Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mówiłam wcześniej, bo nie wiedziałam, jak sprawa się rozwinie,a le teraz już z grubsza wiem, więć mówię. Nie wiem, czy widziałyście na psach w potrzebie tę biedną małą bokusię poranioną przez właściciela. W każdym razie suńka szuka domu i zdecydowaliśmy się, że zaoferujemy jej swój. I co Wy na to? W tej chwili trwa intensywna wymiana korespondencji pomiędzy mną a doddy, która organizuje adopcję. Mam nadzieję, że nadamy się jako rodzina. Tak się cieszę, że...no nie mam słów. :D :D :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga, uwaga, najnowsze wieści: rozmawiałam z doddy, obecną opiekunką Niuni i.....NIUNIA BĘDZIE NASZA !!!! No same powiedzcie, czy to nie wspaniale? :D

Posted

SUPER!! Sledzilam topic bokserki w Psach w potrzebie od samego poczatku!! A dzisiaj to po prostu placze ze szczescia, ze znalazla nowy, wspanialy dom!! :angel: :thumbs:

Czekam na foty tego cudenka w nowym domku!!! :loveu: :iloveyou:

:laola: :laola:

Posted

[quote name='Siostra']Uwaga, uwaga, najnowsze wieści: rozmawiałam z doddy, obecną opiekunką Niuni i.....NIUNIA BĘDZIE NASZA !!!! No same powiedzcie, czy to nie wspaniale? :D

SIOSTRA JA CIE KOCHAM

Posted

Powiem jeszcze ze troche Ci zazdroszcze bo ona jest przepiekna :D ;)

no i bedziesz miala fafle razy dwa

baaaaaaaaardzo sie ciesze :D

Posted

debe kofana, zawsze możesz wpaść do Polski B ( piękne Podkarpacie) i wycałować wszystkie fafulce plus kota :D - zapraszam serdecznie.
Wiecie co dziewczyny, ja to wczoraj ryczałam jak bóbr ze szczęścia, kiedy zapadła decyzja.
Będę Was o wszystkim informować na bieżąco, kofane :)))

Posted

Siostra napisał(a):
debe kofana, zawsze możesz wpaść do Polski B ( piękne Podkarpacie) i wycałować wszystkie fafulce plus kota :D - zapraszam serdecznie.
Wiecie co dziewczyny, ja to wczoraj ryczałam jak bóbr ze szczęścia, kiedy zapadła decyzja.
Będę Was o wszystkim informować na bieżąco, kofane :)))

opowiadaj jak to bylo ;)

chociaz moj TZ tez mial maslane oczy do tej sunie ;)

tylko to CHOLERNE MIESZKANIE :evilbat: (to jego argument)

i jak bedzie miec na imie i jak nasza mlodsza Dg juz wie czy nie i co TZ

i w ogole opowiadaj :D

Posted

Zobaczyłam ją w środę, mało mi serce nie pękło - wieczorem zapodałam jej historię w domu ( bo u nas na wsi nete niet). Marynia natychmiast: weźmy, błagam, itp., TZ jakoś mniej chetnie. Cały czas dyskutujemy o kolejnych psach, ale ustaliliśmy, że jakieś bardziej obronne - z uwagi na bliską przeprowadzkę do "chaty za wsią" :D Wczoraj zgrałam zdjęcia i zaprosiłam TZ na pokaz. Wszystko trwało nie dłużej niz 5 minut. Jej nie można sie oprzeć i tyle. Mama pewnikiem wyśle mnie do lekarza od systemu nerwowego, jak się dowie (hehehe), bo tyle gadałam o tych niby strasznych psach, co to mają odstarszać potencjalnych intruzów, a tu masz - taką landrynę sobie funduje. Ona to z pewnością nie przestraszy nikogo tym swoim słodkim pysiem, ale jestem pewna, że każde serce potrafi zmiekczyć.
Co do imienia - nie wiem, mi najbardziej pasuje Niunia ( jej prawdziwe imię jest inne, ale obowiązuje mnie dyskrecja 8) . Zapytam doddy, czy można zmienić - ona jest fachmanką, to mi doradzi.

Posted

hehehe to extra :D

moj powiedzial ze jak przeprowadzimy sie na parter to bede mogla miec psa "obronnego" bo on czesto wyjezdza ;)

ale mysle ze "obronny" to bedzie kolejny bokser tylko jakis takibidok ;)

ale cos ostatnio znalaz na 4 pietrze chate cholera biednemy zawsze w oczy ;)

strasznie sie ciesze bedzie miala u Was jak u Pana Boga za piecem :D

Posted

daga10011 napisał(a):
wowo..gratuluje :D ...ech..wszytscy moga a ja nie :x musze chyba TZ wymienic :roll:

u mnie gdyby nie Borek, to też bym tego z Sochaczewa miała :-?

Posted

Justi0022 napisał(a):
daga10011 napisał(a):
wowo..gratuluje :D ...ech..wszytscy moga a ja nie :x musze chyba TZ wymienic :roll:

u mnie gdyby nie Borek, to też bym tego z Sochaczewa miała :-?

Skoro mowa o Sochaczewie - jest tam cudne rodzeństwo - bardzo podobne do Wektora - przydałby im się domek z ogródkiem, może wiecie o jakimś pasjonacie?

Posted

Justi0022 napisał(a):
dbsst napisał(a):
ja normalnie zaczynam miec kompleks jednego psa :D

dlatego ja mam Borka - on właśnie między innymi z tego kompleksu się wziął :wink:

cholera moj nie pojdzie na kompleks

co zrobic ma z TZ qtory tak jak Dagi nie ma serca ;) :lol:

chociaz nie Dagi ma bo juz pozwolil na 3 a moj tylko przy jednym sie upiera :x