Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nanda cudo no i te bokserowe miny :lol: .A Berta-wielgachna :o :P .A jezorek slodki :D .Przyjrzyj sie niektorym fotom leonow-to zobaczysz ze tez maja takie dlugasne jezory-to raczej nie jest wada,tylko wieksze narzedzie do zalizywania czleka na smierc :lol:

Posted

Siostra napisał(a):

Najpierw Nanduszka z cyklu: Właśnie przed chwilą skończyłam jeść :D :wink: ( co widać hehehe)

.

resztka serka ???? ja to bym mogła (bardzo niehigienicznie :lol: ) sama ten pychol oblizać, tak słodko wygląda :lol:

Posted

Camara napisał(a):

.

resztka serka ???? ja to bym mogła (bardzo niehigienicznie :lol: ) sama ten pychol oblizać, tak słodko wygląda :lol:

Ja też bym mogła, ale to resztki makaronu z mięsem ( chociaż widać głównie makaron :wink: ), ale ja wegetarianka, więc Nania musiała wylizać się sama, tudzież skorzystać z pomocy Bery :D

Posted

Agga napisał(a):

ahhah jakbym sare widziała...ona tak mi zawsze robi...

no nie widze ze moda ryzowa jest szeroko znana w swiecie plaskonosych :lol:

dziewczyny REWELACYJNE

Posted

Zaczynamy odliczać dni do jesiiennego wyjazdu w cudowne Bieszczady. to będą pierwsze wakacje ( trochę spóźnione :wink: ) z Bertasiem.
Z uwagi na obecność podwójnej liczby potworów zdecydowaliśmy o wynajęciu samodzielnego lokum, coby bestyje nikogo nie straszyły.
Już się nie mogę doczekać i modlę się, żeby nie padało :)

Posted

Siostra napisał(a):
Zaczynamy odliczać dni do jesiiennego wyjazdu w cudowne Bieszczady.... Już się nie mogę doczekać i modlę się, żeby nie padało :)

no co ty? zasłużyliście na super wypoczynek, to i pogoda dopisze, nie ma innej opcji :P

Posted

Camara napisał(a):
Siostra napisał(a):
Zaczynamy odliczać dni do jesiiennego wyjazdu w cudowne Bieszczady.... Już się nie mogę doczekać i modlę się, żeby nie padało :)

no co ty? zasłużyliście na super wypoczynek, to i pogoda dopisze, nie ma innej opcji :P

a najważniejsze i tak są dobre humory i pogoda ducha :wink:

Posted

Kofane, macie rację, w zupełności :D
Zapodam parę fotek, żeby przypomnieć mój zwierzyniec

Najpierw Biszon wypoczywający na swojej ulubionej "sofie" :D

Teraz "sofa" :wink: solo

Seria Bereśkowych fotasków

Bereta słoneczna

Z pyszczydłem jak kalafior :lol: ( przymierza się do "daj głos")

Rozmazała się troszeczkę :wink:

Z profilu

Z dziwnym wzrokiem

I w postawie: daj pan, daj... :D

Na deser tradycyjnie Pan Bi

A juz całkiem na zakończenie ja po przepoczwarzeniu :D :wink:
Byłam wczoraj u fryzjera, obcięłam się i zafarbowałam białe paski.
Efekt mniej więcej taki jest

Posted

Pan Bi to cfaniak! Taaaką zgrabną kanapę i to z termoforem znaleźć to trzeba mieć dużo szczęścia :o
Beretek jak zwykle powalający ale dziś nawet ona przegrywa w porównaniu ze swoja pancią w nowym image :wink: Siostra - wyglądasz rewelacyjnie !!!