dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 na moim mailu nie ma nowych fot ciekawe czemu Siostra podpadasz mnie strrrrasznie ;) :lol: Quote
Siostra Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 debe, nawet tak nie mów, bo kto nas bedzie wklejał, jak całkiem podpadnę :-? Fotki poszły - Pan Bi oraz berneńczyki. A ile mam jeszcze w zanadrzu....tylko czasu brak :( Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 hahaha dobra tylko Ci troszeczke nastraszylam i prosze juz jakies foteCki ida ;) Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 ziewam sobie :o Bisiek art Musze go miec sen kota gumy Quote
Agga Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 ahahahah te koty sa piekne.... jeszcze trszke to by sie pewnie cały do tej szklanki zmiescił.... a ten ostani kotek wyglada jakby popił troszke :drinking: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Spojrzenie Sfinksa taki jestem w calosci W pudeleczku przy piecyku Walczymy sobie, ale mam mine hehe Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 cholercia nie wiem ale Nanda jest w mwga opalach 8) Quote
mrowka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hahaha jaka on ma mine na tym ostatnim zdjeciu! :lol: :lol: Quote
dbsst Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 kot zabujca pasowalby do serialu Basenjiego Quote
Siostra Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 heheh, w rzeczy samej Bisiek to killer pierwsza klasa, na czarny charakter pasuje jak ulał :D Z niego jest taki model i łobuz, że czasami ręce opadają, potrafi z premedytacją zrzucić flakon z półki patrząc mi przy tym prosto w oczy, szelma. Najlepiej ocenił Biśka jeden z naszych znajomych o dość mocno odjechany koleżka. Kiedy pierwszy raz zobaczył Biszona, wziął go na recę, spojrzał i orzekł ze zgrozą w głosie: Boże, toż to schizofrenik w czystej postaci - hehe. Tak sobie czasem myślę, że coś w tym może być :D Quote
Cola Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Śliczny kotobójca :angel: Jak zobaczyłam fotkę z jego ziewem......sorki ziewam :wink: :lol: Quote
Siostra Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Coś mi przyszło do głowy: nie wiem, jak sie ma Bisiowa schizofrenia, ale na rozdwojenie jaźni to on cierpi na pewno. W jednej chwili potrafi być słodki jak miód, a za moment przeistacza się w kociego potwora. Bywa tez na odwrót...ale jakby rzadziej :lol: Mimo to kochamy go nieprzytomnie. Quote
anetta Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Jakie sliczny ten kotek :D :loveu: Ma wspaniala biala latke na udku 8) I slicznie walczy :wink: Quote
Gofi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Nie no kotek nieprzeciętny i jaki odważny :o Przy tym zdjęciu z ziewaniem to myslłam że to smok jest :o Quote
Basenji Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='dbsst'] Ostatnia chwila kociambra! Psina idzie w ślady dobrych psów na koty! Zdrówko :lol: Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Wprawdzie trochę dalsza, ale rodzina :D - te trzy cuda to berneńczyki, które powiła jedna z suk tej rasy należąca do mojego wujka. Niezłe miśki, prawda? Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Wysłałam do debe ( mojej nieocenionej pomocy technicznej :D ) kolejna porcje fotek.... Quote
Siostra Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 nie moż to być, wszak wysłałam kawał czasu temu...hmmm, chyba, że gdzieś zawisła moja Nandzia miedzy łączami globalnej sieci :( Quote
dbsst Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 widocznie albo moj albo Twoj listonosz sley jest i dostarczyl gdzie inndziej ;) jeszcze raz wyslij Quote
Recommended Posts