Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, to się doigrałam- groźby, ostrzeżenia, niesnaski :wink: :D
Kofane, dziękuję za miłe słowa, obiecuję dorzut fotek...ale dopiero po łikendzie.
No, musicie mi wybaczyć to zaniedbanie, ale naprawdę jestem zawalona dziś robotą...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siostra napisał(a):
No, to się doigrałam- groźby, ostrzeżenia, niesnaski :wink: :D
Kofane, dziękuję za miłe słowa, obiecuję dorzut fotek...ale dopiero po łikendzie.
No, musicie mi wybaczyć to zaniedbanie, ale naprawdę jestem zawalona dziś robotą...
:lol: :lol: a ja przeczytałam że jestes nawalona :oops:

Posted

Spadłyśmy straszliwie, ale nie mam czasu ani, ani..tym bardziej, że szukam domu dla fajowego setera ( vide PWP). No nic, może się zrehabilituje za jakiś czas.
A cała elyta na zlocie pewnie....
Eh, fajnie macie :D

Posted

Siostra napisał(a):

Nie cała elyta - kilkoro nas, Siostra, zostało. I dawaj zdjęcia, niech sobie nie myślą jak wrócą :wink:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Siostra napisał(a):

Nie cała elyta - kilkoro nas, Siostra, zostało. I dawaj zdjęcia, niech sobie nie myślą jak wrócą :wink:

Dobrze godosz Justi dobrze godosz 8)

Posted

Dawno nas tu ni było, więc pora chyba się przypomnieć
Skromna dawka, ale zawsze ( i obiecuję systemmatycznie sie poprawiać)
Marynia i suczydła

I jeszcze sama Maryśka, spodobało mi się to zdjęcie :)

Teraz już będę uaktywniac się częściej, bo poukładałam parę spraw. Póki co jednak, jestem na granicy załamania nerwowego, bo w sobotę mam ślub i wesele najlepszej przyjaciółki, a dzisiaj jest czwartek (!!!!), a ja wciąż bez butów.
Po prostu projekranci obuwia nie pomysleli o mnie w tym sezonie :evil:

Posted

Justi, nie zdaje Ci się, ona juz większa od Nandy jest.
Wraz ze wzrostem rośnie kaliber numerów w jej wykonaniu.
Dla przykładu, ostatni poniedziałek: została dłużej niż zwykle sama w domu, więc najpierw przewróciła kosz z praniem, potem odgryzła rekaw od koszuli Wranglera mojego TZ, a następnie zrobiła kupę (!!!!) na moje spodnie. Białe (!!!).
No i co powiecie? :lol:

Posted

Bercia na pewno urosla, nie widzialam jej ponad miesiac, ale na pewno. Na zywo bede miala lepsze porownanie. I nie omieszkam napisac relacji.

Siostro Ago, osmiele sie przekleic zdjecia Lajki do PWP (1-szy Czarny pyszczek adoptowany, 2-gi nadal czeka) , na dowod, ze jej dobrze jest w nowym domu. I bardzo niesmialo poprosze o jakis portrecik piekny Lajeczki, zawioze do schroniska w Mielcu, beda sie cieszyc, ze tak dobrze trafila.

Siostrzyczko, z butami nie Ty jedna masz klopot :-( tak to juz jest...z nami Agami.

Pozdrawiam, Aga (Ulka18)

Posted

Moje piękne 3 dziewczynki :wink:
Siostra no po prostu za długo cię nie było a Bercik chciała za potrzeba / a czy rękaw posłużył jako papier toaletowy :oops: / :wink:

Posted

Ala, nie wiem, za co posłużył rekaw, ale wiem na pewno, że koszula już nie posłuży :lol:
Najdziwniejsze jest to, że TZ zupełnie bezboleśnie pogodził się ze stratą, chociaż baaardzo lubił tę koszulę :wink:

Posted

Siostra napisał(a):
Ala, nie wiem, za co posłużył rekaw, ale wiem na pewno, że koszula już nie posłuży :lol:
Najdziwniejsze jest to, że TZ zupełnie bezboleśnie pogodził się ze stratą, chociaż baaardzo lubił tę koszulę :wink:
oj chyba bardziej niż koszulę lubi Bercika :wink:
a koszulę pewno nową dostanie :lol:

Posted

[quote name='Siostra']]

aleeee jęzor :o i rzeczywiście... ponieważ nie sądzę, że to Marynia zmalała :roll: a tak mało jej za sucza widać :fadein: to wygląda na to, że Bercik urósł :D

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Siostra']]

aleeee jęzor :o

Mówię Wam, z tym językiem to jest jazda - podejrzewamy, że to jakaś wada anatomiczna, bo on się normalnie nie mieści Berze w pysku. A jak się zdyszy, to już nie ma mowy - zawsze taki plaster wisi. Nawet jak śpi, to przeważnie wystaje jej kawałeczek taki różowy, słodziutki.
Śmiszna ta nasze Bereśka :D

Posted

Czas na kilka nowych fotek.
Najpierw Nanduszka z cyklu: Właśnie przed chwilą skończyłam jeść :D :wink: ( co widać hehehe)

Nie, żebym się domagała komplementów, ale fajna z niej laska, co nie? :wink:

A teraz śpiąca Beretka, czyli: nie po oczach :) ( z mega śpiochem :oops: )

Suki razem

I różowa seria :D , czyli Marynia i Bereśka w łóżku :lol:

A na deser Pani Bi z urodzinowym miskiem Maryni ( świętowała 11 września)
Bisiuk i Misiuk

I to na razie byłoby na tyle.