Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Wind']Siostra, Masz racje! Psica wyrosla Ci przepieknie :iloveyou: A przyjazn Twoich dziewczyn (wraz z cora) rozwija sie wspaniale! :D :D :D Robisz cudne, cieple fotografie :D A boksery, co tu duzo mowic, sa przeslodkie, calusne i nieprawdopodobnie przyjacielskie. Wczorajsza wizyta u dbsst jeszcze raz uswiadomila nam jaka to CUDOWNA rasa :-)i boksery kocha się tylko raz ale wtedy to już na całe życie 8) Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Kochane psice i wspaniale że sie tak ze sobą zgadzają . A tak wogóle to boxie są the best 8) co tu duzo mowic Ala ma racje ;) Quote
Siostra Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Wind']Siostra, Robisz cudne, cieple fotografie :D :oops: Łał! Taki komplement od Wind, to naprawde duża sprawa :D Dzięki! Teraz pójdę sobie polatać, bo mi skrzydła wyrosły :lol: A tak poważnie, to bardzo bardzo się cieszę, że psice i foty się podobają :D Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Siostra'][quote name='Wind']Siostra, Robisz cudne, cieple fotografie :D :oops: Łał! Taki komplement od Wind, to naprawde duża sprawa :D Dzięki! Teraz pójdę sobie polatać, bo mi skrzydła wyrosły :lol: A tak poważnie, to bardzo bardzo się cieszę, że psice i foty się podobają :D :wink: fajnie będą fotki z lotu ptaka :-? /Siostry :wink: / Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Siostra ale piekne te3 twoje dziewczyny Quote
Siostra Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Dzisiaj miałam taką przygodę: zadzwoniła kobieta- około 8:30 rano, że na jednym z osiedli od dwóch godzin stoi przywiązany do drzewa pies i szczeka żałośnie. Pojechałam natychmiast, patrzę: rzeczywiście stoi przy brzózce, tuż przy bloku ...biały bokser i trzęsie się z zimna - było jakieś 0 stopni, wcześniej temperatura minusowa, Podchodze, pies warczy, zmarznięty, zestresowany na maksa. Po "krótkiej "rozmowie juz byliśmy już na etapie przytulanek. Zadzwoniłam na straż miejską i czekam. Tymczasem widzę, idzie do mnie jakiś facet i pyta, czy mi sie piesek podoba, bo to jego. Okazało się, że był w odwiedzinach u kogoś w tym bloku, nie chciał wziąć psa do mieszkania, więc go przywiązał do drzewa i - cytuję: ....pilnował przez okno. Możecie sobie wyobrazić, co odpowiedzialny pan (oczywiście w ciepłej kurtce i rękawiczkach) ode mnie usłyszał :evil: :evil: Nie wiem, ile ten pies by jeszcze stał, gdybym nie interweniowała, cholera. Facet się chyba mocno wystraszył, bo uciekał, że hej :D A zdjęcia przystojniaka zaraz wkleję. Quote
Siostra Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Oto piękny pan spod brzózki, mam nadzieje, że uratowany przed przeziębieniem :D Najpierw z dystansu... Potem bliżej... A potem już nie było jak robiś zdjęć, bo ktoś musiał nieboraka utulić i ogrząć, więc rączek nie starczyło :D Fajny, nie? Az żal go dla takiego pozbawionego wyobrażni typa. Mam nadzieje, że może się czegoś pan właściciel nauczył :evil: Quote
Magda-Amir Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 jaki cudny ! ludzie czasem są poprsotu bez wyobraźni poprostu :evil: jak mozna tak zostawic psa ? :roll: bynajmnije sie dowedzial ze tak sie nie postwpuje dzieki Tobie :D :D Quote
Maga100 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Siostra, brak mi słów :evil: Mam nadzieję, ze powiedziałaś temu gościowi, zeby się sam przywiązał na golasa do drzewa i postał 2 godziny z rana :evil: Quote
Alicja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Maga100 napisał(a):Siostra, brak mi słów :evil: Mam nadzieję, ze powiedziałaś temu gościowi, zeby się sam przywiązał na golasa do drzewa i postał 2 godziny z rana :evil:oj ja to chyba wprowadziłabym w czyn :evil: Quote
Siostra Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Prawdę mówiąc powiedziałam mu wiele, dużo bardziej dobitnych rzeczy. No darłam sie jak przkupka :oops: , ale tak mnie kolo wyprowadził z równowagi, że....no brak słów. Z drugiej strony tak to jest, jak psa ma ktoś bez pojęcia - zwierzak wyglądał na zadbanego, więc koleś chyba go z rozmysłem nie krzywdzi. Pewnie pomyśłał, że pies to pies i nic mu nie będzie, jak chwilę ( 2 ha) sobie postoi. No, ręce opadają!!!! Quote
mrowka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 :iloveyou: suuper fotka! Nanda przesliczna dziewczyna, obie sa sliczne :angel: I prosze wiecej i czesciej zdjec Siostra :motz: :wink: Quote
dbsst Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 w morde misia jaki psychol okropny ale Siostra napewno mu powiedziala hahahaha a niech idiota ma 0X a pies swoja droga sliczny swietne uszy i fafle ma :D Quote
Siostra Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Dziś dla odmiany pozwolę sobie przypomnieć mojego Zbyszka, czyli Biśka :D Wracam z polowania ( na whiskas :lol:) Śpię zmęczony trudami polowania :lol: I jeszce Marynia w stylizacji światło - cień :wink: I z Betunią w miłosnych pozach :D mówię Wam, jaka Bera fajna się robi powolutku. Już zaczyna być taka pieszczochowata, lizająca, przytulaśna - no sam miód po prostu :D. Quote
dbsst Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 super chruper truper :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
mrowka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Siostra :angel: :angel: suuperowe zdjecia! Tylko gdzie jest "siostra" Mejkaaa?? :( :( :( :lol: :wink: Quote
daga10011 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 no zdjecia przepiekne :P ..Niunia przepiekna w ramionach swojej mlodej panci :P ..a i kocio slodziak :P Quote
Siostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 mrowka napisał(a):Siostra :angel: :angel: suuperowe zdjecia! Tylko gdzie jest "siostra" Mejkaaa?? :( :( :( :lol: :wink: mrówka, obiecuję, że nastepną sesję poświęcę siostrze Mejka :D Quote
Siostra Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Zrobiłam sobie avatara, ale wyszedł brzydki - niewyraźny taki. Może ktoś byłby uprzejmy mi pomóc i zrobić ładny? Tego usuwam :( Quote
mrowka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 siostra a z ktorego zdjecia chcesz?? mozesz mi wyslac na maila, z checia moge Ci pomoc :) I trzymam za slowoo!! Czekam na Nandziee :angel: Quote
Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Agga'] takim to dobrze...w obieciach :lol:śliczności :angel: Quote
Recommended Posts