Siostra Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Wszystkie ciepłe słowa przekażę suczydłom, na pewno się ucieszą, dziękujemy:loveu: Quote
dbsst Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Siostra'] Na początek Beśka z Marynią w pozach sennych Beśka sama spiąca - jak zwykle z jęzorkiem na wierzchu:eviltong: O, kura:-o Ale nuuuda..., chyba skoczę młodej kurę odebrać... Tyle z kury zostało - zimne nóżki jeno :lol: Taka jestem zmęczona, chcę na fotelik... Drobniutka jak ratlerek I wieeelka jak bulmastiff Nanda i Zbyszek - blisko.... ... coraz bliżej:cool3: Pan Bi w swojej tajnej kryjówce ( myśli, że jest niewidoczny heheh) Na zakończenie ja i Marynia tuż przed utopieniem tegorocznej Marzanny. Dziękujemy za uwagę, postaramy się meldować częściej 9 jeśli będzie społeczne zapotrzebowanie na nasze foty;) ) kosssssssssssssa foty Benia jaka ma piekna blyszczaca sierciuche cuuuuuuuuuuuuuudo i widze ze milosc sie olbrzymia nawiazala miedzy dwoma paniankami :D Besią a Marynią cuuuuuuuuuuuuuuuudo super foty i sliczny podpis Quote
Siostra Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ty jak zawsze szalejesz, nie ma Cię, nie ma a w końcu ... mnóstwo fot :lol: ... Śliczne dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: ... Piotruś, to się nazywa TAKTYKA :lol: Quote
Kluska4 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 To prosimy nadrabiać zaległości zdjęciowe!!!! :mad: Siostra po prostu przecudne są te twoje panienki :loveu: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nanda , Beniulka , Marynia , Siostra ...gdzie się ukrywacie:cool3: Quote
Siostra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Nanda , Beniulka , Marynia , Siostra ...gdzie się ukrywacie:cool3: Ala, kofana, zapomniałaś o Biśku kocie...:evil_lol: Jesteśmy, jesteśmy i wiemy, że czas się przypomnieć. Jeszcze chwilkę ( w pojęciu metaforycznym oczywiście;) ) i się ujawnimy znowu. Całuski:loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Siostra']Ala, kofana, zapomniałaś o Biśku kocie...:evil_lol: Jesteśmy, jesteśmy i wiemy, że czas się przypomnieć. Jeszcze chwilkę ( w pojęciu metaforycznym oczywiście;) ) i się ujawnimy znowu. Całuski:loveu::oops:no fakt zapomniałam ....... no dobra ale przypomnijcie się czasem;) Quote
Siostra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No, to przypominamy się:evil_lol: Najpierw Nanda o poranku I Benia o poranku My w lesie o troche późniejszym poranku:) I ja z Besią "już w nowym domu" hehe:p Pozdrawiamy bardzo serdecznie. Do następnego razu, kochani;) Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :loveu::loveu::loveu:jak miło Was wreszcie zobaczyć :loveu::loveu::loveu: Super że już mieszkacie w Nowym domku ....prosimy o obszerną fotorelację ;) Quote
Siostra Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pełna fotorelacja po oficjalnych wprowadzinach - obiecuję, słowo harcerza:lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Siostra']Pełna fotorelacja po oficjalnych wprowadzinach - obiecuję, słowo harcerza:lol:;)to trzymam za słowo:p Quote
Siostra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiem, wiem - jestem beznadziejna, ale jakoś tak się nie mam bluesa do fot ostatnio. Dla przypomnienia: Upiorna Benia ( człowiek nawet nie czuje, kiedy mu sie rymuje hehehe) Straszne to zdjęcie, co nie? Beśka wygląda jak upolowany lew. Ale spieszę uspokoić - Beśka ma się dobrze, jest cała, zdrowa, podobnie jak nanda i Biś. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie. Quote
Siostra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 I jeszcze chciałam dodać, że od teraz naprawdę postanawiam się poprawić:roll: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Siostra']I jeszcze chciałam dodać, że od teraz naprawdę postanawiam się poprawić:roll:;)trzymam za słowo:p Quote
Siostra Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)trzymam za słowo:p Mam coś jakby deja vu...:evil_lol: Alicja, zalicz mi chociaż na plus, że co rusz mam dobre zamiary ( wiem, wiem: dobrymi chęciami jest piekło itd...:evil_lol: ) Quote
Siostra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pozdrawiamy serdecznie ze wsi spokojnej i wesołej:)) Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Siostra']Pozdrawiamy serdecznie ze wsi spokojnej i wesołej:)) :multi::multi::multi::multi::multi:witam .......nareszcie:loveu::loveu::loveu: Quote
Siostra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ala, Ty jesteś najwierniejszym gościem tej galerii, baaardzo dziękujemy za pamięć:loveu: Quote
Camara Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Siostra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to naprawdę TYYYY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :p Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Siostra']Ala, Ty jesteś najwierniejszym gościem tej galerii, baaardzo dziękujemy za pamięć:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Camara']Siostra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to naprawdę TYYYY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :p:multi:wow i Gosieńka się pojawiła Quote
Siostra Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Camara napisał(a):Siostra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to naprawdę TYYYY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :p Toż przecież na zdjęciu widać - jam Ci to nikt inny!!!:))) Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Siostra']Toż przecież na zdjęciu widać - jam Ci to nikt inny!!!:)));)...fotomontaż:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie dziewczyny:loveu: Quote
Camara Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu: :multi:wow i Gosieńka się pojawiła ja cały czas jestem... tylko troszke małomówna :cool3: Quote
Siostra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Camara napisał(a):ja cały czas jestem... tylko troszke małomówna :cool3: To tak jak ja:) Tyle sie u mnie nazmieniało, że nie mam czasu na nic.Będąc posiadaczką własnego domu na głębokiej prowincji, dwóch psów ( wkrótce trzech), kota ( wkrótce dwóch), nie dającego się opanować zaczątku ogrodu oraz TZ na obczyźnie czasami nie wiem, jak się nazywam. Ale nie narzekam, jest dobrze:p Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Siostra']To tak jak ja:) Tyle sie u mnie nazmieniało, że nie mam czasu na nic.Będąc posiadaczką własnego domu na głębokiej prowincji, dwóch psów ( wkrótce trzech), kota ( wkrótce dwóch), nie dającego się opanować zaczątku ogrodu oraz TZ na obczyźnie czasami nie wiem, jak się nazywam. Ale nie narzekam, jest dobrze:p:multi:wow no subcio ,że już na swoim Quote
Recommended Posts