Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nieeeeeeeeeeeeeee no jesem zakoffana :D :angel:

Siostra koniecznie muszisz przyjechac na Zlot :D

:angel: :angel: :angel: Jeshu jak cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudownie

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Siostra']
Samotny TZ ( zabije mnie, jak się dowie :P )

khmm... a ten przystojniak to może do adopcji??? bo jakby co to wezme :megagrin:

[quote name='Siostra']
Po meczącej walce - relaks

no po prostu... bajka :klacz:

Posted

he, he z Wami to nie można mieć złego humoru :D
camara :wink:
TZ mnie nie zabił, ale powiedział, że naruszyłam jego dobra osobiste :D :D
debe kofana, ze zlotem nie wiem, jak bedzie - TZ ma urlop dopiero we wrześniu, więc musiałybyśmy się z Marynią i Beretką jakoś dowlec środkami komunikacji publicznej, bo ja tak daleko sama autem nie pojadę :(
Muszę posprawdzać połączenia, jak by to wyglądało w praktyce.

Posted

[quote name='Siostra']he, he z Wami to nie można mieć złego humoru :D
:hmmmm: a ja do tej chwili byłam przekonana, że żona ma prawo a nawet obowiązek naruszać.... khmm....dobra osobiste :roll: ... TO się teraz tak nazywa ??? :cunao: za moich młodych lat to się nazywało... eee, nie mogę powiedzieć, bo nieletni czuwają :evil_lol:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Siostra']he, he z Wami to nie można mieć złego humoru :D
:hmmmm: a ja do tej chwili byłam przekonana, że żona ma prawo a nawet obowiązek naruszać.... khmm....dobra osobiste :roll: ... TO się teraz tak nazywa ??? :cunao: za moich młodych lat to się nazywało... eee, nie mogę powiedzieć, bo nieletni czuwają :evil_lol: :roflt:

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Siostra']he, he z Wami to nie można mieć złego humoru :D
:hmmmm: a ja do tej chwili byłam przekonana, że żona ma prawo a nawet obowiązek naruszać.... khmm....dobra osobiste :roll: ... TO się teraz tak nazywa ??? :cunao: za moich młodych lat to się nazywało... eee, nie mogę powiedzieć, bo nieletni czuwają :evil_lol:
Camara :lol: :lol: :lol:

Justi, Twe słowa to balsam na moje ego :D - niestety, wczoraj z Marynią oglądałysmy stare zdjęcia i powiem Wam, załamałam się pod naporem świadomości, że laską to ja b y ł a m

cóż - trzeba się starzeć z godnością :D :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jak wyglądało powitanie Maryni z dziewczynkami 8)

Cóz, laski mało sobie trzęsących doopek nie połamały, tak się wiły w powitalnym tańcu. Wieczorem Beret uwalliła się na Maryniowej poduszce ( a zawsze spi w nogach) i tak spały pysk w "pysk" ( sorry Maryniu :wink: ) :D

debe, myslałam nad takim rozwiązaniem, ale ode mnie to jednak kawał drogi, a TZ pracuje, wiec nie wiem, jak bedzie. :roll:

Posted

Siostra napisał(a):
debe, no rozwalasz mi serce na pół, będę kombinować, obiecuję i zobaczymy, co z tego wyjdzie.

:angel: diobla to ja trzymam kciuki :d

Posted

Wczoraj suki zostały same na 4 godziny, po powrocie do domu zgadnijcie, co zastaliśmy??? Dwa skruszone psy oraz: jeden pokój, kuchnię i przedpokój całe w pierzu, normalnie jakby śniegiem posypał :-? . Dziewczynki "zjadły" jaśka jedynie, a i tak sprzatania było na godzinę. Strach pomysleć, co by było jakby zżarły dużą poduchę :o .
To się nazywa szukaniem szczęscia w nieszczęściu :D :wink:

Posted

Siostra napisał(a):
Strach pomysleć, co by było jakby zżarły dużą poduchę :o .

Albo kołdrę, co gorsza 8)

Och, te Twoje dziewczynki :angel:

Posted

Siostra napisał(a):
Wczoraj suki zostały same na 4 godziny, po powrocie do domu zgadnijcie, co zastaliśmy??? Dwa skruszone psy oraz: jeden pokój, kuchnię i przedpokój całe w pierzu, normalnie jakby śniegiem posypał :-? . Dziewczynki "zjadły" jaśka jedynie, a i tak sprzatania było na godzinę. Strach pomysleć, co by było jakby zżarły dużą poduchę :o .

no to dziweczyny nieźle posprzątały pod Waszą nieobecność

a chodziło mi o prezentacje Waszej rodzinki i to tyle :D

Posted

prosze jaki zgrany team :angel:

nic tylko skakac do goory ze taka milosc miedzy nimi jest :D

Justi ma racje dobrze ze ta milosc na koldre sie nie przeniosla ;) :lol:

Posted

Siostra napisał(a):
Żałuję tylko, że p całym dniu pracy, padły mi akumukatory w aparacie...Naprawdę było na co popatrzeć, najbardziej widowiskowa była mina TZ :lol:

oj napewno szkoda, że nieuwieczniona :lol:

Posted

Siostra ja to sie napatrzeć nie mogę na te 2 piękności. Bertusia była jednym z 2 bokserow które lubie i mam odwieczny sentyment (drugim był Piracik Faro z dg)).

A o podusie sie nie martw dziewczynki mogą robić za podusie :D