Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Trząchaj się trząchaj dziewczyno , bo czekamy na fotki Nandusi.
/dżinsy też zobaczymy? :lol: /

musowo portasy zobaczymy bo inaczej zdjec nie zaliczymy ;)

Posted

no i patrz my z nią po dobroci ,a fotek jak nie było tak nie ma :evil:

A może nauczyła się, skubaniutka, nakręcać atmosferkę jak dbsst i tak trzyma nas o suchym pysku bez zdjęć :wink: Najpierw buczy, ze się galerii Nandowej nie ogląda, a jak człowiek się zainteresuje, to idzie sobie galoty kupić :roll:

Oj, Siostra, ja Ci próbuję na ambicyję wjechać tylko :wink: i sama się na zakupki wiosenne wybieram i dojść nie mogę i tak Ci te portasy z babskiej... czego tam chcesz, wypominam :D
Pozdrawiam :lol:

Posted

Łomatko, strach tu wchodzić :o
Człowiek siada z rana przy kompie, żeby zobaczyć, co tez miłe koleżanki napisały, a tu takie reprymendy. Dobra, w tejże chwili wybieram zdjęcia i wysyłam debe.
Debe miła, wklej proszę :)))

Posted

Alicja, przecież Cię idziałam i nawet skomentowałam Twoją wypowiedź na temat wieku ( wybacz, ale zupełnie niedorzeczną :wink: )
A gdzie można zobaczyć Justi?

Posted

Ja jestem gdzieś na 170 str..Tylko sie nie wystrasz :lol:

Siem Aluś nie wygoopiaj :x Najpierw zaczęłam od tyłu do 169 a później po bożemu od początku - ale tak zagadały, że padłam :D 170 widziałam :D A jestem w swojej galerii - ostatnio skwaszona na wystawie w Łodzi :D Muszę sobie zrobić jakieś ładne z Borysem, bo jego hodowczyni kce na stronę sobie nas wrzucić. Robię je już miesiąc :wink:

Posted

Siem nie wygłupiam ,rano jak spojrzę w zdrzadełko to czasem nie wiem gdzie uciekac, a jak w nocy leze do kuchni sie napic a u wodopoju jest mój TZ to słyszę : o matko boska , musisz straszyć .Więc coś w tym jest :lol:
Gdzie Nanda? :o

Posted

a jak w nocy leze do kuchni sie napic a u wodopoju jest mój TZ to słyszę : o matko boska , musisz straszyć .Więc coś w tym jest :lol:

Eeee, to zła interpretacja - ja mojego TZ wczoraj niby przestraszyłam, jak wrzuciłam mu do pokoju zabawkę Borysa a on blokował mi komputer grając na kompie :roll:
Ech, te chopy, szkoda słów :roll: