Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra napisał(a):
I taka wesoła się wydaje, mimo tego, co przeszła. Nie da się jej nie kochać :D

niooooooooooooo jest zarabista

tak sie ciesze jakby do mnie miala przyjechac :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siostra masz szczscie!! Takie cudo Ci sie trafilo :D:D:D:D:D
Jest piekna!! Zakochalam sie w jej mordzie... :iloveyou:
Juz sie nie moge doczekac fotek z pierwszego dnia pobytu u Ciebie!!

Posted

Siostra opowiadaj jak Wam sie razem zyje! Mala jest sliczna.. CUDO :angel: Maly diabelek chyba z niej jest? (Zreszta jak z kazdego boksia :lol: )

JESTES WIELKA!! :CALUS: :angel:

Posted

Szybciorem napiszę, a foty wkleję potem, bo mnie szef pogania z zaległą robotą. Niunia przyjechała i od razu zawładnęła nami zupełnie i prawie wszystkimi. Prawie, bo Bisiu na dzień dobry spuścił dziecku bęcki, a z Nandą wciąż ustalają zasady współistnienia. Nie obyło się bez warków, nawet nie wiedziałam, że Nanda taka narowista hehe. Rozrabiaka straszny z niej i żarłok, zaczęłam jej dodawać do suchej karmy, którą dotąd jadła jedzenie, które gotujemy Nandzi i ciężko ją od miski oderwać. Zabawowa okrutnie, jak to bokser, a pozatym generalnie cudowna: otwarta, pojętna, tylko do czułości trzeba ja będzie przyzwyczaić. No i ma charakterek, nie da się ukryć. Potem napiszę resztę i wkleje zdjęcia, tylko z tą pracą trochę podgonię do przodu :wink: ( jeden dzień mnie nie było i już zaległości jakieś :evil: )

Posted

[quote name='Siostra'] Bisiu na dzień dobry spuścił dziecku bęcki, a z Nandą wciąż ustalają zasady współistnienia. Nie obyło się bez warków

spuścić bęcki bardzo fajne określenie :biggrina:

Bez warkotu ani rusz :wink:

Czekamy na zdjęcia i dalsze relacje :D

Posted

Dobra, przechodzę od słów do czynów i zaczynamy:

Weszłabyb, ale się boję kota czającego się do skoku...Dzisiaj jest już lepiej - Boszon nie staje dęba na widok Niuni :)

Rywalizacja o pańciowe względy

Tutaj tłumaczę Nandzie, że nie wolno zagryzać małego pieska :wink:

Śpimy troszkę

Posted

A tu śpimy całą trójką - Bisiek w bezpiecznej odległośco hehehe
( chwilę potem Nanda uniosła głowę, spojrzała z obrzydzeniem na Niunię i poszła zniesmaczona :) , oj łatwo z nimi nie będzie, obawiam się)

Z Marynią. Niunia na widok Maryśki oszalała ze szczęścia, takiego wybuchu radości dawno nie widziaąłm :D

A tu już seria z gryzaczkami

Posted

Siostra o jakich problemach Ty mówisz????? w pierwszy dzień leżały obok siebie :angel: :angel: :angel: a u mnie Boluś już jest ponad miesiąc a o takim widoku mogę pomarzyć :lol:

ślicznie razem wyglądają :angel: :angel: :angel:

Posted

bboossshheee jaka ona sliczna :angel: :angel: :angel: :angel:
Siostra jak ja Ci zazdroszczę tych dwóch księżniczek

a tu całe towarzystwo tak słodko wygląda aniołeczkiiiii

Posted

aaaaaaale mnie ominęło..
człowiek na kilka dni ucieka z dogo, a tu nie wie potem gdzie i czego szukać...
GRATULACJE
wszystkiego dobrego psince i nowej pani!!!!

:angel: :angel:

Posted

debe, więcej zdjęć dzisiaj nie będzie, bo mi wczoraj baterie padły, a zapasowe jak zwykle miałam nienaładowane ( ładowarka w redakcji)

Mała jest superowa, aczkolwiek z charakterkiem - uparciuch, ale można ja przekonać. Mój TZ dzwonił jakiś czas temu z informacją, że całą trójca zaległa na jednym łóżku - wprawdzie z dystansem, ale jednak. Jutro Niunia będzie musiała zostac sama w domu, nie wiem, jak to przeżyje i jak my to przezyjemy - w sensie, czy bedziemy jeszcze mieć dom :D
Wygląda na to, że Niuńka wyrośnie na sporego psa, juz teraz wzrostem prawie dorównuje Nandzie, jak dojdzie do tego masa, to strach sie bać :o

Posted

[quote name='Siostra']debe i jeszcze prośba do Ciebie: czy możesz zmienić tytuł na Nanda i Niunia :D
Tyż chciałam taką prośbę poprosić 8)

Siostra! Jakie piękne suczyska masz! Niunia jest po prostu wspaniała! Ta biała kufa! Obłęd! :D

Posted

Siostruniu,

przepiekne fafelki masz w domu. Cudenka.
A sunie rzeczywiscie jak na 1 dzien to sie dogaduja swietnie!!!
A alfa ktoras z nich musi byc, takie stadko to przywodce musi miec.
Grzeczne powarkiwanie na zasadzie : ja tu jestem wazniejsza.
Nie moge sie doczekac kiedy te slodziki zobacze.