dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Justi0022 napisał(a):mój się zgodził i kasiorę dał :D ideal normalnie ideal Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 debe, musisz popadać w melancholię co jakiś czas, wzdychać, mieć oko łzą zajdzione :wink: i się zgodzi nie ma bata - mój na początku też nie chciał słyszeć o drugim, powtarzał, że w nowym domu tylko. I co? Parę napadów "czarnej melankolii" i gotowe :D :D Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Siostra napisał(a):debe, musisz popadać w melancholię co jakiś czas, wzdychać, mieć oko łzą zajdzione :wink: i się zgodzi nie ma bata - mój na początku też nie chciał słyszeć o drugim, powtarzał, że w nowym domu tylko. I co? Parę napadów "czarnej melankolii" i gotowe :D :D hihihihiihihihi ja juz wszystko probuje przyznam sie ze zeby miec Szpile uczynilam z jego zycia horror lzy i wzdychania byly na porzadku dziennym ;) Quote
Justi0022 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 zdjęcia podsuwać bidnych boksiów, może zadziała :wink: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Justi0022 napisał(a):zdjęcia podsuwać bidnych boksiów, może zadziała :wink: no wlasnie teraz ta boksereczke mu pokazywalam zrobilo mu sie przykro to fakt ale pozniej zaczal nadawac ze nie i juz a ja jeszcze nie zaczelam :evilbat: nic mowic zna mnie ;) ale ja sie nie poddam :D Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 hehehe, z życia horror...muszę powiedzieć mojemu TZ, że nie jest osamotniony w swoich doświadczeniach z ukochana kobietą :lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 SIOSTRA wspaniałe wieści :calus: to na konto twojej nowej ,,córeczki'' :wink: Quote
Justi0022 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Ja mu też podsuwałam leosie ze schronisk - jeden był w Sochaczewie, drugi na Paluchu,ale on też nie :x Tylko, że mi na razie 2 starczą, z kasą trzeba się liczyć - a TZ na nie zarabia, więc nie narzekam, bo i tak mi Borka sprawił, ale żadnego bidaka do siebie wziąść w zamian nie mogę :-? a serdunio czasem smutne :sabber: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Siostra napisał(a):no, rodzina się rozmnożyła w cudowny sposób :D juz sie doczekac fot nie moge :D i wszelakich info :D Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 a ja to nawet nowego królika nie mogę sobie kupić :cry: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a ja to nawet nowego królika nie mogę sobie kupić :cry: witaj w klubie desperatow ;) :lol: Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Ala, nie przejmuj się, królika ja też bym nie mogła :wink: Dobra, lecę - do zobaczyska w poniedziałek, kofane :-))) Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Siostra napisał(a):Ala, nie przejmuj się, królika ja też bym nie mogła :wink: Dobra, lecę - do zobaczyska w poniedziałek, kofane :-)))o innym zwierzaczku nie wspomne :cry: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Siostra napisał(a):Ala, nie przejmuj się, królika ja też bym nie mogła :wink: Dobra, lecę - do zobaczyska w poniedziałek, kofane :-))) papaa najlepsiejsza Siostro :D Quote
malawaszka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Siostra :angel: niech Wam się szczęści :drinking: :drinking: :drinking: Wy to macie problemy :lol: ja wstałam rankiem 3 maja, wyszykowałam się, wyszłam z domu i pod wieczór wróciłam z Bolusiem :lol: i co mieli zrobić??? :lol: Quote
Alicja Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Siostra ja sobie teraz wyoglądałam te twoje C U D O :buzi: /teżbym chciała :( / Jesteś kochana :calus: Quote
Maga100 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Siostra, gratuluję pięknych zwierzątek, twoich i rodziny, obejrzałam całą galerię. No i czekam na zdjęcia najnowszego nabytku :D A koteczek przepiękny :lilangel: Ja chcę kotka!!! :bigcry: Czy mogę ci go ukraść? :bigcool: I odkąd jestem na dogomanii też zaczynam mieć kompleks jednego zwierza. Ale u mnie nie ma szans, raz że mieszkanie w bloku, dwa też musiałam życie mojego TZa zamienić w łzawy koszmar, żeby mieć Leona. Quote
dbsst Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Siostra napisał(a):Uff, to juz jutro - chyba się nie doczekam :D i ja sie nie doczekam 8) Quote
Siostra Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Psy w potrzebie, dział - już w nowym domu - są nowe zdjęcia Niuni, zobaczcie, jaka ona piękna :angel: Quote
Siostra Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 I taka wesoła się wydaje, mimo tego, co przeszła. Nie da się jej nie kochać :D Quote
Recommended Posts