Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki, a widzicie te pomarańczowe klapki na drugim zdjęciu? Fajne...były. :( Po spotkaniu z nandziowymi zębami ( jakoś tak przy bertasi zdarza jej się zapamiętać w gryzieniu :D ) nadają się już tylko na "koło domu". Ech, fajne jest życie z dwoma psami.

I jeszcze coś: już dwie osoby zwróciły mi uwagę, że Beret może być mixem boksia i amstaffa :o . Co wy na to, kofane?

Posted

A wiesz, Siostra , jak oglądałam zdjęcie z klapkiem pomyślałam, że fajnie się ubrałaś i klapek jest fajowy :lol:
Ja wczoraj uratowałam swojego sandałka - całe szczęście Borek złapał tylko za sznurek i bucik szurał po podłodze jak go sobie do posłania targał 8)

Na mixach się nie znam :oops:

Posted

Justi, cóż klapka szkoda - ale mam pretekst do zakupienia nowych :D i nauczkę, że buty trzeba chować bezwzględnie. Mój TZ westchnął tylko: dobrze, że to nie te nowe :lol:

Posted

E tam dziewczyny ja mam jeden but półobcasowy a drugi całoobcasowy :-? /tak se je trzymam na pamiątkę :lol: , bo jak bym chciała iść to utykam :wink: /

Posted

Na Już w nowym domu są zdjęcia z mojego spotkania z Agą i Ulka dogomaniaczkami, w którym czynny udział brała Berta. Oto jedno z nich

Zmniejszyłam trochę.

Posted

Siostra... to po prostu niesamowite :o psińce wtulone w siebie, jakby całe życie ze sobą spędziły... no, rewelacja :eek: i jeszcze na nogach pańci? nie mogę się napatrzyć :P

Posted

camara, ja też nie moge im się napatrzeć codziennie, takie są fajne razem ( wyszła cała skromność panci :wink: )
agabass, to jest diabełek Beretek w stroju maskującym :lol:
Justi, noooo - fota jest powalająca :D

Posted

:iloveyou: boshe jakie piekne synchroniczne zebranko

Ale Nandziunia ma ladny saganek pyyyyyyszota :D sliczne dziewczynki

a Psi Aniolek cuuuuuuuudo :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaale zazdroszcze tej miłości między nimi :oops: :angel: :angel: :angel:

malawaszko, bo takie coś to naprawdę niezwykła sprawa. Moje borsuki kochają się bardzo, są prawie nierozłączne i często sie tulaja... ale Belcia by na 100% przegoniła Borynia ze współnego łóżka (wspólnego ze mną oczywista :-? ) tak delece tolerancyjna nie jest i miłość siostrzana tam nie sięga :wink:

to ja sobie jeszcze popatrze i sie porozczulam :oops: :D

Posted

[quote name='dbsst']

jesu ale cudowne .... :angel: tez kcem takie miodzio...jakbym mogła Sarcia miałaby towarzyszke...

Posted

Dziewczyny, dziękuję za miłe słowa pod adresem moich psic. No fajne są bestyje :D
Beret powoli zaczyna się odkrywać i kochać nas po troszeczku, fajnie tak.

Jutro znad morza po trzech tygodniach wraca moja mała dgm Marynia, ciekawe, czy Bertasia rozpozna ją od razu - były razem tylko przez 18 dni.

Posted

[quote name='Agga'][quote name='dbsst']

jesu ale cudowne .... :angel: tez kcem takie miodzio...jakbym mogła Sarcia miałaby towarzyszke...
co tu dużo mówić ekstra laski

Posted

Do biegu, gotowe, start! :D

Wychodzimy na spacerek

Idzie Grześ przez wieś :D

Nastrojowo :wink: , ze zbożem w tle

Samotny TZ ( zabije mnie, jak się dowie :P )

A tu proszę, przygruchał sobie Nandę do towarzystwa :D

Bertaś wybiegany do kresu sił, jęzor do ziemi

Dawaj tę zabawkę

No, dawaj, mówię ci :evil:

Po meczącej walce - relaks

Na zakończenie - ja w wersji pracującej :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']jesooo jak bosko :angel: :angel: :angel: jaki superowy mix bokserowy na łóżku :angel: :angel: :angel: hahha nogi na głowie :lol:

iiii a TZ się nie ma czego wstydzić 8)

Dlatego też dumna jestem nieustannie z mojego kofanego :) :roll:

Posted

[quote name='Siostra'][quote name='malawaszka']jesooo jak bosko :angel: :angel: :angel: jaki superowy mix bokserowy na łóżku :angel: :angel: :angel: hahha nogi na głowie :lol:

iiii a TZ się nie ma czego wstydzić 8)

Dlatego też dumna jestem nieustannie z mojego kofanego :) :roll:

No nogi na głwie są extraaaa!!! :)

A TZ bedzie zły jak się dowie że jest SAMOTNY :evilbat:

Posted

[quote name='Siostra']Do biegu, gotowe, start! :D

Wychodzimy na spacerek

a wogóle to superancka bojóweczka z Ciebie :laola: do twarzy Ci z takimi bestiami :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: