Alicja Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ale się Bisiek wtulił w miska :wink: Nandunia jak zawsze CUDO :buzi: , Bercik ma boskie te ucholce :lol: Quote
daga10011 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nanda cudo no i te bokserowe miny :lol: .A Berta-wielgachna :o :P .A jezorek slodki :D .Przyjrzyj sie niektorym fotom leonow-to zobaczysz ze tez maja takie dlugasne jezory-to raczej nie jest wada,tylko wieksze narzedzie do zalizywania czleka na smierc :lol: Quote
Camara Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Siostra napisał(a): Najpierw Nanduszka z cyklu: Właśnie przed chwilą skończyłam jeść :D :wink: ( co widać hehehe) . resztka serka ???? ja to bym mogła (bardzo niehigienicznie :lol: ) sama ten pychol oblizać, tak słodko wygląda :lol: Quote
Siostra Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Camara napisał(a): . resztka serka ???? ja to bym mogła (bardzo niehigienicznie :lol: ) sama ten pychol oblizać, tak słodko wygląda :lol: Ja też bym mogła, ale to resztki makaronu z mięsem ( chociaż widać głównie makaron :wink: ), ale ja wegetarianka, więc Nania musiała wylizać się sama, tudzież skorzystać z pomocy Bery :D Quote
Agga Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 ahhah jakbym sare widziała...ona tak mi zawsze robi... Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Agga napisał(a): ahhah jakbym sare widziała...ona tak mi zawsze robi... no nie widze ze moda ryzowa jest szeroko znana w swiecie plaskonosych :lol: dziewczyny REWELACYJNE Quote
Siostra Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Zaczynamy odliczać dni do jesiiennego wyjazdu w cudowne Bieszczady. to będą pierwsze wakacje ( trochę spóźnione :wink: ) z Bertasiem. Z uwagi na obecność podwójnej liczby potworów zdecydowaliśmy o wynajęciu samodzielnego lokum, coby bestyje nikogo nie straszyły. Już się nie mogę doczekać i modlę się, żeby nie padało :) Quote
Camara Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Siostra napisał(a):Zaczynamy odliczać dni do jesiiennego wyjazdu w cudowne Bieszczady.... Już się nie mogę doczekać i modlę się, żeby nie padało :) no co ty? zasłużyliście na super wypoczynek, to i pogoda dopisze, nie ma innej opcji :P Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Camara napisał(a):Siostra napisał(a):Zaczynamy odliczać dni do jesiiennego wyjazdu w cudowne Bieszczady.... Już się nie mogę doczekać i modlę się, żeby nie padało :) no co ty? zasłużyliście na super wypoczynek, to i pogoda dopisze, nie ma innej opcji :P a najważniejsze i tak są dobre humory i pogoda ducha :wink: Quote
Siostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Kofane, macie rację, w zupełności :D Zapodam parę fotek, żeby przypomnieć mój zwierzyniec Najpierw Biszon wypoczywający na swojej ulubionej "sofie" :D Teraz "sofa" :wink: solo Seria Bereśkowych fotasków Bereta słoneczna Z pyszczydłem jak kalafior :lol: ( przymierza się do "daj głos") Rozmazała się troszeczkę :wink: Z profilu Z dziwnym wzrokiem I w postawie: daj pan, daj... :D Na deser tradycyjnie Pan Bi A juz całkiem na zakończenie ja po przepoczwarzeniu :D :wink: Byłam wczoraj u fryzjera, obcięłam się i zafarbowałam białe paski. Efekt mniej więcej taki jest Quote
Bila Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Piknie, Siostra, wyglądasz bez pasków. Mnie sie podoba. A kalafior Berety cudo. Nandunia zreszta tez powala. Pyszczydła śliczne. Quote
Siostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Bila, dzięki za zyczliwą ocenę - w imieniu własnym i mopich dziewczyn :D Quote
Bila Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Nie ma za co dziękować. Ciotka Bila prawde pisze. Paździoszki :lol: Quote
Siostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Justi0022 napisał(a):Elegancka fryzurka :lol: Justi, czyżbyś się ze mnie podśmiechiwała :wink: :D ? Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ale słodziasty fafel :angel: :angel: A Biszonek wie gdzie sie przytulic żeby ciepluchoo było :wink: :D Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 :lol: :lol: ale Bisiek ma luxusową kanapę :wink: Quote
Justi0022 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Siostra napisał(a):Justi0022 napisał(a):Elegancka fryzurka :lol: Justi, czyżbyś się ze mnie podśmiechiwała :wink: :D ? SKĄD Bardzo fajne te różne kolorki. Serio, serio. Quote
Magda-Amir Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 łiii jaka śliczna ona jest i zdjecie mi sie podoba :angel: a kotecek z sofą super :lol: Quote
Camara Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Pan Bi to cfaniak! Taaaką zgrabną kanapę i to z termoforem znaleźć to trzeba mieć dużo szczęścia :o Beretek jak zwykle powalający ale dziś nawet ona przegrywa w porównaniu ze swoja pancią w nowym image :wink: Siostra - wyglądasz rewelacyjnie !!! Quote
Siostra Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dziewczyny kofane, dzięki za dobro słowo. nie ma to jak mocne, babskie wsparcie :D :wink: Quote
Maga100 Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Siostra napisał(a): alez się obsmiałam :lol: a pan Bi fanstastyczny ty też Siostro niczego sobie 8) Quote
Recommended Posts