Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Siostra']
Nanda spadła właśnie z kosmosu :D

hahaha swietne zdjecie :angel:
Dawno mnie tu nie bylo i widze, ze dziewczyny juz szaleja razem :angel: :klacz:
sliczne diablice! :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach, jak ja się cieszę, kiedy ktoś chwali moje psice - rosnę z dumy wręcz 8) :wink: .
Sunieczki rzeczywiście coraz bardziej się lubią, zostają już nawet same w domu razem ( plus kot rzecz jasna) - jak dotąd obyło się bez urazów.
Bertasia nauczyła się od Nandy stróżowania - jak tylko usłyszy jakiś szmer na zewnątrz, biegnie i szczeka. Takie mam pilnowaczki dwie :D

Posted

Siostra napisał(a):
Ach, jak ja się cieszę, kiedy ktoś chwali moje psice - rosnę z dumy wręcz 8) :wink: .
Sunieczki rzeczywiście coraz bardziej się lubią, zostają już nawet same w domu razem ( plus kot rzecz jasna) - jak dotąd obyło się bez urazów.
Bertasia nauczyła się od Nandy stróżowania - jak tylko usłyszy jakiś szmer na zewnątrz, biegnie i szczeka. Takie mam pilnowaczki dwie :D

No to nic tylko pozazdroscic Ci :oops:
Diablice same zostaja i nic nie robia :angel: U mnie jeden zostal i dom do gory nogami przewrocil.. A o strozowaniu nie ma mowy! Czasem ktos wejdzie, a ten nawet nei wie bo spi.. :roll: :lol: :lol:
Wysciskaj je od nas, a szczegolnie od Mejka

Posted

Siostra napisał(a):
:D

No to tez pochwale. Przesliczne te twoje panny (wszystkie :D ) i w ogole .
Codziennie sprawdzam, czy sa nowe zdjecia :wink:

Posted

Dzis normalnie nie moglam uwierzyc. Widzialam dwie sunki, zastawienie prawie identyczne co Twoje Siostra :) Z daleka myslalam ze jedna jest preguska ale po blizszym zobaczeniu byla zolta. A druga sunka byla prawie identyczna jak Berta :o Jak je zobaczylam jak lataja z jedym kijem to od razu mi sie Twoje skojarzyly :) Ale po dluzszej chwili tak sobie pomyslalam ze przeciez Ty nie jestes w Wawy :lol: :lol: :lol:
A co najciekawsze, imie jednej z nich brzmialo "Nanda" albo bardzo podobnie :lol: Niesamowite :lol: :lol:

Posted

Siostra napisał(a):
dbsst napisał(a):
Siostra dawaj foty wyglodnialym ciotkom :D

:lol: ciotko debe, dziś porobię trochę i jutro wstawię, obiecuję się postarać :D

hehe to postaraj sie postarac ;) :lol:

Posted

Siostra kochana ja chcem zdjęcia mojej diablicy :lol:
A umowe dopiero wyślę. Próbuje sie połapać we wszystkim i jakoś czasu brak na poczte dojsć.

Posted

Dobra, daję foty. Najpierw Nania z serii śpię sobie
śpię....

śpię....

wyciągnęłam się jak sarenka:)

a teraz pod kołderką śpię

A ja wręcz przeciwnie - właśnie wstaję :wink:

Tak się cieszymy, jak pani wraca z pracy

Posted

I jeszcze kilka, żeby zadowolić ciotki :wink: :D
Pani wczoraj źle się czuła, więc postanowiłyśmy ją pokrzepić :D

Taka sobie zabaweczkę znalazłam..

Można się tym bawić na stojaka...

I obrabiać na leżąco... :D

A ja mam dość tych zdjęć...schowałam się pod łóżkiem :P

To się chowaj, a ja sobie zapozuję i pokażę jaka jestem ładna...O, taka właśnie.

Posted

Spały jeszcze fajniej, ale kiedy TZ wstał, żaby zrobić zdjęcie, Niunia pomyslała, że a nuż idzie do ludówki i też się zerwała. Taka ona jest żarłoczna, że....
A jaka zabawowa: wczoraj do listy zniszczeń dołączył mój ukochany egipski koziołek ( nie zwierz, tylko taki zydelek :( )

Posted

Siostra napisał(a):
Spały jeszcze fajniej, ale kiedy TZ wstał, żaby zrobić zdjęcie, Niunia pomyslała, że a nuż idzie do ludówki i też się zerwała. Taka ona jest żarłoczna, że....
A jaka zabawowa: wczoraj do listy zniszczeń dołączył mój ukochany egipski koziołek ( nie zwierz, tylko taki zydelek :( )
Siostra po co ci egipski koziołek jak masz 2 psiowe psinki :calus:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Siostra napisał(a):
Siostra po co ci egipski koziołek jak masz 2 psiowe psinki :calus:

jasne, co tam koziołek... :roll:
Jakby co mam jeszcze jeden - ciekawe, jak długo :D