Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

debe, nawet tak nie mów, bo kto nas bedzie wklejał, jak całkiem podpadnę :-?
Fotki poszły - Pan Bi oraz berneńczyki. A ile mam jeszcze w zanadrzu....tylko czasu brak :(

Posted

ahahahah te koty sa piekne....

jeszcze trszke to by sie pewnie cały do tej szklanki zmiescił....

a ten ostani kotek wyglada jakby popił troszke :drinking:

Posted

heheh, w rzeczy samej Bisiek to killer pierwsza klasa, na czarny charakter pasuje jak ulał :D Z niego jest taki model i łobuz, że czasami ręce opadają, potrafi z premedytacją zrzucić flakon z półki patrząc mi przy tym prosto w oczy, szelma.
Najlepiej ocenił Biśka jeden z naszych znajomych o dość mocno odjechany koleżka. Kiedy pierwszy raz zobaczył Biszona, wziął go na recę, spojrzał i orzekł ze zgrozą w głosie: Boże, toż to schizofrenik w czystej postaci - hehe.
Tak sobie czasem myślę, że coś w tym może być :D

Posted

Coś mi przyszło do głowy: nie wiem, jak sie ma Bisiowa schizofrenia, ale na rozdwojenie jaźni to on cierpi na pewno. W jednej chwili potrafi być słodki jak miód, a za moment przeistacza się w kociego potwora. Bywa tez na odwrót...ale jakby rzadziej :lol:
Mimo to kochamy go nieprzytomnie.

Posted

Wprawdzie trochę dalsza, ale rodzina :D - te trzy cuda to berneńczyki, które powiła jedna z suk tej rasy należąca do mojego wujka. Niezłe miśki, prawda?