Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

debe, musisz popadać w melancholię co jakiś czas, wzdychać, mieć oko łzą zajdzione :wink: i się zgodzi nie ma bata - mój na początku też nie chciał słyszeć o drugim, powtarzał, że w nowym domu tylko. I co? Parę napadów "czarnej melankolii" i gotowe :D :D

Posted

Siostra napisał(a):
debe, musisz popadać w melancholię co jakiś czas, wzdychać, mieć oko łzą zajdzione :wink: i się zgodzi nie ma bata - mój na początku też nie chciał słyszeć o drugim, powtarzał, że w nowym domu tylko. I co? Parę napadów "czarnej melankolii" i gotowe :D :D

hihihihiihihihi ja juz wszystko probuje przyznam sie ze zeby miec Szpile uczynilam z jego zycia horror

lzy i wzdychania byly na porzadku dziennym ;)

Posted

Justi0022 napisał(a):
zdjęcia podsuwać bidnych boksiów, może zadziała :wink:

no wlasnie teraz ta boksereczke mu pokazywalam

zrobilo mu sie przykro to fakt ale pozniej zaczal nadawac ze nie i juz

a ja jeszcze nie zaczelam :evilbat: nic mowic

zna mnie ;)

ale ja sie nie poddam :D

Posted

Ja mu też podsuwałam leosie ze schronisk - jeden był w Sochaczewie, drugi na Paluchu,ale on też nie :x Tylko, że mi na razie 2 starczą, z kasą trzeba się liczyć - a TZ na nie zarabia, więc nie narzekam, bo i tak mi Borka sprawił, ale żadnego bidaka do siebie wziąść w zamian nie mogę :-? a serdunio czasem smutne :sabber:

Posted

Siostra napisał(a):
Ala, nie przejmuj się, królika ja też bym nie mogła :wink:

Dobra, lecę - do zobaczyska w poniedziałek, kofane :-)))
o innym zwierzaczku nie wspomne :cry:

Posted

Siostra napisał(a):
Ala, nie przejmuj się, królika ja też bym nie mogła :wink:

Dobra, lecę - do zobaczyska w poniedziałek, kofane :-)))

papaa najlepsiejsza Siostro :D

Posted

Siostra :angel: niech Wam się szczęści :drinking: :drinking: :drinking:

Wy to macie problemy :lol: ja wstałam rankiem 3 maja, wyszykowałam się, wyszłam z domu i pod wieczór wróciłam z Bolusiem :lol: i co mieli zrobić??? :lol:

Posted

Siostra, gratuluję pięknych zwierzątek, twoich i rodziny, obejrzałam całą galerię. No i czekam na zdjęcia najnowszego nabytku :D
A koteczek przepiękny :lilangel: Ja chcę kotka!!! :bigcry: Czy mogę ci go ukraść? :bigcool:

I odkąd jestem na dogomanii też zaczynam mieć kompleks jednego zwierza. Ale u mnie nie ma szans, raz że mieszkanie w bloku, dwa też musiałam życie mojego TZa zamienić w łzawy koszmar, żeby mieć Leona.