Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miłe moje, ja mieszkam na wsi, a tam taka trawka i słoneczko wszędzie, jak okiem sięgnąć. A jak tylko wprowadzę się do domu, który buduję też na wsi, tylko zupełnie gdzie indziej, to wszystkie Was zaproszę z piesami i utniemy sobie sesję zdjęciową na zielonej trawce. :D :D :D
Co do gatek - dziewczyny, dajcie schudnąć jeszcze z pół kilo, co?
:wink: ( chyba, że same gacie mogą być hehehe)

Wyślę debe inne zdjęcie ( ale tez w gatkach jakichś heheh), które zrobiła mi ostatnio moja Marynia i jest nawet zabawne.

Acha, zapomniałabym: debe serrrrdeczne dzięki i cmoki :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

za chwile wstawie zdjecie od Siostry mam nadzieje ze nieczego nnie pomieszam ;)

no i zdradze sekret jest tam Siostra chyba w swoich nowych spodniach ;)

Posted

Kawalek Pana Bi

Pan Bi :D i jego cuudny nosek

Prawie caly Zbyszek (eee tu mialam problem i nie wiem czy nie wlepilam do gory nogami ;) )

Posted

Siostra jedno zdjecie to tylko kawalek ucha reszta nie chce sie ujawnic przyslij mi jeszcze raz to zaroczna Nanda 1

zdjecia suuuuuuuuuuuper Siostra jest niemasowicie atrakcyjna bez kitu

no Nanda tez niezla ;) hihihihii a Pan Bi i jego nosalek cudo :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Siostra zacznij ćwiczyć :wink:

hahahahaha i to tak szybciorkiem bo szpagat na cito potrzebny ;) :lol:

Posted

Uwaga - pełne zaskoczenie, hehehe: szpagatu nie umiem :lol:
Portki na zdjęciu są STARE, nowe sobie sprawiłam uwaga: Wranglery ( z bólem serca, z uwagi na cenę).
Debe, z Ciebie to naprawdę jest komplemenciara :oops: ( miła, oczywiście :D ).

Posted

Jeszcze taka mam nowinę, że "sezon majtkowy" u nas się zaczął, znowu nie bedzie mozna z domu wyjść, bo się człowiek na jakąś bestię typu wilczur co rusz będzie natykał pod drzwiami. Cieczka u suczydła, które na co dzień traktowane jest jak udzielna księżniczka to KOSZMAR, no bo przecież jej nie powiem, że od dziś nie śpi w łóżku, czy na fotelu ( tzn. próbowałam, ale nie skutkuje hehehehe)

Posted

Jeszcze taka mam nowinę, że "sezon majtkowy" u nas się zaczął, znowu nie bedzie mozna z domu wyjść, bo się człowiek na jakąś bestię typu wilczur co rusz będzie natykał pod drzwiami. Cieczka u suczydła, które na co dzień traktowane jest jak udzielna księżniczka to KOSZMAR, no bo przecież jej nie powiem, że od dziś nie śpi w łóżku, czy na fotelu ( tzn. próbowałam, ale nie skutkuje hehehehe)