Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, dzieki, dzięki :D
Wczoraj Nanda i Łajka miały starcie - juz drugi raz - musiałam rozdzielać splątane cielska. :( Dobrze, że obydwie są dość karne, bo w przeciwnym razie pewnie krew by się polała. Odkąd jest Bereśka, Nanda zrobiła się straszną dominamtką i zadymiarą - wydaje jej się chyba, że jest co najmniej mastifem neapoltańskim heheh :D.
Mówię Wam, kofane - trzeba mieć zdrowie do tych pesów :wink: :D

Posted

Tak mi smutno :(
Doszłam wczoraj do wniosku, że Beretka to mnie nawet nie lubi, traktuje mnie jak dostarczycielkę żarcia. Nie wiem, gdzie popełniłam błąd i z czego sie bierze jej do mnie nastawienie, ale przykro mi z tą świadomością :(

Posted

Siostra napisał(a):
Tak mi smutno :(
Doszłam wczoraj do wniosku, że Beretka to mnie nawet nie lubi, traktuje mnie jak dostarczycielkę żarcia. Nie wiem, gdzie popełniłam błąd i z czego sie bierze jej do mnie nastawienie, ale przykro mi z tą świadomością :(

ale moze Ci "nie lubi" bo nie moze Cie lubic 8) w koncu jestes pancia NAndy a ona jest taka silna i taka duza i po co jej podpadac ;)

bo czemu mialaby Cie nie lubic

Posted

ha, teraz Beret zaczyna byc większy i silniejszy.
Nie wiem, może mam jakieś urojenia, a może jestem po prostu rozpieszczona przez Nandę i jej wylewność. Jedno jest pewne: Beryl mnie lubi na samym końcu. :(

Posted

Siostra napisał(a):
ha, teraz Beret zaczyna byc większy i silniejszy.
Nie wiem, może mam jakieś urojenia, a może jestem po prostu rozpieszczona przez Nandę i jej wylewność. Jedno jest pewne: Beryl mnie lubi na samym końcu. :(
oj nie myśl tak :-? Napewno jej panią jest Marynia ale nie jest tak że cie Beretka nie kocha ,ona kocha ostrożniej po tych wszystkich przejściach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Siostra']ha, teraz Beret zaczyna byc większy i silniejszy.
Nie wiem, może mam jakieś urojenia, a może jestem po prostu rozpieszczona przez Nandę i jej wylewność. Jedno jest pewne: Beryl mnie lubi na samym końcu. :(oj nie myśl tak :-? Napewno jej panią jest Marynia ale nie jest tak że cie Beretka nie kocha ,ona kocha ostrożniej po tych wszystkich przejściach

a to jest prawda tym bardziej ze nie wiadomo jak byla traktowana przez panie :-? ale napweno kiedys odwazy sie Ciebie jeszcze mocniej kochac

Szpila mojego TZ naj kocha

Posted

ufff... powoli odrabiam zaległości :P

jeżu jakie piękne to towarzystwo: wszystkie 3 twoje panienki + kolejna szczęściara Łajka :loveu:
Nandzie się nie dziw, ona teraz robi za królową matkę to musi udawać, że jest groźna i bronić te szczyle (Marynie i Bercie) :lol:
a Bercia... ona rośnie w oczach :o ależ z niej kawał baby :roll: :P

Posted

[quote name='Camara']
a Bercia... ona rośnie w oczach :o ależ z niej kawał baby :roll: :P

Coś tak jakby - na dowód, proszę bardzo, oto Beryl na zdjęciu pt.
Rośnie ze mnie wielkie psisko

I jeszcze parę fotek mojego inwentarza.
Bereta - zwana Zytą Whitepysk :D w paru ujęciach

Z Marynią

Taka troche krzywa :D

Z Nandą - dla odmiany zwaną Apolonią Czarnomordzik :D

a tak harcujemy po obejściu

Zejdźże kotku z tego drzewa, zabawimy się :P

Uśmiechnięty Nandzioszek w całej okazałości

I z profilu

Na zakończenie: synuś, czyli Pan Bi w popołudniowym słoneczku

Posted

Mało, mało... :evil:
No, dobra - wrzucę co mam z wczoraj: na podwieczorek suczydła dostały świńskie ratki wędzone i zaczęła się zabawa :lol: :lol: :lol:
Niestety, nie mogłam udokumentować całego zjadania, bo nadjechał pan kierownik budowy i musiałam podejmować różnorakie decyzje :-?

Potem suki śmierdziały okropnie tymi racicami, ale jakie szczęśliwe były... :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
U mnie była wczoraj grana kość wołowa :lol: nie miałam Larego przez jakiś czas :lol:
no tak dzieciakowi kosć i mamy go z głowy :wink:

jeszcze 2 na niego czekają :evil_lol:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
U mnie była wczoraj grana kość wołowa :lol: nie miałam Larego przez jakiś czas :lol:
no tak dzieciakowi kosć i mamy go z głowy :wink:

jeszcze 2 na niego czekają :evil_lol:
:lol: :lol: cfaniara

Posted

4 zdjęcia :evilbat: Narażasz się kobieto narażasz! :evilbat: 8)

Piękne psice :D :angel: Ale wex pod uwagę, że my nie możemy ich podziwiać non stop :evilbat: Więc prosimy o fotecki :evilbat: