Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Miodzio , :angel: , a te objęcia :D faflunki słodziuchne :calus: Quote
Justi0022 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Moje w takich objęciach sobie nie polegują - Lary pilnuje swojej przestrzeni :lol: Quote
Siostra Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Dziewczynki, a widzicie te pomarańczowe klapki na drugim zdjęciu? Fajne...były. :( Po spotkaniu z nandziowymi zębami ( jakoś tak przy bertasi zdarza jej się zapamiętać w gryzieniu :D ) nadają się już tylko na "koło domu". Ech, fajne jest życie z dwoma psami. I jeszcze coś: już dwie osoby zwróciły mi uwagę, że Beret może być mixem boksia i amstaffa :o . Co wy na to, kofane? Quote
Justi0022 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 A wiesz, Siostra , jak oglądałam zdjęcie z klapkiem pomyślałam, że fajnie się ubrałaś i klapek jest fajowy :lol: Ja wczoraj uratowałam swojego sandałka - całe szczęście Borek złapał tylko za sznurek i bucik szurał po podłodze jak go sobie do posłania targał 8) Na mixach się nie znam :oops: Quote
Siostra Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Justi, cóż klapka szkoda - ale mam pretekst do zakupienia nowych :D i nauczkę, że buty trzeba chować bezwzględnie. Mój TZ westchnął tylko: dobrze, że to nie te nowe :lol: Quote
agabass Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 przepiękna siostrzana miłość coś naprawde fajnego tak trzymać Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 E tam dziewczyny ja mam jeden but półobcasowy a drugi całoobcasowy :-? /tak se je trzymam na pamiątkę :lol: , bo jak bym chciała iść to utykam :wink: / Quote
Siostra Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Na Już w nowym domu są zdjęcia z mojego spotkania z Agą i Ulka dogomaniaczkami, w którym czynny udział brała Berta. Oto jedno z nich Zmniejszyłam trochę. Quote
Camara Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Siostra... to po prostu niesamowite :o psińce wtulone w siebie, jakby całe życie ze sobą spędziły... no, rewelacja :eek: i jeszcze na nogach pańci? nie mogę się napatrzyć :P Quote
Justi0022 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Siostra, opowiedz - zostałaś powalona do tego zdjęcia :lol: :wink: Quote
Siostra Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 camara, ja też nie moge im się napatrzeć codziennie, takie są fajne razem ( wyszła cała skromność panci :wink: ) agabass, to jest diabełek Beretek w stroju maskującym :lol: Justi, noooo - fota jest powalająca :D Quote
dbsst Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 :iloveyou: boshe jakie piekne synchroniczne zebranko Ale Nandziunia ma ladny saganek pyyyyyyszota :D sliczne dziewczynki a Psi Aniolek cuuuuuuuudo :angel: Quote
malawaszka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 aaaale zazdroszcze tej miłości między nimi :oops: :angel: :angel: :angel: Quote
Camara Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 malawaszka napisał(a):aaaale zazdroszcze tej miłości między nimi :oops: :angel: :angel: :angel: malawaszko, bo takie coś to naprawdę niezwykła sprawa. Moje borsuki kochają się bardzo, są prawie nierozłączne i często sie tulaja... ale Belcia by na 100% przegoniła Borynia ze współnego łóżka (wspólnego ze mną oczywista :-? ) tak delece tolerancyjna nie jest i miłość siostrzana tam nie sięga :wink: to ja sobie jeszcze popatrze i sie porozczulam :oops: :D Quote
anetta Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 http://upload.miau.pl/1/20899.jpg ale aniol :o a wlasciwei anielica :lol: Ja tez bym tak chciala zeby Kaja z Masajem razem spaly kolo siebie :( i chociaz troszke pobawily sie... Quote
Agga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='dbsst'] :iloveyou: boshe jakie piekne synchroniczne zebranko Ale Nandziunia ma ladny saganek pyyyyyyszota :D sliczne dziewczynki a Psi Aniolek cuuuuuuuudo :angel: jesu ale cudowne .... :angel: tez kcem takie miodzio...jakbym mogła Sarcia miałaby towarzyszke... Quote
Siostra Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa pod adresem moich psic. No fajne są bestyje :D Beret powoli zaczyna się odkrywać i kochać nas po troszeczku, fajnie tak. Jutro znad morza po trzech tygodniach wraca moja mała dgm Marynia, ciekawe, czy Bertasia rozpozna ją od razu - były razem tylko przez 18 dni. Quote
agabass Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Agga'][quote name='dbsst'] :iloveyou: boshe jakie piekne synchroniczne zebranko Ale Nandziunia ma ladny saganek pyyyyyyszota :D sliczne dziewczynki a Psi Aniolek cuuuuuuuudo :angel: jesu ale cudowne .... :angel: tez kcem takie miodzio...jakbym mogła Sarcia miałaby towarzyszke... co tu dużo mówić ekstra laski Quote
dbsst Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 ja obstawiam ze pozna ale ciekawe czy psice sie "obraza" na Marynie ze je zostawila na tyle :D :lol: Quote
Siostra Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Do biegu, gotowe, start! :D Wychodzimy na spacerek Idzie Grześ przez wieś :D Nastrojowo :wink: , ze zbożem w tle Samotny TZ ( zabije mnie, jak się dowie :P ) A tu proszę, przygruchał sobie Nandę do towarzystwa :D Bertaś wybiegany do kresu sił, jęzor do ziemi Dawaj tę zabawkę No, dawaj, mówię ci :evil: Po meczącej walce - relaks Na zakończenie - ja w wersji pracującej :wink: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 jesooo jak bosko :angel: :angel: :angel: jaki superowy mix bokserowy na łóżku :angel: :angel: :angel: hahha nogi na głowie :lol: iiii a TZ się nie ma czego wstydzić 8) Quote
Siostra Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='malawaszka']jesooo jak bosko :angel: :angel: :angel: jaki superowy mix bokserowy na łóżku :angel: :angel: :angel: hahha nogi na głowie :lol: iiii a TZ się nie ma czego wstydzić 8) Dlatego też dumna jestem nieustannie z mojego kofanego :) :roll: Quote
tajdzi Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Siostra'][quote name='malawaszka']jesooo jak bosko :angel: :angel: :angel: jaki superowy mix bokserowy na łóżku :angel: :angel: :angel: hahha nogi na głowie :lol: iiii a TZ się nie ma czego wstydzić 8) Dlatego też dumna jestem nieustannie z mojego kofanego :) :roll: No nogi na głwie są extraaaa!!! :) A TZ bedzie zły jak się dowie że jest SAMOTNY :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 [quote name='Siostra']Do biegu, gotowe, start! :D Wychodzimy na spacerek a wogóle to superancka bojóweczka z Ciebie :laola: do twarzy Ci z takimi bestiami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts