daga10011 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 super :D .po prostu zaczyna sie czuc bezpiecznie-ona taka dozkowata troszke-zobaczycie,za pare miesiecy sie od niej nie opedzicie :lol: Quote
Siostra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 To chyba jakaś telepatia jest: wpadłam właśnie, żeby się wytłumaczyć, gdzie zniknęłam :D . Otóż - mam niespodziewany urlop, a więc i przymusowy odwyk od dogo. :( Z nowości powiem Wam tylko, że w naszym obejściu przybył kolejny pies, tym razem ze schroniska w Mielcu - adoptowali go nasi gospodarze ( za moją delikatną namową). Łajka jest cudna, charakter ma taki, że tylko pozazdrościć. Pełną relację - z fotami zdam po powrocie do pracy - w połowie przyszłego tygodnia. Trzymajcie się kofane :D Quote
dbsst Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiii doczekac sie juz fot nie moge :D :angel: Quote
Justi0022 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Siostra, ale niusy :lol: Czekamy na więcej opowieści i zdjęcia nowego domownika gospodarzy :D Quote
anetta Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 wow, super i ja tez sie nie moge doczekac :megagrin: Quote
daga10011 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 no prosze-same dobre wiadomosci :D (poza ta,ze nie ma Cie na dogo)...czekamy na foteczki :P Quote
Siostra Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wróciłam!!! :D I od razu, z marszu biorę się do roboty. Żeby było chronologicznie najpierw zdjęcia, których nie zdążyłam wkleić przed urlopem. Na pczatek: Kocham moją panią ( z wzajemnością ) czyli Nanda i ja ( ja w wersji kręconej) :wink: No i co świecisz po oczach? Chyba masz coś między zebami, moja droga :D Pysk w pysk :o Niewinne spojrzenie, czyli diabelek zakamuflowany Powiem ci coś w sekrecie hehehe, nie gadaj... :D A teraz historia pt: Krwiożercza bestia :wink: W roli głównej - Beretka O, noga... Spróbujemy, jak smakuje No, niezła, tylko nie chce się zmieścić do mych subtelnych ust Mniam, mniam - zostały tylko resztki Ale, ale - są jeszcze rączki :evil: hmmm, w ten sposób zje mi cała panią :o , śpieszę na ratunek Czekaj, zaraz cię załatwię, bestio! Ała, ała - puszczaj mnie potworze :o muszę się bronić - odgryzę tej wstrętnej nogę :P Ojej, fafel mi się zawinął - jaki on długi, ratunku! :o Pani mnie uratowała, już nie będę jej zjadać :wink: :D Na zakończenie: Berta wraca z imprezki :wink: Ojej, chyba troche nóżki mi się plączą Cóż, daleko nie doszłam Quote
Justi0022 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Siostra, wróciłaś :lol: Już myślałam, że Was może podtopiło - w ubiegłym tygodniu opowiadali coś o zalewaniu Podkarpacia :o Ale dziewczyny szaleją!! :multi: Quote
Alicja Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Oj jak was dawno nie było :o Ranyśku dziewczynki jeszcze cudowniejsze :angel: wykoffać , wymiziać cudowne boksiunie :wink: Quote
Maga100 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Świetne zdjęcia, świetna historia, pieski ŚLICZNE DWA! :angel: Quote
agabass Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 super super ale jaka Pani pokręcona no i jakie to żarłoczne ludożercowate boksy hhihihi fajnie ze jesteś siostra terza musisz nadrobuić stracone dni na dm Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 ło matko jak ja sie za Wami stesknilam :angel: moje mordeczki koffane sliczne piekne cuuuuuuuuudne :D qrcze te foty to poezja dla moich oczu i relax dla moich polikow swietne Siostra zakrecona bardzo pozytywnie :angel: Quote
Siostra Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Kofane, jak miło czytać Wasze posty, dziękujemy :D A teraz, tak jak obiecałam - kolejny pies w naszej "zagrodzie", czyli Łajka ze schronyu w Mielcu., zwana przeze mnie Indianeczką. Oto Ona w całej krasie Z Marynią Pierwsze wspólne zabawy trzech suczydeł, Nanda oczywiście w roli Matki Dyrektorki hehehe Generalnie Łajka jest po prostu cudowna, jedynym mankamentem jest fakt, że nie toleruje kotów i trzeba jej od czasu do czasu wyciągać z gardła malutką kotkę gospodarzy (taką słodką tricolorke, może pamiętacie). Jeszcze parę zdjęć mojego "inwentarza" Plątanina rąk, nóg i głów, czyli Beryl i Maryśka - one jakoś wyjątkowo się lubią :D Nanda na trzeciego :wink: Bereta w wersji roślinożernej Bereś z Marynią jako krówki w trawie :D Quote
Justi0022 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Borys też jest trawożerny - liście trawy doniczkowej ścielą się gęsto :x Nowy przybytek ma dobroduszny wyraz pyszczka :lol: A koteCki niech sie strzegą 8) Quote
Siostra Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Tak, kociambry muszą mieć się na baczności, zwłaszcza że psica duża jest :D . Poza łapaniem kotów Łajcik nie ma żadnych przywar: jest posłuszna, grzeczna, serdeczna, itd., itp. - same superlatywy. Po pobycie w schronisku pozostał jej uraz do kojca, dlatego głównie przebywa "na wolności" i robi za królową podwórka :D ( dopóki Nanda się nie pokaże :wink: ). Quote
Alicja Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No to gratulacje i ściski dla nowej członkini rodzinki :buzi: fajna dziewczyna A Marynia i Bereta faktycznie mają się ku sobie :wink: ten sam błysk w oczach / a myslałaś że to pewnie twoja sunia będzie :wink: / Quote
Siostra Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Prawdę mówiąc miałam taką nadzieję - niestety szybko okazała się płonna. Z moich obserwacji wynika, że mnie Beretka lubi jakoś najmniej :-? , przedpada natomiast za Marynią ( i generalnie lubi dzieci) oraz Nandą. Quote
dbsst Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 nioo tak to jest typowe wyznawanie milosci czyli wepchnij doopsko jak najbardziej w wlasciciela ;) heheh to extra ze Marynia ma swoja bratnia dusze :D i to taka tylko pozazdroscic jak juz bedzie duza to bedzie miala mega mile wspomnienia wiezi ktore ja laczyly :D to jest extra :D heheheh ale Cienie najbardziej koffa Nandowa potrffora :D Quote
Daisunia Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 pięeękne fotki :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 łoohohoooo gratki :klacz: piękna nowa czlonkini rodzinki :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts