Camara Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 zdążyłam :question: czy też zjedzony ostatni kawałek tortu :-? ale i tak życzenia dla malutkiej Beretki :new-bday: i głaski dla starszej siostry Nandy, bo absolutnie nie może być mniej wygłaskana nawet w takim dniu :P ech, Siostra - piękne te twoje dziewczyny :D Quote
Agga Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Hoho ale tam musiała byc imprezka...teraz kaca panna leczy... hahahh z tym kurakiem w paszyczy - rewelka... :angel: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 URODZIN dla BENIUCHNY troszkę sie spóźniliśmy ale może nam się chociaż korek od szampana dostanie :wink: Quote
Siostra Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dziękujemy za życzenia, baaardzo dziękujemy :D A to skromny poczęstunek dla cioć dogomaniaczek :wink: :tort: :drink_2: :drinking: Quote
Patka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Oj jaka sie z niej pannica zrobiła kawał dziewczyny ta pierś białą ta talia osy mniam :D Piękna :D wszystkiego naj samego zdrówka i radosci w stadzie :) Fotki boskie :lol: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Siostra napisał(a):Dziękujemy za życzenia, baaardzo dziękujemy :D A to skromny poczęstunek dla cioć dogomaniaczek :wink: :tort: :drink_2: :drinking:oj my prosto z pracy na torcik wpadliśmy :wink: Quote
Siostra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ojej, jaki tu u nas pourodzinowy zastój :o Coś trzeba z tym zrobić, tylko nie bardzo było kiedy, bo w łikend uganiałam się za bezdomnymi psami we wsi, w której zamieszkam wkrótce... Mówię Wam, jak smutny bywa psi los :cry: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Oj biedne są te psiska bez domków :( A u was przydało by się kilka nowych fotek :wink: Quote
Siostra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Wiem, wiem - postaramy się poprawić :oops: Słowo harcerza :D Quote
Siostra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Żeby nie było, że kiepscy z nas harcerze :wink: Tutaj jesteśmy z bezpańskim Kostusiem ( bo taki chudy), któremu szukamy domu. Naprawdę bardzo fajny psiak, spragniony kontaktu z człowiekiem, czuły i delikatny. No i jaki piękny, zobaczcie. Parę domowych z dzisiejszego poranka: Jak ciężko wstać z kołderki w poniedziałek rano... :wink: Ej, no może jeszcze chwilę, coooo? Nooo, nie daj się prosić.. Zdjęcia o 7:00 rano! Pogięło was???? :o No, czy my kurna wyglądamy na szczęśliwe i chętne do pozowania??? :evil: Ale buzi zawsze dam :D Bo przecież my się kofffamy :angel: I to jak! Co się tam dzieje na dole??? ( Biszon na psoterunku na piecu) Ej, bo się zdenerwuję, tak groźnie patrzę :evil: Wygląda znajomo, jak taki mały z Gremlinów :wink: :lol: Na zakończenie: Bisiek na straży higieny :P , czyli co można zrobić za pomocą czubka języczka :wink: Quote
anetta Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 O kurna, urodziny przegapilam... :( :oops: :roll: Wszystkiego naj naj najlepszego malenka!!!! :tort: http://img301.imageshack.us/img301/4548/19qu2.jpg wydaje mi sie ze jej wogole nie odchodzi co sie wkolo dzieje :lol: Nawet jesli sa to jej 1 urodzinki :lol: Fajny Kostus :angel: Trzymam :thumbs: by znalazl domek! Quote
Maga100 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Siostra napisał(a): Tutaj jesteśmy z bezpańskim Kostusiem ( bo taki chudy), któremu szukamy domu. Naprawdę bardzo fajny psiak, spragniony kontaktu z człowiekiem, czuły i delikatny. No i jaki piękny, zobaczcie. Siostra, on jest świetny :o naprawdę Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Cudowny KOSTUŚ , trzymam :kciuki: za dobry domek :wink: No ale foty o 7 rano :-? to faktycznie przesada :wink: :lol: :lol: Twoje dziewczynki / syskie 3 / i Bisiek -przeurocze :wink: Quote
Siostra Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 No, Kostuś jest superowy, a w tej wiosce sa jeszcze dwa śliczne, duże psy, wyrzucone najpewniej z samochodów w okolicznych lasach. Muszę namierzyć i pozbierać całe to towarzystwo i szukać im domów. Najgorzej bedzie z sunią - jest taka płochliwa i przestraszona, że dopuszcza do siebie tylko dzieci. Marynia ją wygłaskała i przytulała, ale o założeniu obroży mowy nie ma - przytrzymana panikuje i bierze się do gryzienia. Nie wiem, jak sobie poradzimy :( Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 STO LAT STO LAT spoznione ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo od serducha :D :tort: zdjeciua cuuuuuuudowne UWIELBIAM ta Galerie :D Quote
Siostra Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 dbsst napisał(a):STO LAT STO LAT spoznione ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo od serducha :D :tort: zdjeciua cuuuuuuudowne UWIELBIAM ta Galerie :D To fajnie, bo ta galeria uwielbia Twoje odwiedziny :buzi: Za zyczenia dziękujemy :D Quote
Patka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Siostra przesliczne fotki Kostuś jest naprawdę pięknym psem myślę ze szybko ktoś by sie w nim wręcz zakochał ... Bokserzyce jak zawsze dostojne :wink: a myjące sie futrzysko boskie zdjecie pierwsza klasa :D Quote
agabass Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 super super fotki i piekne psiaki i kocurowaty no i Marynia rewelacjatrzymam kciuki za nowy domek dla Kostusia Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Siostra napisał(a):No, Kostuś jest superowy, a w tej wiosce sa jeszcze dwa śliczne, duże psy, wyrzucone najpewniej z samochodów w okolicznych lasach. Muszę namierzyć i pozbierać całe to towarzystwo i szukać im domów. Najgorzej bedzie z sunią - jest taka płochliwa i przestraszona, że dopuszcza do siebie tylko dzieci. Marynia ją wygłaskała i przytulała, ale o założeniu obroży mowy nie ma - przytrzymana panikuje i bierze się do gryzienia. Nie wiem, jak sobie poradzimy :(a gdyby nie zakładać obroży a łańcuszek , to zawsze prędzej bez manipulowania przy zapięciu :-? Quote
Siostra Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra napisał(a):No, Kostuś jest superowy, a w tej wiosce sa jeszcze dwa śliczne, duże psy, wyrzucone najpewniej z samochodów w okolicznych lasach. Muszę namierzyć i pozbierać całe to towarzystwo i szukać im domów. Najgorzej bedzie z sunią - jest taka płochliwa i przestraszona, że dopuszcza do siebie tylko dzieci. Marynia ją wygłaskała i przytulała, ale o założeniu obroży mowy nie ma - przytrzymana panikuje i bierze się do gryzienia. Nie wiem, jak sobie poradzimy :(a gdyby nie zakładać obroży a łańcuszek , to zawsze prędzej bez manipulowania przy zapięciu :-? O, widzisz - o tym nie pomyslałam. Dziękuję kofana za radę cmok, cmok:)) Quote
Siostra Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Benia wczoraj uciekła mojemu TZ na wieczornym spacerze :o Musiała się czegoś przestraszyć, na szczęście przybiegła do domu, kawał drogi, musiała gnać na złamanie karku, bo była zdyszana na maksa. Przeżyłam koszmar! Nigdy wcześniej jej się to nie zdarzało, więc nie wiem, co się stało. Quote
Siostra Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 O, jak fajnie, Mikołaj do nas przyszedł :D No, to my w zamian parę fotek. Kiedy Bisiu źle się czuje, wkładamy go do pieca na trzy zdrowaśki :wink: Dobraaa, sam wszedł :D Suczydła sprawdzają pojemność fotela :D Berciowa łapka trochę się nie mieści Nandusia jadła twarożek :D A to sliczna suńka, która panicznie boi się ludzi. Państwo, do których przyszła nazwali ja Morena, czyli Moris, albo Mora. Zrobili jej coś na kształt wiaty, ale ona śpi tylko w liściach. Nikomu ( oprócz dzieci) nie pozwala do siebie podejść. Państwo chcieliby, żeby znalazła nowy dom, jest teraz na ich podwórku ( jeśli się gdzieś nie błąka po okolicy), bo było jej im żal. Ten biedny pies musiał już wiele przejść, tak bym chciała jej pomóc. Zobaczcie, jaka piękna. Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Twoje dziewczyny bezbłędne :lol: , a pan B. odważny gość :wink: Śliczna ta biedna suńka :( , ma takie smutne pysio. :( Quote
Recommended Posts