Magda-Amir Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jaaaaacie :angel: :angel: jakia ta maluchna jest boska :angel: nie wsoninając o Nandzie kochanej oczywiście :D :D a ja już wcześniej przeglądałam zdjęcia i historię malutkiej.. biedna była, bo teraz to ma niebo normalnie :D caluski dla ślicznotek :buzi: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='Siostra']zaiste, nieszpetne z nich panienki :D debe, Ty to jesteś :angel: hihihi sie wie ;) Quote
tajdzi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A wiecie co? To druga Niunia, co dom znalazła :) I cieszę się, że miałam okazję poznać i jedną i drugą :) Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 To dobrze, takie fajne Niunie muszą mieć i fajne domy - prosta zasada :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Siostra napisał(a):To dobrze, takie fajne Niunie muszą mieć i fajne domy - prosta zasada :D heheh proste jak drut ;) Quote
Camara Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Siostra... po prostu cuda :P i aż zdziwiona jestem, bo dziewczyny rewelacyjnie sie dogadują ( w każdym razie na zdjątkach tak to wygląda :lol: ) oczekuję więcej... i więcej.... i oczywiście więcej zdjęć :wink: :lol: Quote
Cimi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Osiiesie.. jakie słodziutkie :loveu: . Zakochałam się :lol:. Właśnie ja też czekam na nowe zdjęcia :P Quote
mrowka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Siostra :laola: wytarmos obie pancie za uszkami od nas :angel: i od Mejka :calus:a przekauje :lol: :kciuki: zeby Niuni sie nie nudzilo gdy Was nie bedzie :D Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Siostra , cudna Nanda , cudna Niunia :calus: :laola: na mojego Harleya/śp/ mówiłam Niuniek :wink: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jejku-jaka ona cudna :o :D :P ...a razem bosko wygladaja :P :D Quote
Siostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Mam zdjęcia z wczorajszego spaceru, ale póki co nie mam czasu pozmniejszać i wkleić. Dzisiaj Niunia pierwszy raz została sama w domu, więc musze się urwać z pracy wcześniej, a przedtem wyrobić normę. :( Jesli uporam się ze wszystkim przed czasem, wkleję zdjęcia. Acha, mała zyskała przydomek dożyca - suka doga ( z takiego filmu Nic śmiesznego :D ), bo nabraliśmy podejrzenia, że Niunia jest krzyżówką z domieszką dożej krwi :o . Musze skonsultować z Lagunka, ona jest dożą specjalistką. Zwróćcie uwagę, jakie Niunia ma wielkie uszy i jaka w ogóle jest wysoka. Dłuższa kufa i łapy jak u małego niedźwiedzia dopełniają obrazu. I co wy na to??? :D Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Siostra piekne masz bokserki!! :laola: Niunia jest boska!! :angel: Czekam na fotki ze spacerku ;) Quote
Siostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Dobra, wrzucam szybciorem wychodzimy na spacerek Na łonie natury (i rodziny) Słodkie z Marynią Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 piekna jest!! :angel: a to zdjecie z Martynia jak glowe ma przekrzywiona zwalilo mnie z nog :iloveyou: Quote
Camara Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Siostra... to jest rewelacyjne ujęcie :wink: ale to dwóch małych dziewczynek... po prostu wzruszające :loveu: i rzeczywiście coś z tym pokrewieństwem Niuni z dogami jest... ona jest okropnie wielka jak na swój wiek :o Quote
Siostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Hehe, coś musi być - miałam dwa boksery od szczeniaka i żaden nie wygladał tak w wieku niespełna 7 miesięcy. Dożyca jak nic :D Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 tak czy siak jest piękna :iloveyou: co chwile tu zagladam zeby na nia popatrzec!! chyba sobie jej fote na tapete wstawie :angel: Quote
Siostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 maga, jasne, że nie ma znaczenia, charakter ma bokusiowy, a trochę pięknej dożej krwi nie zaszkodzi :wink: Quote
Siostra Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Dziękuję za miłe słowa, cmok, cmok. Jeszcze jedną piękną rzecz odkryłam u Niuni: nos ma czarny tylko z wierzchu, w srodku jest różowy :o . Widać na tym zdjęciu z Marynią, jak leżą. Słodki noseczek :angel: Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 rozowy nosek wybitnie pasuje jej do rozowych fafli :calus: Quote
Alicja Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Cudne te twoje dziewczyny :P A Marynia jest chyba najszczęśliwszą dziewczynką na świecie :calus: Quote
dbsst Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 [quote name='Camara']Siostra... to jest rewelacyjne ujęcie :wink: ale to dwóch małych dziewczynek... po prostu wzruszające :loveu: i rzeczywiście coś z tym pokrewieństwem Niuni z dogami jest... ona jest okropnie wielka jak na swój wiek :o az lza siw w oku kreci :D jak to male serducho teraz musi chulac :D ma taka WSPANIALA RODZINE :D Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 rewelacja :klacz: i jaka niunia ma klatę szeroką :angel: Quote
Recommended Posts