Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Siostra napisał(a):Na razie waży - bagatelka - 35 kg, to pewnie tak do 40 w pełnej dojrzałości dociągnie :roll:szanse ma wielkie :wink: Harley ważył 47 kg ale to był postawny psi mężczyzna 8) Quote
Siostra Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Harley ważył 47 kg ale to był postawny psi mężczyzna 8) :o :o :o Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Siostra napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Harley ważył 47 kg ale to był postawny psi mężczyzna 8) :o :o :ojego fotki są na Tęczowym Moście :( Quote
Siostra Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Harley ważył 47 kg ale to był postawny psi mężczyzna 8) :o :o :ojego fotki są na Tęczowym Moście :( Lecę zobaczyć zatem :scared: Quote
agabass Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 jak to nie wolno spać na ł.óżku, ale twoja córa minki słodkie strzela Quote
Siostra Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Zapraszam do obejrzenia sesji z lizakiem. Wystepują: Nanda, Betka, lizak i ręka Maryni :D Voila! :D Quote
Siostra Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 I jeszcze parę fotek Z serii: Psy śpią Benia Nandretta I psi razem Teraz trochę ludzików Ja :lol: Z Betusią I z Marynią Na zakonczenie tradycyjnie, czyli Biszon - małpiszon :wink: Quote
Alicja Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Słodkie , lizaczkowe śpioszki :angel: a ludziki też ładne fotki mają :wink: Quote
agabass Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 ale lizakowe sunie no i jakie śpiochy i fajne ludki Quote
Siostra Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Dzięki, kofane :D Wiecie, co ten Bisiek wczoraj zrobił? Złapał myszę, a jak mu się już znudziła zabawa, to ją wypuścił. W domu!!!!! Wprawdzie potem ( za 5 godzin :o ) złapał ją ponownie i na nieszczęście dla myszy bardzo skutecznie, ale co przeżyłam, to moje. Chciałam nawet mu ją zabrać, jak jeszcze żyła, ale nie dał - uciekał i chował sie z tą myszą w paszczy. Taką miałam przygodę :evil: Quote
mrowka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ale sliczne dziewczyny!!! Mowa tu o wszystkich dziewczynach oczywiscie :angel: :loveu: A Nanda bardzo przypomina mi Mejka :lol: Quote
Siostra Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 mrowka napisał(a): A Nanda bardzo przypomina mi Mejka :lol: Rzeczywiście, oni wyglądają jak bliźniaki :D Quote
Camara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Siostra napisał(a): :lol: całuśne fotki... ale tym psim lepiej trafić bo fafule wielkie to i buziak większy :lol: Quote
anetta Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Bisiek chcial sie tylko pochwalic swoja nowa zabaweczka :evilbat: :lol: Foty sliczniutkie, zwlaszca z lizaczkiem :P Quote
Bila Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 A mnie rozłożyły foty Nandy z poduchą w objęciach. :lol: Quote
Magda-Amir Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 no ślicznotki :D ale Niunia to taka hmm... duza dziewczynka :o :D Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Siostra , łap służbówkę w łapki i cyknij pare nowych foteczek :roll: :wink: Quote
dbsst Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 no nie moge jakie cudne zdjecia Malenstwo jaka ma rzezbe sliczna ach te zolte psy ;) Quote
Siostra Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra , łap służbówkę w łapki i cyknij pare nowych foteczek :roll: :wink: Miła, Alis :D , obiecuję, że dziś coś popstrykam i jutro wstawię. Przy takiej pogodzie sukom nie chce się wychodzić - tzn. Nandzie się nie chce, bo Betka o aure nie dba - a chciałąm zrobić pare fot w plenerze. Tak, czy siak coś wykombinuje Quote
Patka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Modelki masz tak urocze, że warto sie poświecić dla naszej ucechy :) Quote
Siostra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Z małym opóźnieniem zapraszam do obejrzenia nowych fot z psicami w rolach głównych. Maryniu, porysujemy razem... :roll: No dawaj te kredki, bo Ci rękę odgryzę :evil: A ty tu czego z tym aparatem? 8) Czas tu chyba zrobić porządek, włączam latarki i do boju! Nanda górą Benia szykująca się do ataku I zmiana na pozycji lidera :D Zmiana była chwilowa :wink: Poza pomnikowa :wink: :D Zwróćcie uwagę na Beniowy język :lol: Odpoczynek po walce Love, love, love ( niestety nieostre :oops: ) Koniec tych czułości, komuś bym jeszcze manto spuściła dzisiaj I zęby poszły w ruch :o Ta bestia mnie zagryzie :o A szkoda by było - taka ładna jestem... :wink: :roll: ...i duża I ciągle rosnę!!! Dziękujemy za uwagę :wink: :D Quote
Recommended Posts