Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cola']W końcu doczekałam się fotek szceniaczkóf :wink: Są cudne :angel: :angel: :angel: :angel:

I jakie mają ślepka niewiniątek :D
TAKICJH FOT WIĘCEJ!!!!!!!!!!!
:iloveyou: :lilangel: To bernenczyki prafffda?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już niemogę się doczekać nowych fotek szczeniaczków....do weekendu jeszcze kilka dni (jak ja to wytrzymam? :wink: )

Uchachałam się jak zobaczyłam nietoperka gacka :lol: superancka fotka

Posted

hehe, no rzeczywiście można sie pośmiać, istny pokemon :lol:
Na tym spacerze zrobiłam więcej fajnych fot, ale dobrze wyglądały tylko na wyświetlaczu cyfrówki, po przerzuceniu na kompa - katastrofa. Nie dało się ich nijak przerobić, poza kilkoma. I ten netoperek to właśnie jedno z nich :))

Posted

Siostra napisał(a):
Tak, Weron - berneńczyki. Specjalnie dla Ciebie i dla Coli wybiorę się w łikend do nich i porobię więcej fotek. Ok?

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! 8) u NAS W bYDGOSZCY TYLKO tak normalnie to raz widzialam Bernenczyka
a atk to pelno na wystawach jest :]

Posted

może się chowaja po domach berneńczyki w Bydgoszczy :wink:
Ja dwie sunie mojego wujka widzę codziennie, a te maluchy to tak średnio co drugi dzień.
Berneńczyki mają zachwycające charaktery, naprawdę coś niesamowitego, jakie to zrównoważone i stateczne psisko..
Co nie zmienia faktu, że dla mnie najcudniejsza jest Nandretta :D

Posted

Ja sie nie PSA przestraszyłam tylko tego co zostanie z mieszkania po kilku godzinach samotności. One sa takie wrażliwe i szukają towarzystwa.
J a wiem że są to najsympatyczniejsze i najbardziej wesołe pieski. Ale nie mozna ich długo zostawiać samych. A już miałam takie cudo ciemno-brązowe w pręgi z białą smugą przez czoło w rękach. A tak, mam pieska o mniejszym rozstawie szczęk więc i zniszczenia mniejsze, a charakterek ma podobny do kota więc z Harrym się sami nie nudzą. :evilbat:

Posted

Siostra napisał(a):
może się chowaja po domach berneńczyki w Bydgoszczy :wink:
Ja dwie sunie mojego wujka widzę codziennie, a te maluchy to tak średnio co drugi dzień.
Berneńczyki mają zachwycające charaktery, naprawdę coś niesamowitego, jakie to zrównoważone i stateczne psisko..
Co nie zmienia faktu, że dla mnie najcudniejsza jest Nandretta :D

No mozliwe ze sie chowaja! One sa śliczne to jedna z moich ulubionych ras ;) !

Posted

Aniu, z tym niszczeniem, to rzeczywiście może byc problem - miałam tak z moja pierwszą sunią, po prostu pogrom i totalna demolka na okrągło. Natomiast druga zupełnie nie dała sie nam we znaki pod tym względem, ale może dlatego, że jako szczeniak bardzo rzadko zostawała sama w domu.

Posted

No właśnie a u mnie piesio musi siedzieć 5 godzin sam, no z kotem. I dlatego właśnie z żalem zrezygnowałam z boksia. Ale mój tez jest wspaniały i straszny lizus, z kolan i z rąk nie mogę go zrzucić. :lol:

Posted

hahhahaha oki to jestesmy ustawione ;) tylko ze latem to ja moge 2 tygodnie byc na szkoleniu w wojsku wiec wiesz ;) bedziesz musiala do mnie do jednostki do Łodzi wpasc ;)

Posted

debe, co Ty bedziesz w wojsku robić????? Chyba dezorganizować pracę polskiej armii swoim olśniewającym wyglądem :D
Nie żal Ci tych biednych szeregowych???

Posted

Siostra napisał(a):
:o :o :o
debe, możesz dookreślić, bo nie rozumiem... :oops:

no w ksiazecce wojskowej mam szeregowiec (niestety :(

no i nie siedye w wojsku tzlko na sykolonko jade tak mi obiecali

no i bede po poligonie smigac

klawiatura mi sie ynowu pryestawila :evilbat:

Posted

znaczy się w kamasze idziesz heheh
ale nadal nie rozumiem...w książeczce wojskowej??? a z jakiej racji Ty cuś takiego posiadasz,debe? Może inaczej zadam pytanie: z czym związan jest Twój pobyt w armii ( jeśli to nie tajemnica...wojskowa heheh)

Posted

hahahaha skonczylam szkole medyczna (nie pielegniarstwo ale tak mam w wojskowych papierach hahahahaha) i wzieli mnie w kamasze ;)

a ja szczesliwa jestem z tego powodu :D