Cola Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 buahahhahahaha...jaki jamniorek na trawce :lol: http://img125.echo.cx/img125/224/p10111838yu.jpg ..i czemu tak mało fotek?? :wink: Może jakieś majtkowe zdjęcia?? :wink: :lol: Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Cola, zdjęć mało, bo ja sama, jak wiesz, nie umiem wkleić, a debe mi głupio tak ciągle nękać .... Quote
Cola Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 ..to może pora się nauczyć??? :wink: ..i wtedy topik będzie kwitł :) Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Cola, Bóg mi świadkiem, że cały czas próbuję :oops: , ale albo ja jakaś idiotka jestem, albo ten komputer, bo nic mi z tych prób, jak dotąd nie wychodzi. Inna sprawa, że nadaję z pracy i przecież nie pójdę do technicznego i mu nie powiem: ej, weź mi pomóż zdjęcia wkleić, hehehe. Wkrótce - za kilka dni, będę miała neta w domu, to TZ mi pomoże, o! Quote
Cola Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 ....będzie wesoło :D TZ znienawidzi dgm :wink: Sęk w tym, aby mieć program do zmniejszania fotek i stronkę gdzie można nadać adres fotce. Później tylko umieścić ten adres między i gotowe :D Quote
Justi0022 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Siostra napisał(a):Cola, Bóg mi świadkiem, że cały czas próbuję :oops: , ale albo ja jakaś idiotka jestem, albo ten komputer, bo nic mi z tych prób, jak dotąd nie wychodzi. Inna sprawa, że nadaję z pracy i przecież nie pójdę do technicznego i mu nie powiem: ej, weź mi pomóż zdjęcia wkleić, hehehe. Wkrótce - za kilka dni, będę miała neta w domu, to TZ mi pomoże, o! Siostra, popołudniem, pod wieczór nawet, opiszę Ci jak ja to robiam :wink: może pomoże :wink: Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 dobra, justi - spróbujemy jeszcze Twoją metodę :D Metoda debe, na mnie nie podziałała i teraz się dziewczyna musi ze mną męczyć. :wink: Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Cola, wlałaś otuchę w moje serce: może ja po prostu czegoś nie mam i dlatego się nie udaje, a nie dlatego, że jestem tępa w tej kwestii :lol: Quote
Cola Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Nic trudnego nie ma w wstawianiu fotek. Nawet jest to opisane w galerii krok po kroku :) Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Natomiast teraz, wbiłaś mi nóż w serce, :o bo skoro to nic trudnego, a ja nadal nie umiem, to jaki z tego wniosek? Wolę nie wiedzieć :lol: :wink: Quote
Cola Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Wniosek jest bardzo prosty :D Ktoś nie potrafił Tobie tego dobrze wytłumaczyć....albo niemógł pokazać. Będzie dobrze. Ja się nauczyłam po przeczytaniu przyklejonych tematów w galerii. Wcześniej nie miałam linka do pewnej stronki gdzie można "zrobić" adres fotce i musiałam bujać się na jakimś koncie foto. :lol: Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Kurczę, próbowałam właśnie przenieść to ostatnie swoje zdjęcie z Nandą do psy i my, skopiowałam adres, wkleiłam w tych widełakch img i nie wyświetliło. :( Quote
Cola Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ty to masz pecha kofana. Spróbuj jeszcze później....może się uda :) Quote
dbsst Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Siostra moge Ci jakies gacie uszyc hahahahhaha Quote
dbsst Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Hurrrrra ,będzie Nanda w sexi gaciach :lol: tylko czy Siostra sie odwazy ;) i zechce ;) takie sexy gacie hahahahhahaha Quote
Siostra Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Kofane moje, bardzo dziękuję za wszystkie cenne wskazówki, postaram się je wkrótce wcielić w czyn :-))). Póki co nauczyłam sie przeklejać z jednego do drugiego topiku, a to już jest coś 8). Mam taki młyn dzisiaj, że nie wiem, jak sie nazywam ( a jeszcze szukam domu dla 9 - letniego ONka) , tak więc gdybyśmy sie miały "nie widzieć" życzę miłego łikendu . :D Quote
Alicja Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Miłego.Ale w wolnych chwilach pomyśl o nas ze my tu takie stęsknione Nandusiowych fotek/i twoich nowych gaci/ spragnione. :wink: Quote
Siostra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Dziewczynki, wychwaliłyście mnie trochę na wyrost - ja na razie umiem tylko przekleić z topicu na topic, nadawania adresu jeszcze nie przerabiałam, ale lada dzień mam zamiar. Prawo jazdy zrobiłam, to co, zdjęć się wklejać nie nauczę? 8) :) Quote
dbsst Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Siostra napisał(a):Dziewczynki, wychwaliłyście mnie trochę na wyrost - ja na razie umiem tylko przekleić z topicu na topic, nadawania adresu jeszcze nie przerabiałam, ale lada dzień mam zamiar. Prawo jazdy zrobiłam, to co, zdjęć się wklejać nie nauczę? 8) :) amen Quote
Siostra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 debe, Twoja wiara w moje mozliwości dodaje mi pałera ( i skrzydeł oczywiście :angel: ) :lol: Quote
dbsst Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Siostra napisał(a):debe, Twoja wiara w moje mozliwości dodaje mi pałera ( i skrzydeł oczywiście :angel: ) :lol: nio ja mysle wierze w Ciebie z calych sil Quote
Justi0022 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Siostra, natknęłam się na wklejone przez Ciebie, własnoręcznie zdjęcie. W piątek. Czyli poszło i co dalej? :D Quote
Siostra Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Justi, to było przeklejona z topiku do topiku, więc jestem w połowie drogi. Ale już prawie zakumałam o co chodzi, teraz jeszcze TZ nauczy mnie zmniejszać zdjęcia i strzeżcie się, bo zanudzę Was Nandą i Biskiem ( ew. mną, Marynią i portkami of course :D ) Quote
Recommended Posts