żeby wróciła do psiego trybu :lol: :o :o :o Wyobrażacie sobie moje dwa potwory na stole????? :lol: buuuuuuuuuuuhahahahahah ale jaki widok bylby :D Quote
Siostra Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 :lol: widok roku Mówię Wam, jak Bertaśka się zmieniła przez te półtora miesiąca odkąd do nas przyszła: taka otwarta się zrobiła, zaczyna się przytulać powoli, dawać buzi, biegnie na złamanie karku do nas ( dobra, nie zawsze 8) ) Nie ten sam pies, cieszymy się bardzo. Quote
Recommended Posts