Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuje za gratulację, teraz będę mogła sama wozić Nanduchę, która jest samochodziarą straszną od dziecka. Wiecie co, jak patrzę na te zdjęcia małej Nandy, to aż trudno mi uwierzyć...jejku jak te psie dzieci szybko rosną :)))

Posted

Z kotkami podbiło moje kruche serce!!! boska boksinka :D
Jakie podobienswo dziweczyny subtelen acz zauważalne urocze z was panny a wasze boksinki mniam :D
Pozdrowionka
Gratuluje prawka :D

Posted

Patka, foty nie oddają w pełni relacji kot - pies. Gdybyś to zobaczyła na własne oczy, to czasami naprawdę serce topnieje jak wosk. Nanda od początki matkowała Biśkowi, chociaż jak pojawił sie w naszym domu, sama była jeszcze dzieckiem.

Posted

Siostra napisał(a):
Bardzo dziękuje za gratulację, teraz będę mogła sama wozić Nanduchę, która jest samochodziarą straszną od dziecka. Wiecie co, jak patrzę na te zdjęcia małej Nandy, to aż trudno mi uwierzyć...jejku jak te psie dzieci szybko rosną :)))

hihihi bedziesz mogla do nas na spacerki wpadac hihihi blisko przeciez 8) :lol:

a co do szczeniakow to za szybko rosna :(

Posted

hmmm, kiedy mówię koleżankom, że córka mi za szybko rośnie, mówią, że czas się postarać o drugie dziecko. Idąc tym tokiem myślenia, wymyśliłam: :lol: jeśli Twój szczeniak za szybko zamienił się w dorosłaego psa, znak, że czas na kolejnego szczeniaka. Co Wy na to? :D :D :D

Posted

[quote name='Siostra']hmmm, kiedy mówię koleżankom, że córka mi za szybko rośnie, mówią, że czas się postarać o drugie dziecko. Idąc tym tokiem myślenia, wymyśliłam: :lol: jeśli Twój szczeniak za szybko zamienił się w dorosłaego psa, znak, że czas na kolejnego szczeniaka. Co Wy na to? :D :D :D

hahahah ja jestem za :D