walerka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Do jednego ze schronisk w okolicach Lublina trafil w piatek piekny biszkoptowy labrador. Byl pogryziony przez inne psy ale rany goja sie szybko. Jest to piekny i madry pies, wazne aby znalazl dom i kochajacego pana/pania jak najszybciej zanim pobyt w schronie zmieni ten czysty charakter!! Pies ma okolo 5ciu lat, jest zadbany. Raczej nie byl nigdy szkolony ale jest bardzo pojetny i madry, chetny by zadowolic czlowieka. Prawdopodobnie trzymany byl w mieszkaniu, nie zalatwi sie w boksie, czeka nawet cala dobe az pracownicy schroniska wyprowadza go na spacer! Milosnik tej rasy napewno nie bedzie psem zawiedziony! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Śliczny biedny , pogryziony biszkopcik w schronie :-( Quote
Reno2001 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Przed wydaniem do nowego domu koniecznie kastracja. Zbyt dużo już labków po schronach siedzi. Pies ładny. Kto tu jest od labków??? Quote
LadyS Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Chłopak dodany na wątek labków: http://www.dogomania.pl/forum/f28/labradory-w-potrzebie-watek-ogolny-labradorow-psow-w-typie-124037/index14.html#post12386906 Quote
GameBoy Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ma piekne zeby jak na 5cio latka basia i barni chyba jest od labkow Quote
Basia i Barni Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 nooo i ja tu zaglądam przez przypadek no nieeee :mad: juz go daje na www.labradory.info dajcie ino jakis opis, jak sie zachowuje do ludzi, zwierząt ,psów ,suczek itd ,kto się nim zajmuje w schronisku? Quote
Basia i Barni Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Labradory.info :: Zobacz temat - 5-cio letni labrador w schronisku w okolicach Lublina wątek na labradory info Quote
cuciola Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Czy moglabym prosic o kontakt do osoby ktora zajmuje sie tym psem? Gdzie pies dokladnie przebywa? na forum labradorowym pojawila sie osoba ktora chce do niego jechac!! prosze o bardziej szczegolowe info! :razz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cuciola napisał(a):Czy moglabym prosic o kontakt do osoby ktora zajmuje sie tym psem? Gdzie pies dokladnie przebywa? na forum labradorowym pojawila sie osoba ktora chce do niego jechac!! prosze o bardziej szczegolowe info! :razz: Skontaktuj się na PW z Walerką ,która założyła labkowi wątek :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ale piekny ten labuś. Wydaje mi się czy jest troszkę przy kości? Quote
walerka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Jest przy kosci, jak to labrador, latwo przekarmic te lakomczuchy, dieta napewno sie przyda na dziendobry! Moja siostrzenica sie w nim zakochala, czekamy na decyzje jej mamy, w sumie dla mnie bylaby to najbardziej zadowalajaca sytuacja bo za ten dom recze wlasna glowa! Quote
Paulina_mickey Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Oj to było by wspaniale gdyby psiak trafił do Twojej siostrzenicy :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Walerka - nie dziwię się siostrzenicy ,że się w labku zakochała ! Przecież on jest śliczny ! Wystarczy o niego zadbać .... Trzymam mocno kciuki za labusia :thumbs::thumbs: Quote
Basia i Barni Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 walerka napisał(a):Jest przy kosci, jak to labrador, latwo przekarmic te lakomczuchy, dieta napewno sie przyda na dziendobry! Moja siostrzenica sie w nim zakochala, czekamy na decyzje jej mamy, w sumie dla mnie bylaby to najbardziej zadowalajaca sytuacja bo za ten dom recze wlasna glowa! i jak walerka i jak ? będą fotki z nowego domu ?:lol: Quote
walerka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Moze beda :-) pozwolenie mamy jest, siostrzenica jutro przyjezdza go zobaczyc w naturze a ja dzwonie o sterylke do swojego weta, jak im jutro zaiskrzy to moze juz w poniedzialek by go wysterylizowali. Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 walerka napisał(a):Moze beda :-) pozwolenie mamy jest, siostrzenica jutro przyjezdza go zobaczyc w naturze a ja dzwonie o sterylke do swojego weta, jak im jutro zaiskrzy to moze juz w poniedzialek by go wysterylizowali. ojej ale by było super :loveu: Jeden psiaczek mniej i jeden szczęśliwiec więcej :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Reno2001 napisał(a):Przed wydaniem do nowego domu koniecznie kastracja. Zbyt dużo już labków po schronach siedzi. ..................... Czy labek będzie wykastrowany? Walerko - cieszę się z dobrych dla ślicznego labka wieści :loveu: Quote
Basia i Barni Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 dana napisał(a):Czy labek będzie wykastrowany? Walerko - cieszę się z dobrych dla ślicznego labka wieści :loveu: i jak i jak ? jedzie do was? Quote
walerka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Jedzie! :multi: Jutro o 8mej ma weta a w srode wioze do siostrzenicy :-) W srode wieczorem napisze jak zareagowal na nowy domek. Quote
Basia i Barni Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 walerka napisał(a):Jedzie! :multi: Jutro o 8mej ma weta a w srode wioze do siostrzenicy :-) W srode wieczorem napisze jak zareagowal na nowy domek. zajebiście kochana -zajebiście cudownie :loveu: Quote
walerka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 A wiec kochane labek ma od wczoraj nowa pancie, imie FADO i jest mu jak u Pana Boga za piecem :lol:. Kastracja we wtorek splynela po nim jak po kaczce, 3godz po byl rownie aktywny jak przed :crazyeye:, z radoscia odebral porzadna kapiel (smierdzial niesamowicie), wyjelismy 3 wielkie kleszcze (nie wiem dlaczego nie zostaly zauwazone u weta :angryy:) przeczekal u mnie noc i pojechal do nowej panci, gdzie czekal go ogolny zachwyt. Od razu pokazal ze przy psim ciasteczku doskonale wie jak sie siada, podaje lape, daje glos, prosi :lol:. Teraz skacza nad nim 3 siostrzenice (nalezy do najmlodszej) i moja szwagierka, ma tez towarzystwo malego kundelka, maly ogrodek, spi przy lozku swojej panci. Jak odjezdzalam dzis po poludniu to spojrzal sie obojetnym wzrokiem i polozyl obok panci, ani mu przez mysl nie przeszlo ladowac sie do samochodu z nasza sunia. Znalazl swoje miejsce na ziemi :wolfie::multi:. Quote
Recommended Posts