dbsst Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 bedzie dobrze :d a moze badania krwi rozwialy by stresy zwiazane z brzuchem Quote
Siostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Wczoraj pierwszy sukces: Ninia została sama w domu na 6 godzin i nic, czyściutko :D . Zjadła tylko kawałek fotela, ale to i tak psi fotel, przyniesiony specjalnie z podwórza, żeby zagrodzić kontakt. No, mam nadzieję, że będzie dobrze, kupki w normie, hurra, hurra! Może potem uda mi się wrzucić kilka zdjęć dziewczyn w akcji. Quote
Justa Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Hehe a ja nie na bierząco ^^ A tutaj cio? Boksiów się namnozyło!!! :angel: :angel: :angel: Ślicznie razem wyglądają!!! A jeszcze z Marynią to full team :D :angel: Quote
Siostra Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Justa napisał(a):Hehe a ja nie na bierząco ^^ A tutaj cio? Boksiów się namnozyło!!! :angel: :angel: :angel: Ślicznie razem wyglądają!!! A jeszcze z Marynią to full team :D :angel: Justa, no tak - rodzina nam się powiększyła niespodziewanie dość :wink: Justi, a jest się z czego cieszyć :D Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 hurrrrrrrrrrrrrrrra hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra :angel: :angel: Quote
daga10011 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 cieszymy sie z wami :D .i czekamy na foteczki :P Quote
Justi0022 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 buuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuu bu bu buuuuuuuuuu Quote
Alicja Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 BBBBBBBBBBBBBBuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubbbbb bbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: Quote
Justi0022 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Siostra, zobacz co narobiłaś. Jak żeśmy się zryczały :-? Jakby co, to wysyłaj zdjęcia mailem komuś :lol: Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 jezu!! nie straszcie ludzi!! :o wchodze czytam "buuuuuuuuu" "zesmy sie poryczaly"... i pierwsza mysl jaka mi przyszla na mysl to, to, ze cos sie stalo Niuni!!!!!! :o a tu o fotki chodzi... ufff ulga :lol: wiec czekam z wami ;) Quote
Justi0022 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 bo my podchodzimy do fotek baardzo emocjonalnie :wink: Quote
Wind Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Siostra, Wiedziona topikiem o Niuni dopiero teraz tutaj trafilam. Bardzo, bardzo sie ciesze, ze boksia wlasnie do Ciebie trafila! :-) Mialam to szczescie, ze to cudne i bardzo sympatyczne psisko goscilam przez jedna noc. Psica mimo zlych doswiadczen z czlowiekiem, dala sie poznac jako oaza lagodnosci, ale tez wulkan energii ;) Jak dobrze pamietam zabawa i weszeniem po calym domu meczyla mnie do mniej wiecej 2 w nocy, a o 5.00 dziarsko zazadala spacerku :lol: Mimo, ze spala krotko, to fantastycznie sie do mnie przytulala, stanowczo przygniatajac koldre, a ja nie chcac ja zbudzic zmarzlam na kosc ;) Wszystkiego dobrego dla Ciebie, buziaki dla corci i oczywiscie dla Twoich bokserkow :D Quote
Siostra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Jessu, ale zamieszania narobiłam: płacze, jęki, gorzkie żale :wink: Składam samokrytyke i biorę się za wklejanie, tylko coś powiem do Wind. Wind, wiem,że Niunia waletowała u Ciebie :wink: , doddy mi mówiła, że ją znasz. Tym bardziej się cieszę z Twojej opinii, wedle której Niunia dobrze trafiła. Pozdrawiam serdecznie. Cicha Fanka Twoich Zdjęć :D Już, już, biorę się do roboty: Na początek relaksik ( wspólny): Quote
Alicja Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Siostra , twoje 2 pannice można oglądać na okrągło ,cudnie im tak razem.Mam nadzieję że Nandusia doceni wkrótce że ma siostrzyczkę ,bo jak widzę idzie ku dobremu :angel: Quote
Siostra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 A teraz już szybka jazda bez trzymanki, czyli I część filmu Szczęki 3 i 1/2 :D Takie mamy subtelne zabawy :P Nanda spadła właśnie z kosmosu :D Odpoczynek po bitwie Quote
Siostra Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 A teraz z cyklu Pozory mylą: Niunia - sama słodycz i niewinnośćheheh Taka jestem grzeczna A jaka pocieszna I ładna... No same powiedzcie, czy nie jestem :angel: ( hehehe :evil: ) Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 jeshu to balsam dla moich oczu widze ze siostrzyczki sie dogaduja :D boksery gora ;) Quote
Siostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Różnie to bywa z powodu rozbieżności interesów: Nanda ma naturę spokojną i melancholijną, no i dwa lata, a co za tym idzie trochę mniej szalone pomysły. Niunia natomiast to wulkan energii i umysł w zalążku, więc możecie sobie wyobrazić, co się dzieje :roll: Poza tym Niunia rośnie na dominantkę w tym stadzie, nania nie ma natury przywódcy okazuje się. Quote
Wind Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Siostra']Niunia natomiast to wulkan energii i umysł w zalążku, więc możecie sobie wyobrazić, co się dzieje :roll: Tiaaaa ... krotko ale intensywnie poznalam ten "wulkan energii" :lol: siostra, swietne zdjatka i dynamiczne ujecia! Wyobrazam sobie ile teraz radosci masz w domu, ale jak latwo o demolke :lol: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 wind, rzeczywiście mam mnóstwo radości w do..., a raczej w tym, co mi z domu powoli pozostaje :lol: Quote
Recommended Posts