Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 debe, zaczekaj jeszcze łan sekend :lol: , dojdzie Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 debe, wysyłam DRUGIE RAZ ( jak mówił mój były szef), może teraz dolecą :D Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 narazie nic nie dolecialo ale w wawce wiaterek wiec moze ma leTki problem ;) Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 nie doleciało, bo jeszcze się wysyła :)). debe, pytałam w mailu, ale zanim on dojdzie, to może być wiosna, więc zapytam tu: co właściwie znaczy TZ? Domyslam się, że to określenie ukochanego, ale jakie? skrót jakiś, czy co? Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Piękne, zaiste....Mogłoby być jeszcze np. DP - druga połowa, UM - ukochany mój, MZ - miłość zycia, itp, itd. Ale niech już zostanie TZ - fajnie. Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 hahahah DP to mi sie raczej z doopa kojarzy Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 debe, no wiesz... a tak było romantycznie hehehe Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 hahahaha no wiem spartolilam nastroj ;) a listonosz bladzi Quote
AnkaW Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nio to gdzie w końcu doszły te fotki bo się doczekac nie mogę. Siostra - jesteś z podkarpacia to czy mieszkasz gdzieś blisko mnie? Quote
Siostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Anka, widocznie nie doszły, skoro debe ich nie wstawiła :((, może się gdzieś w tych sniegach zagubiły...Mieszkam wcale nie tak daleko od Ciebie, jakieś 50 km, w Dębicy. Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 W końcu doczekałam się fotek szceniaczkóf :wink: Są cudne :angel: :angel: :angel: :angel: I jakie mają ślepka niewiniątek :D Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 zdjecia doszly ale siec mi wolno dziala i nie idzi mi ich wlepiac bo mi strona wygasa :( ale teraz sprobuje mimo ze dalej sie muli wrrrrrrrrrr :evilbat: Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 I patyk lata ze mana lizanie lapek malej panci Mamusiu ja latam Na spacerku w dal spogladam Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 nudze sie jak mops Z menalcholia w oku zamyslilam sie troche Quote
Siostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Bo one jeszcze chyba są dość niewiniątkowate rzeczywiście. I chyba takie zostaną :D Quote
Siostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ooo, nowa Nandzia się pojawiła, dzięki debe :)) Quote
Siostra Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Tylko tak się zastanawiam, gdzie naprawdę jest zdjęcie pt: nudzę sie jak mops? :lol: Quote
AnkaW Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Superowskie zdjęcia. A tak niewiele brakowało i miałabym boksera, ale się przestraszyłam :( Quote
dbsst Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 ło matko a czego sie wystraszylas Aniu tej milosci pewnie ktora moga zalizac ;) Nanda super extra czad komando :D Quote
Siostra Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Aniu, pzestraszyć się boksera??? Nie mogę uwierzyć. Toż to najmilszy pies , jakiego można sobie wyobrazić ( zwłaszcza jako właściciel hehe) i naprawdę bardzo łatwy do ułożenia. Myslę, że wszyscy ludzie w posiadaniu bokserów ( nie odwrotnie :D ) to potwierdzą. Quote
Recommended Posts