dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Siostra napisał(a):I taka wesoła się wydaje, mimo tego, co przeszła. Nie da się jej nie kochać :D niooooooooooooo jest zarabista tak sie ciesze jakby do mnie miala przyjechac :D Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ja już się nie mogę doczekać jutra , twoich relacji i fotek .Z pracy wracam o 15.00 :evil: Kurcze chyba nie wytrzymam :cry: :D Quote
maga18 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Siostra masz szczscie!! Takie cudo Ci sie trafilo :D:D:D:D:D Jest piekna!! Zakochalam sie w jej mordzie... :iloveyou: Juz sie nie moge doczekac fotek z pierwszego dnia pobytu u Ciebie!! Quote
agabass Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Słodkie zdjęcia słodkie psiaki i kociaki dużo dużo pitupitupitulenia WIĘCEJ FOTEK Pozdrawiam Quote
mrowka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Siostra opowiadaj jak Wam sie razem zyje! Mala jest sliczna.. CUDO :angel: Maly diabelek chyba z niej jest? (Zreszta jak z kazdego boksia :lol: ) JESTES WIELKA!! :CALUS: :angel: Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Szybciorem napiszę, a foty wkleję potem, bo mnie szef pogania z zaległą robotą. Niunia przyjechała i od razu zawładnęła nami zupełnie i prawie wszystkimi. Prawie, bo Bisiu na dzień dobry spuścił dziecku bęcki, a z Nandą wciąż ustalają zasady współistnienia. Nie obyło się bez warków, nawet nie wiedziałam, że Nanda taka narowista hehe. Rozrabiaka straszny z niej i żarłok, zaczęłam jej dodawać do suchej karmy, którą dotąd jadła jedzenie, które gotujemy Nandzi i ciężko ją od miski oderwać. Zabawowa okrutnie, jak to bokser, a pozatym generalnie cudowna: otwarta, pojętna, tylko do czułości trzeba ja będzie przyzwyczaić. No i ma charakterek, nie da się ukryć. Potem napiszę resztę i wkleje zdjęcia, tylko z tą pracą trochę podgonię do przodu :wink: ( jeden dzień mnie nie było i już zaległości jakieś :evil: ) Quote
Camara Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Siostra, no ileż można pracować :evil: ja tu ślepia wypatruje :crazyeye: a zdjątek dalej nie ma :bigcry: :wink: :evil_lol: Quote
Justi0022 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Siostra'] Bisiu na dzień dobry spuścił dziecku bęcki, a z Nandą wciąż ustalają zasady współistnienia. Nie obyło się bez warków spuścić bęcki bardzo fajne określenie :biggrina: Bez warkotu ani rusz :wink: Czekamy na zdjęcia i dalsze relacje :D Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Dobra, przechodzę od słów do czynów i zaczynamy: Weszłabyb, ale się boję kota czającego się do skoku...Dzisiaj jest już lepiej - Boszon nie staje dęba na widok Niuni :) Rywalizacja o pańciowe względy Tutaj tłumaczę Nandzie, że nie wolno zagryzać małego pieska :wink: Śpimy troszkę Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A tu śpimy całą trójką - Bisiek w bezpiecznej odległośco hehehe ( chwilę potem Nanda uniosła głowę, spojrzała z obrzydzeniem na Niunię i poszła zniesmaczona :) , oj łatwo z nimi nie będzie, obawiam się) Z Marynią. Niunia na widok Maryśki oszalała ze szczęścia, takiego wybuchu radości dawno nie widziaąłm :D A tu już seria z gryzaczkami Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Siostra o jakich problemach Ty mówisz????? w pierwszy dzień leżały obok siebie :angel: :angel: :angel: a u mnie Boluś już jest ponad miesiąc a o takim widoku mogę pomarzyć :lol: ślicznie razem wyglądają :angel: :angel: :angel: Quote
sayma Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 bboossshheee jaka ona sliczna :angel: :angel: :angel: :angel: Siostra jak ja Ci zazdroszczę tych dwóch księżniczek a tu całe towarzystwo tak słodko wygląda aniołeczkiiiii Quote
doddy Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :o No pięknaśne 2 laleczki :wink: A mi jakoś smutno..... Fajna była :oops: Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 http://img167.echo.cx/img167/1039/zmarynia1zd.jpg :angel: :angel: Siostra opowiadaj wiecej :D wklejaj zdjecia :D Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 doddy, nie płacz, zapewniam Cie, że nadal jest fajna :) [ Quote
tajdzi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 aaaaaaale mnie ominęło.. człowiek na kilka dni ucieka z dogo, a tu nie wie potem gdzie i czego szukać... GRATULACJE wszystkiego dobrego psince i nowej pani!!!! :angel: :angel: Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 debe, więcej zdjęć dzisiaj nie będzie, bo mi wczoraj baterie padły, a zapasowe jak zwykle miałam nienaładowane ( ładowarka w redakcji) Mała jest superowa, aczkolwiek z charakterkiem - uparciuch, ale można ja przekonać. Mój TZ dzwonił jakiś czas temu z informacją, że całą trójca zaległa na jednym łóżku - wprawdzie z dystansem, ale jednak. Jutro Niunia będzie musiała zostac sama w domu, nie wiem, jak to przeżyje i jak my to przezyjemy - w sensie, czy bedziemy jeszcze mieć dom :D Wygląda na to, że Niuńka wyrośnie na sporego psa, juz teraz wzrostem prawie dorównuje Nandzie, jak dojdzie do tego masa, to strach sie bać :o Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 debe i jeszcze prośba do Ciebie: czy możesz zmienić tytuł na Nanda i Niunia :D Quote
dbsst Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='Siostra']debe i jeszcze prośba do Ciebie: czy możesz zmienić tytuł na Nanda i Niunia :D mowisz i masz ;) Quote
coztego Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='Siostra']debe i jeszcze prośba do Ciebie: czy możesz zmienić tytuł na Nanda i Niunia :D Tyż chciałam taką prośbę poprosić 8) Siostra! Jakie piękne suczyska masz! Niunia jest po prostu wspaniała! Ta biała kufa! Obłęd! :D Quote
Siostra Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 zaiste, nieszpetne z nich panienki :D debe, Ty to jesteś :angel: Quote
Ulka18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Siostruniu, przepiekne fafelki masz w domu. Cudenka. A sunie rzeczywiscie jak na 1 dzien to sie dogaduja swietnie!!! A alfa ktoras z nich musi byc, takie stadko to przywodce musi miec. Grzeczne powarkiwanie na zasadzie : ja tu jestem wazniejsza. Nie moge sie doczekac kiedy te slodziki zobacze. Quote
Recommended Posts