Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Cola']W końcu doczekałam się fotek szceniaczkóf :wink: Są cudne :angel: :angel: :angel: :angel: I jakie mają ślepka niewiniątek :D TAKICJH FOT WIĘCEJ!!!!!!!!!!! :iloveyou: :lilangel: To bernenczyki prafffda? Quote
Siostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Tak, Weron - berneńczyki. Specjalnie dla Ciebie i dla Coli wybiorę się w łikend do nich i porobię więcej fotek. Ok? Quote
Cola Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Już niemogę się doczekać nowych fotek szczeniaczków....do weekendu jeszcze kilka dni (jak ja to wytrzymam? :wink: ) Uchachałam się jak zobaczyłam nietoperka gacka :lol: superancka fotka Quote
Siostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hehe, no rzeczywiście można sie pośmiać, istny pokemon :lol: Na tym spacerze zrobiłam więcej fajnych fot, ale dobrze wyglądały tylko na wyświetlaczu cyfrówki, po przerzuceniu na kompa - katastrofa. Nie dało się ich nijak przerobić, poza kilkoma. I ten netoperek to właśnie jedno z nich :)) Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Siostra napisał(a):Tak, Weron - berneńczyki. Specjalnie dla Ciebie i dla Coli wybiorę się w łikend do nich i porobię więcej fotek. Ok? SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! 8) u NAS W bYDGOSZCY TYLKO tak normalnie to raz widzialam Bernenczyka a atk to pelno na wystawach jest :] Quote
Siostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 może się chowaja po domach berneńczyki w Bydgoszczy :wink: Ja dwie sunie mojego wujka widzę codziennie, a te maluchy to tak średnio co drugi dzień. Berneńczyki mają zachwycające charaktery, naprawdę coś niesamowitego, jakie to zrównoważone i stateczne psisko.. Co nie zmienia faktu, że dla mnie najcudniejsza jest Nandretta :D Quote
AnkaW Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ja sie nie PSA przestraszyłam tylko tego co zostanie z mieszkania po kilku godzinach samotności. One sa takie wrażliwe i szukają towarzystwa. J a wiem że są to najsympatyczniejsze i najbardziej wesołe pieski. Ale nie mozna ich długo zostawiać samych. A już miałam takie cudo ciemno-brązowe w pręgi z białą smugą przez czoło w rękach. A tak, mam pieska o mniejszym rozstawie szczęk więc i zniszczenia mniejsze, a charakterek ma podobny do kota więc z Harrym się sami nie nudzą. :evilbat: Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Siostra napisał(a):może się chowaja po domach berneńczyki w Bydgoszczy :wink: Ja dwie sunie mojego wujka widzę codziennie, a te maluchy to tak średnio co drugi dzień. Berneńczyki mają zachwycające charaktery, naprawdę coś niesamowitego, jakie to zrównoważone i stateczne psisko.. Co nie zmienia faktu, że dla mnie najcudniejsza jest Nandretta :D No mozliwe ze sie chowaja! One sa śliczne to jedna z moich ulubionych ras ;) ! Quote
Siostra Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Aniu, z tym niszczeniem, to rzeczywiście może byc problem - miałam tak z moja pierwszą sunią, po prostu pogrom i totalna demolka na okrągło. Natomiast druga zupełnie nie dała sie nam we znaki pod tym względem, ale może dlatego, że jako szczeniak bardzo rzadko zostawała sama w domu. Quote
AnkaW Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 No właśnie a u mnie piesio musi siedzieć 5 godzin sam, no z kotem. I dlatego właśnie z żalem zrezygnowałam z boksia. Ale mój tez jest wspaniały i straszny lizus, z kolan i z rąk nie mogę go zrzucić. :lol: Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 :( berneńczyki będą trochę później - moja wina :oops: Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 jak ladnie spi Usmiechniety kot ze swiecacym uchem Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 jak to zlapac zeby bylo ok Ulubiona ostatnio zabaweczka zjem to ringo, zjem jedne nozki jeszcze spia drugie juz choca isc Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 debe, wielkie dzięki: cmok, cmok, cmok :)) Odwdzieczę się przy najbliższym pobycie w stolycy, jakieś piwo może być???? Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 hahahahahaha to kiedy sie na to piffko zapowiadasz ;) Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 debe, najszybciej latem...ale, czy to nie najlepsza pora na piwkowanie :D Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 hahhahaha oki to jestesmy ustawione ;) tylko ze latem to ja moge 2 tygodnie byc na szkoleniu w wojsku wiec wiesz ;) bedziesz musiala do mnie do jednostki do Łodzi wpasc ;) Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 debe, co Ty bedziesz w wojsku robić????? Chyba dezorganizować pracę polskiej armii swoim olśniewającym wyglądem :D Nie żal Ci tych biednych szeregowych??? Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 hahahahaha ta jasne ja sama szeregowiec wiec zal ;) hihihihihihi a ja bede z pistoletem ganiac po poligonie :D Quote
mrowka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Debest :o hahaha A Nandzia sliczna :angel: Na tym ostatnim zdjeciu to jak Mejk :lol: :lol: Tez z wielkim bolem schodzi w lozka Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 :o :o :o debe, możesz dookreślić, bo nie rozumiem... :oops: Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Siostra napisał(a)::o :o :o debe, możesz dookreślić, bo nie rozumiem... :oops: no w ksiazecce wojskowej mam szeregowiec (niestety :( no i nie siedye w wojsku tzlko na sykolonko jade tak mi obiecali no i bede po poligonie smigac klawiatura mi sie ynowu pryestawila :evilbat: Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 znaczy się w kamasze idziesz heheh ale nadal nie rozumiem...w książeczce wojskowej??? a z jakiej racji Ty cuś takiego posiadasz,debe? Może inaczej zadam pytanie: z czym związan jest Twój pobyt w armii ( jeśli to nie tajemnica...wojskowa heheh) Quote
dbsst Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 hahahaha skonczylam szkole medyczna (nie pielegniarstwo ale tak mam w wojskowych papierach hahahahaha) i wzieli mnie w kamasze ;) a ja szczesliwa jestem z tego powodu :D Quote
Siostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 teraz to rozumiem: bedziesz Marusią... :D a Szpilka Szarikiem :lol: Quote
Recommended Posts