mrowka Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='Siostra'] Nanda spadła właśnie z kosmosu :D hahaha swietne zdjecie :angel: Dawno mnie tu nie bylo i widze, ze dziewczyny juz szaleja razem :angel: :klacz: sliczne diablice! :D Quote
Siostra Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ach, jak ja się cieszę, kiedy ktoś chwali moje psice - rosnę z dumy wręcz 8) :wink: . Sunieczki rzeczywiście coraz bardziej się lubią, zostają już nawet same w domu razem ( plus kot rzecz jasna) - jak dotąd obyło się bez urazów. Bertasia nauczyła się od Nandy stróżowania - jak tylko usłyszy jakiś szmer na zewnątrz, biegnie i szczeka. Takie mam pilnowaczki dwie :D Quote
Patka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dziewczyny są piękne i ta radośc w oczętach - boskie foty z frykasami :D Quote
Justi0022 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Radosne oczęta, miny Nandy i super kolorki Niunki - mieszanaka cudowna. Nie wspomniwszy i o Siostrze w nowych dżinach i Maryni z włosami a'la Anna Mucha :lol: Quote
mrowka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Siostra napisał(a):Ach, jak ja się cieszę, kiedy ktoś chwali moje psice - rosnę z dumy wręcz 8) :wink: . Sunieczki rzeczywiście coraz bardziej się lubią, zostają już nawet same w domu razem ( plus kot rzecz jasna) - jak dotąd obyło się bez urazów. Bertasia nauczyła się od Nandy stróżowania - jak tylko usłyszy jakiś szmer na zewnątrz, biegnie i szczeka. Takie mam pilnowaczki dwie :D No to nic tylko pozazdroscic Ci :oops: Diablice same zostaja i nic nie robia :angel: U mnie jeden zostal i dom do gory nogami przewrocil.. A o strozowaniu nie ma mowy! Czasem ktos wejdzie, a ten nawet nei wie bo spi.. :roll: :lol: :lol: Wysciskaj je od nas, a szczegolnie od Mejka Quote
lupak Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Siostra napisał(a):Ach, jak ja się cieszę, kiedy ktoś chwali moje psice - rosnę z dumy wręcz 8) :wink: . :D No to tez pochwale. Przesliczne te twoje panny (wszystkie :D ) i w ogole . Codziennie sprawdzam, czy sa nowe zdjecia :wink: Quote
anetta Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzis normalnie nie moglam uwierzyc. Widzialam dwie sunki, zastawienie prawie identyczne co Twoje Siostra :) Z daleka myslalam ze jedna jest preguska ale po blizszym zobaczeniu byla zolta. A druga sunka byla prawie identyczna jak Berta :o Jak je zobaczylam jak lataja z jedym kijem to od razu mi sie Twoje skojarzyly :) Ale po dluzszej chwili tak sobie pomyslalam ze przeciez Ty nie jestes w Wawy :lol: :lol: :lol: A co najciekawsze, imie jednej z nich brzmialo "Nanda" albo bardzo podobnie :lol: Niesamowite :lol: :lol: Quote
Siostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Rzeczywiście, niezłe czary mary :o . Może to były sobowtóry moich suk? Ponoć kazdy ma swojego :D Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Siostra dawaj foty wyglodnialym ciotkom :D Quote
Siostra Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dbsst napisał(a):Siostra dawaj foty wyglodnialym ciotkom :D :lol: ciotko debe, dziś porobię trochę i jutro wstawię, obiecuję się postarać :D Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Siostra napisał(a):dbsst napisał(a):Siostra dawaj foty wyglodnialym ciotkom :D :lol: ciotko debe, dziś porobię trochę i jutro wstawię, obiecuję się postarać :D hehe to postaraj sie postarac ;) :lol: Quote
doddy Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Siostra kochana ja chcem zdjęcia mojej diablicy :lol: A umowe dopiero wyślę. Próbuje sie połapać we wszystkim i jakoś czasu brak na poczte dojsć. Quote
Siostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dobra, daję foty. Najpierw Nania z serii śpię sobie śpię.... śpię.... wyciągnęłam się jak sarenka:) a teraz pod kołderką śpię A ja wręcz przeciwnie - właśnie wstaję :wink: Tak się cieszymy, jak pani wraca z pracy Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 ale extra dwie trzesi doopki Cie witaja masz podwojna radoche :D :angel: ale NAndziowa ma sliczna siersc :D Quote
Siostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 I jeszcze kilka, żeby zadowolić ciotki :wink: :D Pani wczoraj źle się czuła, więc postanowiłyśmy ją pokrzepić :D Taka sobie zabaweczkę znalazłam.. Można się tym bawić na stojaka... I obrabiać na leżąco... :D A ja mam dość tych zdjęć...schowałam się pod łóżkiem :P To się chowaj, a ja sobie zapozuję i pokażę jaka jestem ładna...O, taka właśnie. Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 iiiiiiiiiii jaka sladka fota :d Nanda jaka usmechnieta :D :angel: rewelacja i jak spia poopa w poope :D Quote
Siostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Spały jeszcze fajniej, ale kiedy TZ wstał, żaby zrobić zdjęcie, Niunia pomyslała, że a nuż idzie do ludówki i też się zerwała. Taka ona jest żarłoczna, że.... A jaka zabawowa: wczoraj do listy zniszczeń dołączył mój ukochany egipski koziołek ( nie zwierz, tylko taki zydelek :( ) Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 :klacz: eekstraaaa :angel: mmmm nie mogę się doczekać jak mnie będzie stadko na wsi witało na podwórku :angel: :P Quote
Justi0022 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Siostra'] Pani wczoraj źle się czuła, więc postanowiłyśmy ją pokrzepić :D Siostra miałaś dogoterapię :lol: Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Siostra napisał(a):Spały jeszcze fajniej, ale kiedy TZ wstał, żaby zrobić zdjęcie, Niunia pomyslała, że a nuż idzie do ludówki i też się zerwała. Taka ona jest żarłoczna, że.... A jaka zabawowa: wczoraj do listy zniszczeń dołączył mój ukochany egipski koziołek ( nie zwierz, tylko taki zydelek :( )Siostra po co ci egipski koziołek jak masz 2 psiowe psinki :calus: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 nie moge sie na nie napatrzec :P .Sa slodziutkie,a mloda to wogole skarb przesliczny :D :P Quote
Siostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra napisał(a):Spały jeszcze fajniej, ale kiedy TZ wstał, żaby zrobić zdjęcie, Niunia pomyslała, że a nuż idzie do ludówki i też się zerwała. Taka ona jest żarłoczna, że.... A jaka zabawowa: wczoraj do listy zniszczeń dołączył mój ukochany egipski koziołek ( nie zwierz, tylko taki zydelek :( )Siostra po co ci egipski koziołek jak masz 2 psiowe psinki :calus: jasne, co tam koziołek... :roll: Jakby co mam jeszcze jeden - ciekawe, jak długo :D Quote
Recommended Posts