agabass Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 super wypoczynek w trawie a i super nowe suczysko :lol: Quote
daga10011 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Rodzina sie rozrasta szybko wam :o :lol: .Gratulacje :D .A fotki cuudne :P Quote
Siostra Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Dzięki, dzieki, dzięki :D Wczoraj Nanda i Łajka miały starcie - juz drugi raz - musiałam rozdzielać splątane cielska. :( Dobrze, że obydwie są dość karne, bo w przeciwnym razie pewnie krew by się polała. Odkąd jest Bereśka, Nanda zrobiła się straszną dominamtką i zadymiarą - wydaje jej się chyba, że jest co najmniej mastifem neapoltańskim heheh :D. Mówię Wam, kofane - trzeba mieć zdrowie do tych pesów :wink: :D Quote
Justi0022 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Siostra napisał(a):Mówię Wam, kofane - trzeba mieć zdrowie do tych pesów :wink: :D Koope zdrowia :lol: Quote
Siostra Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Tak mi smutno :( Doszłam wczoraj do wniosku, że Beretka to mnie nawet nie lubi, traktuje mnie jak dostarczycielkę żarcia. Nie wiem, gdzie popełniłam błąd i z czego sie bierze jej do mnie nastawienie, ale przykro mi z tą świadomością :( Quote
dbsst Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Siostra napisał(a):Tak mi smutno :( Doszłam wczoraj do wniosku, że Beretka to mnie nawet nie lubi, traktuje mnie jak dostarczycielkę żarcia. Nie wiem, gdzie popełniłam błąd i z czego sie bierze jej do mnie nastawienie, ale przykro mi z tą świadomością :( ale moze Ci "nie lubi" bo nie moze Cie lubic 8) w koncu jestes pancia NAndy a ona jest taka silna i taka duza i po co jej podpadac ;) bo czemu mialaby Cie nie lubic Quote
Siostra Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ha, teraz Beret zaczyna byc większy i silniejszy. Nie wiem, może mam jakieś urojenia, a może jestem po prostu rozpieszczona przez Nandę i jej wylewność. Jedno jest pewne: Beryl mnie lubi na samym końcu. :( Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Siostra napisał(a):ha, teraz Beret zaczyna byc większy i silniejszy. Nie wiem, może mam jakieś urojenia, a może jestem po prostu rozpieszczona przez Nandę i jej wylewność. Jedno jest pewne: Beryl mnie lubi na samym końcu. :(oj nie myśl tak :-? Napewno jej panią jest Marynia ale nie jest tak że cie Beretka nie kocha ,ona kocha ostrożniej po tych wszystkich przejściach Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Siostra']ha, teraz Beret zaczyna byc większy i silniejszy. Nie wiem, może mam jakieś urojenia, a może jestem po prostu rozpieszczona przez Nandę i jej wylewność. Jedno jest pewne: Beryl mnie lubi na samym końcu. :(oj nie myśl tak :-? Napewno jej panią jest Marynia ale nie jest tak że cie Beretka nie kocha ,ona kocha ostrożniej po tych wszystkich przejściach a to jest prawda tym bardziej ze nie wiadomo jak byla traktowana przez panie :-? ale napweno kiedys odwazy sie Ciebie jeszcze mocniej kochac Szpila mojego TZ naj kocha Quote
Camara Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ufff... powoli odrabiam zaległości :P jeżu jakie piękne to towarzystwo: wszystkie 3 twoje panienki + kolejna szczęściara Łajka :loveu: Nandzie się nie dziw, ona teraz robi za królową matkę to musi udawać, że jest groźna i bronić te szczyle (Marynie i Bercie) :lol: a Bercia... ona rośnie w oczach :o ależ z niej kawał baby :roll: :P Quote
Siostra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='Camara'] a Bercia... ona rośnie w oczach :o ależ z niej kawał baby :roll: :P Coś tak jakby - na dowód, proszę bardzo, oto Beryl na zdjęciu pt. Rośnie ze mnie wielkie psisko I jeszcze parę fotek mojego inwentarza. Bereta - zwana Zytą Whitepysk :D w paru ujęciach Z Marynią Taka troche krzywa :D Z Nandą - dla odmiany zwaną Apolonią Czarnomordzik :D a tak harcujemy po obejściu Zejdźże kotku z tego drzewa, zabawimy się :P Uśmiechnięty Nandzioszek w całej okazałości I z profilu Na zakończenie: synuś, czyli Pan Bi w popołudniowym słoneczku Quote
tajdzi Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 no cudownie po prostu sielanka miodzio tylko.. CO TAK MAŁO??? :lol: Quote
Siostra Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Mało...? :o A ja byłam przekonana, że zaszalałam :D No nic, w miarę możliwości ( głównie czasu) postaram sie poprawić, słowo harcerza :wink: Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 CUDNE CUDNE cudne :angel: MAŁO mało mało :wink: Quote
sayma Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 :cunao: superasta mina :D :cunao: a to zdjęcie jest przesłodkie dwa toooofajace sie aniołecki :angel: Quote
daga10011 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 wlasnie,malo :lol: .Ale cudne,a mina jest niesamowita :lol: Quote
Siostra Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mało, mało... :evil: No, dobra - wrzucę co mam z wczoraj: na podwieczorek suczydła dostały świńskie ratki wędzone i zaczęła się zabawa :lol: :lol: :lol: Niestety, nie mogłam udokumentować całego zjadania, bo nadjechał pan kierownik budowy i musiałam podejmować różnorakie decyzje :-? Potem suki śmierdziały okropnie tymi racicami, ale jakie szczęśliwe były... :D Quote
Justi0022 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 U mnie była wczoraj grana kość wołowa :lol: nie miałam Larego przez jakiś czas :lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Justi0022 napisał(a):U mnie była wczoraj grana kość wołowa :lol: nie miałam Larego przez jakiś czas :lol:no tak dzieciakowi kosć i mamy go z głowy :wink: Quote
Justi0022 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):U mnie była wczoraj grana kość wołowa :lol: nie miałam Larego przez jakiś czas :lol:no tak dzieciakowi kosć i mamy go z głowy :wink: jeszcze 2 na niego czekają :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Justi0022 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Justi0022 napisał(a):U mnie była wczoraj grana kość wołowa :lol: nie miałam Larego przez jakiś czas :lol:no tak dzieciakowi kosć i mamy go z głowy :wink: jeszcze 2 na niego czekają :evil_lol: :lol: :lol: cfaniara Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 4 zdjęcia :evilbat: Narażasz się kobieto narażasz! :evilbat: 8) Piękne psice :D :angel: Ale wex pod uwagę, że my nie możemy ich podziwiać non stop :evilbat: Więc prosimy o fotecki :evilbat: Quote
Recommended Posts