Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Trząchaj się trząchaj dziewczyno , bo czekamy na fotki Nandusi. /dżinsy też zobaczymy? :lol: / Quote
dbsst Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Trząchaj się trząchaj dziewczyno , bo czekamy na fotki Nandusi. /dżinsy też zobaczymy? :lol: / musowo portasy zobaczymy bo inaczej zdjec nie zaliczymy ;) Quote
Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 NIe ma ,nie ma ,a co liczyłaś na ulgi ................... :lol: I szykuj fotki w gaciach......... :wink: Quote
dbsst Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 no nie ma przebacz moja droga siostro nie ma Quote
Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 no i patrz my z nią po dobroci ,a fotek jak nie było tak nie ma :evil: Quote
Justi0022 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no i patrz my z nią po dobroci ,a fotek jak nie było tak nie ma :evil: A może nauczyła się, skubaniutka, nakręcać atmosferkę jak dbsst i tak trzyma nas o suchym pysku bez zdjęć :wink: Najpierw buczy, ze się galerii Nandowej nie ogląda, a jak człowiek się zainteresuje, to idzie sobie galoty kupić :roll: Oj, Siostra, ja Ci próbuję na ambicyję wjechać tylko :wink: i sama się na zakupki wiosenne wybieram i dojść nie mogę i tak Ci te portasy z babskiej... czego tam chcesz, wypominam :D Pozdrawiam :lol: Quote
Alicja Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No to czekaj siostra ,my jak pójdziemy na wiosenne zakupy to nie wpadniemy do galerii.................. :evil: :lol: Quote
Siostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Łomatko, strach tu wchodzić :o Człowiek siada z rana przy kompie, żeby zobaczyć, co tez miłe koleżanki napisały, a tu takie reprymendy. Dobra, w tejże chwili wybieram zdjęcia i wysyłam debe. Debe miła, wklej proszę :))) Quote
Siostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Alicjo, już wyjaśniam: fotki bedą, jak debe je wklei ( bo ja nie umiem :oops: ) Juz jej wysłałam pieć Nand :)), więc dziś powinny być. Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Czekamy z utęsknieniem :D A ja próbuję przebrnąć przez galerię dogomaniaków - jestem na 60 stronie :roll: Ale wiem jak wygląda min. Ala :wink: Quote
Siostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja tez gdzieś tam jestem, ale na której stronie, to pojęcia nie mam. I Marynia - moja córka tez gdzieś jest. :) Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ciebie, złociutka, i Marynię widziałam w tej galerii :lol: Nie dałam rady przejrzeć wszystkiego - gdzieś na 80 str mnie zmuliło :D może inną razą :D Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja jestem gdzieś na 170 str..Tylko sie nie wystrasz :lol: Quote
Siostra Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Alicja, przecież Cię idziałam i nawet skomentowałam Twoją wypowiedź na temat wieku ( wybacz, ale zupełnie niedorzeczną :wink: ) A gdzie można zobaczyć Justi? Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ja jestem gdzieś na 170 str..Tylko sie nie wystrasz :lol: Siem Aluś nie wygoopiaj :x Najpierw zaczęłam od tyłu do 169 a później po bożemu od początku - ale tak zagadały, że padłam :D 170 widziałam :D A jestem w swojej galerii - ostatnio skwaszona na wystawie w Łodzi :D Muszę sobie zrobić jakieś ładne z Borysem, bo jego hodowczyni kce na stronę sobie nas wrzucić. Robię je już miesiąc :wink: Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Siem nie wygłupiam ,rano jak spojrzę w zdrzadełko to czasem nie wiem gdzie uciekac, a jak w nocy leze do kuchni sie napic a u wodopoju jest mój TZ to słyszę : o matko boska , musisz straszyć .Więc coś w tym jest :lol: Gdzie Nanda? :o Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): a jak w nocy leze do kuchni sie napic a u wodopoju jest mój TZ to słyszę : o matko boska , musisz straszyć .Więc coś w tym jest :lol: Eeee, to zła interpretacja - ja mojego TZ wczoraj niby przestraszyłam, jak wrzuciłam mu do pokoju zabawkę Borysa a on blokował mi komputer grając na kompie :roll: Ech, te chopy, szkoda słów :roll: Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Nie , nie Justi mój raczej szczery i nie owija w bawełnę :lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Oj ślicna :loveu: ,ale chyba troszkę sie nudziła w ten weekend :wink: A gdzie gatki? :o :lol: Nareszcie :klacz: Nandusia :klacz: Quote
Justi0022 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :D w końcu :D A na jakieł ładnej trawce się wylegiwała i jakie piekne słońce jej tam przyświecało :P Quote
Recommended Posts