Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaaaaacie :angel: :angel: jakia ta maluchna jest boska :angel: nie wsoninając o Nandzie kochanej oczywiście :D :D a ja już wcześniej przeglądałam zdjęcia i historię malutkiej.. biedna była, bo teraz to ma niebo normalnie :D caluski dla ślicznotek :buzi:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siostra... po prostu cuda :P i aż zdziwiona jestem, bo dziewczyny rewelacyjnie sie dogadują ( w każdym razie na zdjątkach tak to wygląda :lol: )
oczekuję więcej... i więcej.... i oczywiście więcej zdjęć :wink: :lol:

Posted

Siostra :laola: wytarmos obie pancie za uszkami od nas :angel: i od Mejka :calus:a przekauje :lol:
:kciuki: zeby Niuni sie nie nudzilo gdy Was nie bedzie :D

Posted

Mam zdjęcia z wczorajszego spaceru, ale póki co nie mam czasu pozmniejszać i wkleić. Dzisiaj Niunia pierwszy raz została sama w domu, więc musze się urwać z pracy wcześniej, a przedtem wyrobić normę. :(
Jesli uporam się ze wszystkim przed czasem, wkleję zdjęcia.
Acha, mała zyskała przydomek dożyca - suka doga ( z takiego filmu Nic śmiesznego :D ), bo nabraliśmy podejrzenia, że Niunia jest krzyżówką z domieszką dożej krwi :o . Musze skonsultować z Lagunka, ona jest dożą specjalistką.
Zwróćcie uwagę, jakie Niunia ma wielkie uszy i jaka w ogóle jest wysoka. Dłuższa kufa i łapy jak u małego niedźwiedzia dopełniają obrazu. I co wy na to??? :D

Posted

Siostra... to jest rewelacyjne ujęcie :wink:

ale to dwóch małych dziewczynek... po prostu wzruszające :loveu:

i rzeczywiście coś z tym pokrewieństwem Niuni z dogami jest... ona jest okropnie wielka jak na swój wiek :o

Posted

Dziękuję za miłe słowa, cmok, cmok. Jeszcze jedną piękną rzecz odkryłam u Niuni: nos ma czarny tylko z wierzchu, w srodku jest różowy :o . Widać na tym zdjęciu z Marynią, jak leżą. Słodki noseczek :angel:

Posted

[quote name='Camara']Siostra... to jest rewelacyjne ujęcie :wink:

ale to dwóch małych dziewczynek... po prostu wzruszające :loveu:

i rzeczywiście coś z tym pokrewieństwem Niuni z dogami jest... ona jest okropnie wielka jak na swój wiek :o

az lza siw w oku kreci :D

jak to male serducho teraz musi chulac :D ma taka WSPANIALA RODZINE :D