Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Siostra']
no, nie - dlaczego nikt nie powiedział, że tu są takie CUDA :o :evilbat:

:klacz: :angel: - Siostra powetuj se tysz :wink: :lol: na "zakoconych"
- dawaj foty :P

Posted

Kofane moje, dziękuję serdecznie, przekażę. A propos Dnia Dziecka, to Marynia świętuje od 5 rano :o :D
A Nandzioszek musi dzisiaj weta zaliczyć, bo nałapała kleszczy ( chyba jakaś epidemia jest) i przy wyciąganiu dwa urwałam ( pierwszy raz w zyciu mi się zdarzyło). Wściekła jestem, bo 3 tygodnie temu została zakropelkowana cudownym środkiem anty, ponoć niezwykla skutecznym :evil:

Posted

Biedny Nanudelc - do weta nikt chodzić nie lubi :x Mnie mój wet o epidemii już ze 2 miesiące temu poinformował :x

A Marynia ma zdrowie zrywać się o 5 rano :o :lol: :lol:

Posted

Dzięki Ev, cieszę się, że się podoba :D
A propos TO ( czyli Punia) zniknęło jednak, tzn. przeniosło się do domu prawowitych właścicieli i podbiło całą rodzinę. Ale oczywiście jesteśmy w kontakcie :)

Posted

aga1215 napisał(a):
a Nanda jest śliczna :iloveyou:

Kurczę, ja też tak uważam 8) , ale spotkałam się i z taką opinią: ona jest tak brzydka, że aż ładna :o

Posted

Siostra napisał(a):
aga1215 napisał(a):

Kurczę, ja też tak uważam 8) , ale spotkałam się i z taką opinią: ona jest tak brzydka, że aż ładna :o

hihihi moja rodzona mama tak mowi i wiekszosc znajomych

mowia "ona jest tak paskudna ze az sliczna " hahahahhahaha

nawt moj TZ tak mowi :evilbat:

Posted

no właśnie, ale dlaczego tak mówią :roll: ? Przecież nasze psice to sam urok, czar i powab w każdym calu, czyż nie? :D Każdy esteta - ale prawdziwy i z dobrym wzrokiem - to przyzna :D

Posted

dbsst napisał(a):
Siostra napisał(a):
aga1215 napisał(a):

hihihi moja rodzona mama tak mowi i wiekszosc znajomych

mowia "ona jest tak paskudna ze az sliczna " hahahahhahaha

nawt moj TZ tak mowi :evilbat:
no to trzeba mu powiedzieć ze to tak jak z nim , i po zawodach :lol:

Posted

Siostra napisał(a):
no właśnie, ale dlaczego tak mówią :roll: ? Przecież nasze psice to sam urok, czar i powab w każdym calu, czyż nie? :D Każdy esteta - ale prawdziwy i z dobrym wzrokiem - to przyzna :D

Mój wzrok średni, ale w okularach, ale zdjęć nie widzę. Daj się trochę urokiem, czarem i powabem w każdym calu ponapawać :lol: znaczy się zdjęć poproszę :D

Posted

Siostra napisał(a):
mój TZ natomiast przesadza w drugą stronę, ma takiego świra na punkcie Nandy i jej urody ( hehehe), że nawet ja odpadam czasami :D

hihihihi moj tez chwilami przesadza ;)

Alu ale ona tak z milosci :D

a teraz "dziwnie" sioe czuje jak patrze na psa z dluga kufa jakis taki "inny" jest ;) :lol: