Justa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://img91.imageshack.us/img91/5863/23kr1.jpg to jest super ! :loveu: A to normalne, że się małej takie zacieki robią pod oczkami? Bo wiadomo, że każdemu tak się robią, ale mam wrażenie, że jakoś dużo tego? mmm? zapraszamy do naszej jaszczurowej galerii :cool3: :calus: Quote
Siostra Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Justa napisał(a): A to normalne, że się małej takie zacieki robią pod oczkami? Bo wiadomo, że każdemu tak się robią, ale mam wrażenie, że jakoś dużo tego? mmm? zapraszamy do naszej jaszczurowej galerii :cool3: :calus: Justa, Beretce po bialej stronie pyska tez tak się robi. Mamy już zamówiony specjalny płyn dla bialych psów...heheh, fachowa kosmetyka Buziaki:loveu: Quote
Alicja Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/5568/24eh3.jpg :loveu::loveu::loveu:strażniczka domostwa ...nie chciałabym tą łapeczką z liścia oberwać :evil_lol::evil_lol: Quote
szaraduszka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Piękny niedźwiadek :iloveyou: Przypomina mi się jak mój był mały. [SIZE=1]Ale ja bałabym się wziąść sukę, do dorosłych suk. Dlatego mam psa, i spokojnie, bezkonfliktowo panuje sobie w obejściu. Bardzo szybko objął panowanie nad stadem.[/SIZE] [SIZE=1]A charakter ma gigantyczny (z Twoich opisów na molosach, Twoja psina także) - jako młodziak jeszcze, potrafił dorosłą sukę odgonić od jej własnej miski, patrząc na nią z kilku metrów. :crazyeye:[/SIZE] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::roll:może jakiś fotasek albo opowiadanko :loveu::loveu:co u Was[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Siostra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='szaraduszka'] Ale ja bałabym się wziąść sukę, do dorosłych suk szaraduszka, ja tez się bałam i słusznie, bo kilka ostrych jazd oczywiście zaliczyliśmy, zanim sytuacja się unormowała. Teraz już jest ok i mam nadzieję, ze tak zostanie. Ala, fotki będą, obiecuję:p Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]To ja grzecznie czekam :grins:...bom zazwyczaj grzeczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziory dla Całej Gromadki :loveu::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Siostra'] Moje dwa ulubione Siostro jakis dziwny ten Twój boCel ;) przepiekny miś ściski ze Szpilowa przesyłamy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Siostra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mały azjat na tle błękitnego nieba Buszująca w haszczach i taka zamaskowana raczej ps. mąż na pewno zmyje mi głowę, że zamieściłam dwa prawie takie same zdjęcia, ale cóz - prawie robi różnicę I spacer brzegiem rzeczki Quote
Siostra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wielkanocna Badżi, czyli świąteczna sesja zdjęciowa naszej modeliny Quote
Siostra Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 I coś z zupełnie innej beczki Citunia Pan Bi wraca do domu...chyba niezupełnie trzeźwy Wystarczy Wełny?:eviltong:;) Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pan Bi zaje2bisty :evil_lol: ale Modelka :loveu: http://img232.imageshack.us/img232/9356/02yd7.jpg ona tak gustuje w kuchni francuskiej :evil_lol: teraz dawaj boxie :loveu:[/FONT] Quote
lupak Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 modelina najpiękniejsza w świecie :lol:, ale.... gdzie boksie, się pytam :mad: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Siostra']Będą i boksie....cierpliwości:eviltong: [FONT=Arial]jestem cierpliwa[/FONT] :grins: Quote
Siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Na specjalne zamówienie: bokuliny - głównie Benita:p Foty troszkę ciemne, bo się własnie ściemniło - deszcz nadciąga:razz: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu:moje koffane faflulindy :loveu::loveu: nareszcie się doczekałam :multi::multi:[/FONT] Quote
lupak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mniam, śliczności całuśne. Dzięki, chociaż troche mało :oops::oops::oops: Quote
Siostra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 lupak napisał(a):troche mało :oops::oops::oops: Się poprawimy:razz: Quote
dbsst Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 czesc Kobieto o trzech psach :evil_lol::evil_lol: Wełna miodzio ale chyba zaniedbujesz reszte stada :mad: i nie dajesz bezwełnych suczy :placz::placz::placz: znaczy dakesz ale..........ALE ZA MAŁO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Siostra Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 dbsst napisał(a):czesc Kobieto o trzech psach :evil_lol::evil_lol: I o trzech kotach...zapomniałaś dodać,:angryy::evil_lol: Wiem, że faflunów za mało, ale powtarzam - POPRAWIĘ SIĘ... Słowo!!!;) Quote
Alicja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Siostra']I o trzech kotach...zapomniałaś dodać,:angryy::evil_lol: Wiem, że faflunów za mało, ale powtarzam - POPRAWIĘ SIĘ... Słowo!!!;) [FONT=Arial]noooo..........................................[/FONT] Quote
Recommended Posts