Siostra Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Ooo, jaka dumna jestem ze swoich zwierząt, zaraz odfrunę:)) Dziękujemy, dziękujemy. A najbardziej dbsst, która wzięła nas pod techniczną opiekę:)). Co do Negry moich rodziców już wyjaśniam: to nie ta ze szkolenia, chociaż jej akurat bardzo by sie przydało hihi. Negrutek ma teraz 8 miesiecy i póki co jeszce baaardzo pstro w głowie. Bardziej szalony w całej rodzinie jest tylko Pan Bi, którego pełne imię brzmi Wybijokno. Poza tym w mojej bliskiej rodzinie są jeszcze dwa berneńczyki, a właściwie 6, bo Gabi kilka tygodni temu powiła cztery cudne szczeniuszki, do tego chyba z 6, albo 7 chihuahua - są takie małe, że nigdy nie mogę się ich doliczyć;) i amstaf. Nic dziwnego, że moja córka też rośnie na psio - kocią mamę. I o to właśnie chodzi :))). Quote
Siostra Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Zapomniałam napisać o jeszcze jednym psie w rodzinie - kundly Rokim, zwanym też Kulusiem, którego mama mojego ukochanego ( szanowana pani doktor) ukradła (!!!) z półmetrowego łańcucha w stanie skrajnego wyczerpania i zabrała do domu. Psa się udało uratować, dzisiaj jest "wypasionym" kanapowcem, który jak na swój wiek, trzyma się wyjątkow dobrze. Gorzej z jego okaleczoną psychiką: toleruje tylko swoich państwa, na wszystkich pozostałych przeraźliwie szczeka, nie może zostawać sam w domu, itp. itd. A i tak jest ukochanym dusieńkiem swojej panci :))) Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 :oops: Siostra daj spokoj przeslij zdjecie gromadki i powedz czy nie zmienic tytulu topiku :Di rosnij w piorka bo masz sliczna suke :D Quote
Siostra Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Debeściaro i kto to mówi? :D W Twoim przypadku wygląda to jeszce lepiej, bo i psica cudo i Pancia zjawiskowa ( patrz zdjęcia Wind) :D A z pomocy jeszcze nie raz skorzystam, uprzedzam. Może nawet jutro poproszę :wink:, jeśli uda mi się dzisiaj znaleźć jakieś fajne zdjęcia wszystkich czworonogów. Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 :oops: ojej dziekuje jeszcze raz w swoim i Szpilkowym imieniu ;) to ja czekam na foty i jak bede miala wolnego kompa to wstawiam ;) Quote
Agga Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 dbsst napisał(a):hahaha podroznik Szpila wlasnie spi na swojch naj mniej wygodnych zabawkach i do gory nogami ze jej wygodnie szalona i tu trzeba było zrobic jej zdjecie :lol: Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 no wlasnie nie mam aparatu cholera :evilbat: mowie Wam tyle smiechawy tracicie wczoraj miala i ona swoj dzien swira i ja umieralam ze smiechu ;) Quote
Siostra Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 mogę sobie wyobrazić, co się działo hihihi. coś widać było w powietrzu, bo Nandziorek z Biśkiem, też szaleli, że ledwo dom się ostał na fundamentach. ( obrus na stole w kuchni i to, co na nim niestety sie nie ostał :D ) Quote
dbsst Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 hahaha Szpia takie pozycje przyjmowala spania ze z TZ zastanawialismy sie czy to noga czy kikut hahahaha Quote
Siostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Pogrzebałam wczoraj w domowym archiwum i wygrzebałam foty całego opisanego wyżej zwierzyńca. no, poza bernenkami, ale to nadrobie za jakiś czas. wysyłam wszystko do dbsst i czekam cierpliwie:)) Quote
anetta Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Widze ze Nanda brala lekcje od Szpiluni http://celoma.w.interia.pl/n3.jpg :roflt: Bardzo fajan sunia :D Rowniez komiczna na fotach jak Szpilka :lol: Czekam na pozostale fotki, a zwlaszcza bebrnenki :angel: Quote
Siostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 debeściarko, no niestety, wzięłam z domu płytkę, ale mój ajlowju zapomniał na nią wrzucić folder z rodzinnym zoo :( A tak Wam chciałam pokazać takie fajne zdjęcie amstaffa mojej kuzynki w roli kanapy dla chihuahua. no nic, wezmę jutro....chyba, że zapomnę, co przy moim roztrzepaniu wcale nie jest takie znowu niemożliwe :wink: Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 mama nadzieje ze jutro zdarze wkleic bo jutro wybywam do bydgoszczy i bede dopiero w niedziele ok 22 w domu :( Quote
Siostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jeszce coś mi się przypomniało i to jest smutna wiadomość: byliśmy wczoraj u weta, okazało się, że Nanuszka ma zapalenie mieszków włosowych na pyszczku. Dostała serię antybiotyku w zastrzykach, boję się, że to cięzkie do leczenia może być. ooo, coś mi się jeszcze przypomniało - mam w aparacie parę zdjęć nanki z wczoraj, wysyłam do dbst natychmiast. Quote
Siostra Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 debeściku, nie spiesz się tak bardzo, one dopiero wychodzą ode mnie :)) Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 a ja jak szalona ;) latam po tej skrzynce i tylko mojego listonosza stracham ;) Quote
Siostra Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 hmmm, nie wiem, co się stało..czyżby fotki nie dotarły? :( Quote
dbsst Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 oki mam foty A oto dwie pieknne pannice Marcelina sliczna corka Siostry z Nanda :iloveyou: Quote
dbsst Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 a tu Nanda oskubana z paluszka ;) Quote
Siostra Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 haha - z tym skubaniem to akurat odwrotnie było Quote
dbsst Posted February 17, 2005 Author Posted February 17, 2005 hihi jasne widac ze Nandzie zostala obrabowana widac to po oczkach i mince ;) Quote
Recommended Posts