Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Siostra']Z
Odpoczynek po walce

jaki fajny rozmemłany kartofel :lol:

parę dni temu wprost uwierzyć nie mogłam - zobaczyłam duplikat Berci przywiazany przed apteką w Krakowie (tylko, ze był to pies płci pies :lol: ) :o stałam z opadniętą szczęką aż wyszedł właściciel i nie mogłam się powstrzymać przed atakiem pt. co? skąd? jak? :lol:
piesiur ma 17 m-cy, z jakiejś śląskiej hodowli, z metryką. Bokser - ponoc te żółte czasem tak nadprogramowo wyrastają :roll: bo taki sam wielki, masywny i naprawdę gębunia łudząco podobna do bertusiowej - wiesz taka mocno "plastyczna" :lol: Niestety facet nie był zbyt rozmowny... a może trochę speszony moja ciekawości :roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
Heh... widze - wesoło macie :D :fadein:

Nooo, wesoło mamy na maxa, to prawda. Czasami jest to smiech przez łzy np. po zniszczonych butach, drzwiach etc., etc., ale co tam. :fadein:

Dziękujemy za przychylne recenzje, po łikendzie zapraszamy na nowe fotki :)

Posted

A ja dopiero dziś :oops: , ale za to napatrzyłam się , nazachwycałam w spokoju bo nikt nie burczy że kompa zajmuję :wink:
Suczydła przekochane i przecałuśne :P
Pytanko : czy bestyjki nie podbierają Maryni misiaczków :o , bo nasz urwis kradnie co się da :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Pytanko : czy bestyjki nie podbierają Maryni misiaczków :o , bo nasz urwis kradnie co się da :lol:

Nanda nie, ale Betuni trzeba pilnować, bo ona generalnie wszystko wszystkim podbiera :D , np. dziś rano sardynki z Biszona miski :wink:

Posted

yee yee yeee jakie śliczne!! :angel: :angel: :iloveyou: Więcej i CZĘŚCIEJ takich zdjęć Siostra! :ILOVEYOU:

Alicja,Siostra mój Mejk też czesto próbuje ukraść wszystko wzystkim :roll: A maskotki to on uwielbia! Załatwia je w 5 min, najpierw oczy,nos.. :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='Siostra']Z małym opóźnieniem zapraszam do obejrzenia nowych fot z psicami w rolach głównych.

Maryniu, porysujemy razem... :roll:

No dawaj te kredki, bo Ci rękę odgryzę :evil:

A ty tu czego z tym aparatem? 8)

Czas tu chyba zrobić porządek, włączam latarki i do boju!

Nanda górą

Benia szykująca się do ataku

I zmiana na pozycji lidera :D

Zmiana była chwilowa :wink:

Poza pomnikowa :wink: :D

Zwróćcie uwagę na Beniowy język :lol:

Odpoczynek po walce

Love, love, love ( niestety nieostre :oops: )

Koniec tych czułości, komuś bym jeszcze manto spuściła dzisiaj

I zęby poszły w ruch :o

Ta bestia mnie zagryzie :o

A szkoda by było - taka ładna jestem... :wink: :roll:

...i duża

I ciągle rosnę!!!
Dziękujemy za uwagę :wink: :D

nie no rewelacja systkie foty :D

i pomyslec ze tak nedawno jedna z tych suniek miala taki ciezki zywot (dla nowych odwiedzajacych zagadka qtora(nie jest to prosta zagadka patrzac na ostatnie zdjecia bo dwie sa taaaaaaaaaaaaaaaakie happy :D))

Siostra jestes niesamowita :D i Twoja Rodzina :D

Posted

[quote name='dbsst']

Siostra jestes niesamowita :D i Twoja Rodzina :D

Oj debe miła, Ty komplemenciaro :oops: :D

Obiecałam parę foteczek po łikendzie i czas słowa dotrzymać :wink:
Najpierw Nandzia w pozie Mariana Krzaklewskiego, czyli broda do góry :lol:

Spojrzenie skrzywdzonej sarenki ( czyli mam coś na sumieniu, a udaję świętą wink: )

Nudzisz Betko 8)

Portret w słońcu

I z profilu

Cały pies

Na leżąco ( tak melancholijnie trochę)

Ej no, co to za sesja beze mnie???? :evil:

Posted

Oj, dziękuje za zachwyty - cieszę się ( i to jak), że suczydła się podobają :D
Mam więcej jeszcze zdjęć z tej sesji, może uda mi sie wrzucić coś dzisiaj :)

Posted

[quote name='Siostra'][

NANDA na PREZYDENTA !!!
Siostra zawaliłaś sprawę :evil: Z taką postawą, z taka charyzmą i ta mądrość w ślepiach - czemuś ty nie założyła komitety wyborczego Nandy??? na nasze głosy mogłaś liczyć!!! - a tak musimy czekać 5 lat :-?

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Siostra'][

NANDA na PREZYDENTA !!!
Siostra zawaliłaś sprawę :evil: Z taką postawą, z taka charyzmą i ta mądrość w ślepiach - czemuś ty nie założyła komitety wyborczego Nandy??? na nasze głosy mogłaś liczyć!!! - a tak musimy czekać 5 lat :-?

Co się odwlecze, to nie uciecze, akurat przez te 5 lat nabierze dziewczyna doświadczenia i politycznej ogłady, bo na razie jeszcze zdarza się jej nieparlamentarnie warknąć, a nawet szczeknąć :wink: :lol:

Posted

Druga częś obiecanych fotek ( będzie jeszcze trzecia z Marynią i Biszonem - Kapiszonem :D )
Betunia się zamysliła troszeczkę

Wświetlnych refleksach becia refleksyjna :wink:

Dwie psice w świtłocieniu

I Nanik jeszcze raz w słońcu

Razem

Zapatrzone w siną dal

I sam Bercik

Szukam skarbów w trawie :wink:

I bieeegnę

Relaksik

Taka Benia długa jest :D

Posted

Siostra,

Masz racje! Psica wyrosla Ci przepieknie :iloveyou: A przyjazn Twoich dziewczyn (wraz z cora) rozwija sie wspaniale! :D :D :D Robisz cudne, cieple fotografie :D A boksery, co tu duzo mowic, sa przeslodkie, calusne i nieprawdopodobnie przyjacielskie.
Wczorajsza wizyta u dbsst jeszcze raz uswiadomila nam jaka to CUDOWNA rasa :-)