aga1215 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 [quote name='Siostra'] no, nie - dlaczego nikt nie powiedział, że tu są takie CUDA :o :evilbat: :klacz: :angel: - Siostra powetuj se tysz :wink: :lol: na "zakoconych" - dawaj foty :P Quote
Alicja Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 No wreszcie Nandusia :angel: i z małą Niespodzianką :P Quote
Justi0022 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Syskiego dobrego dla Maryni z okazji Dnia Dziecka :D Quote
Alicja Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Justi0022 napisał(a):Syskiego dobrego dla Maryni z okazji Dnia Dziecka :Dteraz to ja sie dołączam do życzeń :BIG: ciumki dla Nandy :D Quote
Siostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Kofane moje, dziękuję serdecznie, przekażę. A propos Dnia Dziecka, to Marynia świętuje od 5 rano :o :D A Nandzioszek musi dzisiaj weta zaliczyć, bo nałapała kleszczy ( chyba jakaś epidemia jest) i przy wyciąganiu dwa urwałam ( pierwszy raz w zyciu mi się zdarzyło). Wściekła jestem, bo 3 tygodnie temu została zakropelkowana cudownym środkiem anty, ponoć niezwykla skutecznym :evil: Quote
Justi0022 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Biedny Nanudelc - do weta nikt chodzić nie lubi :x Mnie mój wet o epidemii już ze 2 miesiące temu poinformował :x A Marynia ma zdrowie zrywać się o 5 rano :o :lol: :lol: Quote
Siostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Justi, zadziałała wizja prezentów, które w Dzień Dziecka zawsze dostaje rano. Normalnie o 7:15 nie mogę jej z łóżka wywabić. :D Quote
Siostra Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Nanda w pozach profilowej oraz królolwiej (od króla lwa :D ) Quote
anetta Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Bosh, jaka sliczna ta koteczka :iloveyou: :iloveyou: Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Uff, kleszczory wyciągnięte, profilaktyka zadana, nawet obyło się bez płaczu. Dzielny Nandulec :D Quote
Evelina Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Siostra'] Dotknę tego, może zniknie :-? Zauroczyla mnie ta fotka i komentarz :bigok: Ta prosta, wyciagnieta lapa jest powalajaca :lol: Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Dzięki Ev, cieszę się, że się podoba :D A propos TO ( czyli Punia) zniknęło jednak, tzn. przeniosło się do domu prawowitych właścicieli i podbiło całą rodzinę. Ale oczywiście jesteśmy w kontakcie :) Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 aga1215 napisał(a):a Nanda jest śliczna :iloveyou: Kurczę, ja też tak uważam 8) , ale spotkałam się i z taką opinią: ona jest tak brzydka, że aż ładna :o Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Siostra napisał(a):aga1215 napisał(a):a Nanda jest śliczna :iloveyou: Kurczę, ja też tak uważam 8) , ale spotkałam się i z taką opinią: ona jest tak brzydka, że aż ładna :o hihihi moja rodzona mama tak mowi i wiekszosc znajomych mowia "ona jest tak paskudna ze az sliczna " hahahahhahaha nawt moj TZ tak mowi :evilbat: Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 no właśnie, ale dlaczego tak mówią :roll: ? Przecież nasze psice to sam urok, czar i powab w każdym calu, czyż nie? :D Każdy esteta - ale prawdziwy i z dobrym wzrokiem - to przyzna :D Quote
Alicja Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 dbsst napisał(a):Siostra napisał(a):aga1215 napisał(a):a Nanda jest śliczna :iloveyou: Kurczę, ja też tak uważam 8) , ale spotkałam się i z taką opinią: ona jest tak brzydka, że aż ładna :o hihihi moja rodzona mama tak mowi i wiekszosc znajomych mowia "ona jest tak paskudna ze az sliczna " hahahahhahaha nawt moj TZ tak mowi :evilbat:no to trzeba mu powiedzieć ze to tak jak z nim , i po zawodach :lol: Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 mój TZ natomiast przesadza w drugą stronę, ma takiego świra na punkcie Nandy i jej urody ( hehehe), że nawet ja odpadam czasami :D Quote
Justi0022 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Siostra napisał(a):no właśnie, ale dlaczego tak mówią :roll: ? Przecież nasze psice to sam urok, czar i powab w każdym calu, czyż nie? :D Każdy esteta - ale prawdziwy i z dobrym wzrokiem - to przyzna :D Mój wzrok średni, ale w okularach, ale zdjęć nie widzę. Daj się trochę urokiem, czarem i powabem w każdym calu ponapawać :lol: znaczy się zdjęć poproszę :D Quote
dbsst Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Siostra napisał(a):mój TZ natomiast przesadza w drugą stronę, ma takiego świra na punkcie Nandy i jej urody ( hehehe), że nawet ja odpadam czasami :D hihihihi moj tez chwilami przesadza ;) Alu ale ona tak z milosci :D a teraz "dziwnie" sioe czuje jak patrze na psa z dluga kufa jakis taki "inny" jest ;) :lol: Quote
Siostra Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Justi, jutro wrzucę coś z domowego archiwum, może być? Quote
Justi0022 Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Siostra napisał(a):Justi, jutro wrzucę coś z domowego archiwum, może być? może :D Quote
Recommended Posts