Siostra Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Miłe moje, ja mieszkam na wsi, a tam taka trawka i słoneczko wszędzie, jak okiem sięgnąć. A jak tylko wprowadzę się do domu, który buduję też na wsi, tylko zupełnie gdzie indziej, to wszystkie Was zaproszę z piesami i utniemy sobie sesję zdjęciową na zielonej trawce. :D :D :D Co do gatek - dziewczyny, dajcie schudnąć jeszcze z pół kilo, co? :wink: ( chyba, że same gacie mogą być hehehe) Wyślę debe inne zdjęcie ( ale tez w gatkach jakichś heheh), które zrobiła mi ostatnio moja Marynia i jest nawet zabawne. Acha, zapomniałabym: debe serrrrdeczne dzięki i cmoki :) Quote
Siostra Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Hmmm, no nie wiem...Wysłąłam debe wczoraj parę fotek i albo nie doszły, albo debe nie ma czasu, żeby je wkleić ( patrz: historia z Bolkiem :-)))) Quote
Siostra Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No, nie umiem sama wkleić zdjęcia, kombinuje, męczę się i nic...Może by mnie tak na jakiś kurs wklejaczy zdjęć posłać??? :( Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 za chwile wstawie zdjecie od Siostry mam nadzieje ze nieczego nnie pomieszam ;) no i zdradze sekret jest tam Siostra chyba w swoich nowych spodniach ;) Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 zaczne od najlepszego Siostra Siostra i Nandretta :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Kawalek Pana Bi Pan Bi :D i jego cuudny nosek Prawie caly Zbyszek (eee tu mialam problem i nie wiem czy nie wlepilam do gory nogami ;) ) Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 jestem kosmitka Nania Niulka żarłoczna Nanda Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Siostra jedno zdjecie to tylko kawalek ucha reszta nie chce sie ujawnic przyslij mi jeszcze raz to zaroczna Nanda 1 zdjecia suuuuuuuuuuuper Siostra jest niemasowicie atrakcyjna bez kitu no Nanda tez niezla ;) hihihihii a Pan Bi i jego nosalek cudo :D Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Pan Bi jest extra :ylsuper: Nandusia jak zawsze kochaniutka :buzi: , wymiziać proszę. :D Poza w portkach niczego sobie /umiesz szpagat :o / Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 tylko Alicjo musimy ocenic czy te portelasy sa warte opoznienia zdjec w galerii ;) Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Na następnym zdjęciu niech zrobi szpagat , to uznamy opóżnienie za niebyłe :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A co na to Siostra ? :lol: :o :lol: zgodzi sie nie ma wyjscia ;) Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra zacznij ćwiczyć :wink: hahahahaha i to tak szybciorkiem bo szpagat na cito potrzebny ;) :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Musi dziewcze ćwiczy , bo się nie odzywa..... :wink: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 ło matko to nas Siostra wezmie z zaskoczenia Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Jak zawsze .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jak zawsze .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no i bedzie nam goopio Quote
Alicja Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Okrutnie goopio...........,albo i nie bo przecież juz wiemy że chce nas wziąć z zaskoczenia :wink: Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Uwaga - pełne zaskoczenie, hehehe: szpagatu nie umiem :lol: Portki na zdjęciu są STARE, nowe sobie sprawiłam uwaga: Wranglery ( z bólem serca, z uwagi na cenę). Debe, z Ciebie to naprawdę jest komplemenciara :oops: ( miła, oczywiście :D ). Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Jeszcze taka mam nowinę, że "sezon majtkowy" u nas się zaczął, znowu nie bedzie mozna z domu wyjść, bo się człowiek na jakąś bestię typu wilczur co rusz będzie natykał pod drzwiami. Cieczka u suczydła, które na co dzień traktowane jest jak udzielna księżniczka to KOSZMAR, no bo przecież jej nie powiem, że od dziś nie śpi w łóżku, czy na fotelu ( tzn. próbowałam, ale nie skutkuje hehehehe) Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Jeszcze taka mam nowinę, że "sezon majtkowy" u nas się zaczął, znowu nie bedzie mozna z domu wyjść, bo się człowiek na jakąś bestię typu wilczur co rusz będzie natykał pod drzwiami. Cieczka u suczydła, które na co dzień traktowane jest jak udzielna księżniczka to KOSZMAR, no bo przecież jej nie powiem, że od dziś nie śpi w łóżku, czy na fotelu ( tzn. próbowałam, ale nie skutkuje hehehehe) Quote
Siostra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Dlaczego to jest dwa razy? :o Chciałam raz :roll: Quote
Recommended Posts