Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj pierwszy sukces: Ninia została sama w domu na 6 godzin i nic, czyściutko :D . Zjadła tylko kawałek fotela, ale to i tak psi fotel, przyniesiony specjalnie z podwórza, żeby zagrodzić kontakt. No, mam nadzieję, że będzie dobrze, kupki w normie, hurra, hurra!
Może potem uda mi się wrzucić kilka zdjęć dziewczyn w akcji.

Posted

Hehe a ja nie na bierząco ^^ A tutaj cio? Boksiów się namnozyło!!! :angel: :angel: :angel:
Ślicznie razem wyglądają!!! A jeszcze z Marynią to full team :D :angel:

Posted

Justa napisał(a):
Hehe a ja nie na bierząco ^^ A tutaj cio? Boksiów się namnozyło!!! :angel: :angel: :angel:
Ślicznie razem wyglądają!!! A jeszcze z Marynią to full team :D :angel:

Justa, no tak - rodzina nam się powiększyła niespodziewanie dość :wink:

Justi, a jest się z czego cieszyć :D

Posted

BBBBBBBBBBBBBBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbb bbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry:

Posted

jezu!! nie straszcie ludzi!! :o
wchodze czytam "buuuuuuuuu" "zesmy sie poryczaly"... i pierwsza mysl jaka mi przyszla na mysl to, to, ze cos sie stalo Niuni!!!!!! :o

a tu o fotki chodzi... ufff ulga :lol:
wiec czekam z wami ;)

Posted

Siostra,

Wiedziona topikiem o Niuni dopiero teraz tutaj trafilam. Bardzo, bardzo sie ciesze, ze boksia wlasnie do Ciebie trafila! :-)
Mialam to szczescie, ze to cudne i bardzo sympatyczne psisko goscilam przez jedna noc. Psica mimo zlych doswiadczen z czlowiekiem, dala sie poznac jako oaza lagodnosci, ale tez wulkan energii ;) Jak dobrze pamietam zabawa i weszeniem po calym domu meczyla mnie do mniej wiecej 2 w nocy, a o 5.00 dziarsko zazadala spacerku :lol:
Mimo, ze spala krotko, to fantastycznie sie do mnie przytulala, stanowczo przygniatajac koldre, a ja nie chcac ja zbudzic zmarzlam na kosc ;)
Wszystkiego dobrego dla Ciebie, buziaki dla corci i oczywiscie dla Twoich bokserkow :D

Posted

Jessu, ale zamieszania narobiłam: płacze, jęki, gorzkie żale :wink:
Składam samokrytyke i biorę się za wklejanie, tylko coś powiem do Wind.
Wind, wiem,że Niunia waletowała u Ciebie :wink: , doddy mi mówiła, że ją znasz. Tym bardziej się cieszę z Twojej opinii, wedle której Niunia dobrze trafiła. Pozdrawiam serdecznie.
Cicha Fanka Twoich Zdjęć :D

Już, już, biorę się do roboty:
Na początek relaksik ( wspólny):

Posted

Siostra , twoje 2 pannice można oglądać na okrągło ,cudnie im tak razem.Mam nadzieję że Nandusia doceni wkrótce że ma siostrzyczkę ,bo jak widzę idzie ku dobremu :angel:

Posted

A teraz już szybka jazda bez trzymanki, czyli I część filmu Szczęki 3 i 1/2 :D
Takie mamy subtelne zabawy :P

Nanda spadła właśnie z kosmosu :D

Odpoczynek po bitwie

Posted

A teraz z cyklu Pozory mylą: Niunia - sama słodycz i niewinnośćheheh
Taka jestem grzeczna

A jaka pocieszna

I ładna...

No same powiedzcie, czy nie jestem :angel: ( hehehe :evil: )

Posted

Różnie to bywa z powodu rozbieżności interesów: Nanda ma naturę spokojną i melancholijną, no i dwa lata, a co za tym idzie trochę mniej szalone pomysły. Niunia natomiast to wulkan energii i umysł w zalążku, więc możecie sobie wyobrazić, co się dzieje :roll:
Poza tym Niunia rośnie na dominantkę w tym stadzie, nania nie ma natury przywódcy okazuje się.

Posted

[quote name='Siostra']Niunia natomiast to wulkan energii i umysł w zalążku, więc możecie sobie wyobrazić, co się dzieje :roll:

Tiaaaa ... krotko ale intensywnie poznalam ten "wulkan energii" :lol:

siostra, swietne zdjatka i dynamiczne ujecia! Wyobrazam sobie ile teraz radosci masz w domu, ale jak latwo o demolke :lol: :lol: :lol: