Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Nie mówiłam wcześniej, bo nie wiedziałam, jak sprawa się rozwinie,a le teraz już z grubsza wiem, więć mówię. Nie wiem, czy widziałyście na psach w potrzebie tę biedną małą bokusię poranioną przez właściciela. W każdym razie suńka szuka domu i zdecydowaliśmy się, że zaoferujemy jej swój. I co Wy na to? W tej chwili trwa intensywna wymiana korespondencji pomiędzy mną a doddy, która organizuje adopcję. Mam nadzieję, że nadamy się jako rodzina. Tak się cieszę, że...no nie mam słów. :D :D :D Quote
Justi0022 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Trzymam kciuki za adopcję :D Topik widziałam - koleżanka mi podesłała link. Cieszymy się razem z Tobą :buzi: Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Uwaga, uwaga, najnowsze wieści: rozmawiałam z doddy, obecną opiekunką Niuni i.....NIUNIA BĘDZIE NASZA !!!! No same powiedzcie, czy to nie wspaniale? :D Quote
maga18 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 SUPER!! Sledzilam topic bokserki w Psach w potrzebie od samego poczatku!! A dzisiaj to po prostu placze ze szczescia, ze znalazla nowy, wspanialy dom!! :angel: :thumbs: Czekam na foty tego cudenka w nowym domku!!! :loveu: :iloveyou: :laola: :laola: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 [quote name='Siostra']Uwaga, uwaga, najnowsze wieści: rozmawiałam z doddy, obecną opiekunką Niuni i.....NIUNIA BĘDZIE NASZA !!!! No same powiedzcie, czy to nie wspaniale? :D SIOSTRA JA CIE KOCHAM Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Powiem jeszcze ze troche Ci zazdroszcze bo ona jest przepiekna :D ;) no i bedziesz miala fafle razy dwa baaaaaaaaardzo sie ciesze :D Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 debe kofana, zawsze możesz wpaść do Polski B ( piękne Podkarpacie) i wycałować wszystkie fafulce plus kota :D - zapraszam serdecznie. Wiecie co dziewczyny, ja to wczoraj ryczałam jak bóbr ze szczęścia, kiedy zapadła decyzja. Będę Was o wszystkim informować na bieżąco, kofane :))) Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Siostra napisał(a):debe kofana, zawsze możesz wpaść do Polski B ( piękne Podkarpacie) i wycałować wszystkie fafulce plus kota :D - zapraszam serdecznie. Wiecie co dziewczyny, ja to wczoraj ryczałam jak bóbr ze szczęścia, kiedy zapadła decyzja. Będę Was o wszystkim informować na bieżąco, kofane :))) opowiadaj jak to bylo ;) chociaz moj TZ tez mial maslane oczy do tej sunie ;) tylko to CHOLERNE MIESZKANIE :evilbat: (to jego argument) i jak bedzie miec na imie i jak nasza mlodsza Dg juz wie czy nie i co TZ i w ogole opowiadaj :D Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Zobaczyłam ją w środę, mało mi serce nie pękło - wieczorem zapodałam jej historię w domu ( bo u nas na wsi nete niet). Marynia natychmiast: weźmy, błagam, itp., TZ jakoś mniej chetnie. Cały czas dyskutujemy o kolejnych psach, ale ustaliliśmy, że jakieś bardziej obronne - z uwagi na bliską przeprowadzkę do "chaty za wsią" :D Wczoraj zgrałam zdjęcia i zaprosiłam TZ na pokaz. Wszystko trwało nie dłużej niz 5 minut. Jej nie można sie oprzeć i tyle. Mama pewnikiem wyśle mnie do lekarza od systemu nerwowego, jak się dowie (hehehe), bo tyle gadałam o tych niby strasznych psach, co to mają odstarszać potencjalnych intruzów, a tu masz - taką landrynę sobie funduje. Ona to z pewnością nie przestraszy nikogo tym swoim słodkim pysiem, ale jestem pewna, że każde serce potrafi zmiekczyć. Co do imienia - nie wiem, mi najbardziej pasuje Niunia ( jej prawdziwe imię jest inne, ale obowiązuje mnie dyskrecja 8) . Zapytam doddy, czy można zmienić - ona jest fachmanką, to mi doradzi. Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 hehehe to extra :D moj powiedzial ze jak przeprowadzimy sie na parter to bede mogla miec psa "obronnego" bo on czesto wyjezdza ;) ale mysle ze "obronny" to bedzie kolejny bokser tylko jakis takibidok ;) ale cos ostatnio znalaz na 4 pietrze chate cholera biednemy zawsze w oczy ;) strasznie sie ciesze bedzie miala u Was jak u Pana Boga za piecem :D Quote
daga10011 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 wowo..gratuluje :D ...ech..wszytscy moga a ja nie :x musze chyba TZ wymienic :roll: Quote
Siostra Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 daga, no czekaj, a ile Ty masz psów? policzmy... :lol: Quote
Justi0022 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Siostra']daga, no czekaj, a ile Ty masz psów? policzmy... :lol: Tu trza liczyć nie tylko sztuki, ale i kilogramy :wink: Quote
Justi0022 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 daga10011 napisał(a):wowo..gratuluje :D ...ech..wszytscy moga a ja nie :x musze chyba TZ wymienic :roll: u mnie gdyby nie Borek, to też bym tego z Sochaczewa miała :-? Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 ja normalnie zaczynam miec kompleks jednego psa :D Quote
Justi0022 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 dbsst napisał(a):ja normalnie zaczynam miec kompleks jednego psa :D dlatego ja mam Borka - on właśnie między innymi z tego kompleksu się wziął :wink: Quote
aga1215 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Justi0022 napisał(a):daga10011 napisał(a):wowo..gratuluje :D ...ech..wszytscy moga a ja nie :x musze chyba TZ wymienic :roll: u mnie gdyby nie Borek, to też bym tego z Sochaczewa miała :-? Skoro mowa o Sochaczewie - jest tam cudne rodzeństwo - bardzo podobne do Wektora - przydałby im się domek z ogródkiem, może wiecie o jakimś pasjonacie? Quote
daga10011 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Siostra']daga, no czekaj, a ile Ty masz psów? policzmy... :lol: tak-ale ja chcialabym zaadoptowac jakiegos :( A moj TZ serca nie ma :evil: Quote
dbsst Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a):ja normalnie zaczynam miec kompleks jednego psa :D dlatego ja mam Borka - on właśnie między innymi z tego kompleksu się wziął :wink: cholera moj nie pojdzie na kompleks co zrobic ma z TZ qtory tak jak Dagi nie ma serca ;) :lol: chociaz nie Dagi ma bo juz pozwolil na 3 a moj tylko przy jednym sie upiera :x Quote
Recommended Posts