Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola, Bóg mi świadkiem, że cały czas próbuję :oops: , ale albo ja jakaś idiotka jestem, albo ten komputer, bo nic mi z tych prób, jak dotąd nie wychodzi. Inna sprawa, że nadaję z pracy i przecież nie pójdę do technicznego i mu nie powiem: ej, weź mi pomóż zdjęcia wkleić, hehehe. Wkrótce - za kilka dni, będę miała neta w domu, to TZ mi pomoże, o!

Posted

....będzie wesoło :D TZ znienawidzi dgm :wink:
Sęk w tym, aby mieć program do zmniejszania fotek i stronkę gdzie można nadać adres fotce. Później tylko umieścić ten adres między i gotowe :D

Posted

Siostra napisał(a):
Cola, Bóg mi świadkiem, że cały czas próbuję :oops: , ale albo ja jakaś idiotka jestem, albo ten komputer, bo nic mi z tych prób, jak dotąd nie wychodzi. Inna sprawa, że nadaję z pracy i przecież nie pójdę do technicznego i mu nie powiem: ej, weź mi pomóż zdjęcia wkleić, hehehe. Wkrótce - za kilka dni, będę miała neta w domu, to TZ mi pomoże, o!

Siostra, popołudniem, pod wieczór nawet, opiszę Ci jak ja to robiam :wink: może pomoże :wink:

Posted

Wniosek jest bardzo prosty :D Ktoś nie potrafił Tobie tego dobrze wytłumaczyć....albo niemógł pokazać. Będzie dobrze. Ja się nauczyłam po przeczytaniu przyklejonych tematów w galerii. Wcześniej nie miałam linka do pewnej stronki gdzie można "zrobić" adres fotce i musiałam bujać się na jakimś koncie foto. :lol:

Posted

Kurczę, próbowałam właśnie przenieść to ostatnie swoje zdjęcie z Nandą do psy i my, skopiowałam adres, wkleiłam w tych widełakch img i nie wyświetliło. :(

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Hurrrrra ,będzie Nanda w sexi gaciach :lol:

tylko czy Siostra sie odwazy ;) i zechce ;) takie sexy gacie hahahahhahaha

Posted

Kofane moje, bardzo dziękuję za wszystkie cenne wskazówki, postaram się je wkrótce wcielić w czyn :-))). Póki co nauczyłam sie przeklejać z jednego do drugiego topiku, a to już jest coś 8). Mam taki młyn dzisiaj, że nie wiem, jak sie nazywam ( a jeszcze szukam domu dla 9 - letniego ONka) , tak więc gdybyśmy sie miały "nie widzieć" życzę miłego łikendu . :D

Posted

Dziewczynki, wychwaliłyście mnie trochę na wyrost - ja na razie umiem tylko przekleić z topicu na topic, nadawania adresu jeszcze nie przerabiałam, ale lada dzień mam zamiar. Prawo jazdy zrobiłam, to co, zdjęć się wklejać nie nauczę? 8) :)

Posted

Siostra napisał(a):
Dziewczynki, wychwaliłyście mnie trochę na wyrost - ja na razie umiem tylko przekleić z topicu na topic, nadawania adresu jeszcze nie przerabiałam, ale lada dzień mam zamiar. Prawo jazdy zrobiłam, to co, zdjęć się wklejać nie nauczę? 8) :)

amen

Posted

Siostra napisał(a):
debe, Twoja wiara w moje mozliwości dodaje mi pałera ( i skrzydeł oczywiście :angel: ) :lol:

nio ja mysle wierze w Ciebie z calych sil

Posted

Justi, to było przeklejona z topiku do topiku, więc jestem w połowie drogi. Ale już prawie zakumałam o co chodzi, teraz jeszcze TZ nauczy mnie zmniejszać zdjęcia i strzeżcie się, bo zanudzę Was Nandą i Biskiem ( ew. mną, Marynią i portkami of course :D )