Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do jednego ze schronisk w okolicach Lublina trafil w piatek piekny biszkoptowy labrador. Byl pogryziony przez inne psy ale rany goja sie szybko. Jest to piekny i madry pies, wazne aby znalazl dom i kochajacego pana/pania jak najszybciej zanim pobyt w schronie zmieni ten czysty charakter!!

Pies ma okolo 5ciu lat, jest zadbany. Raczej nie byl nigdy szkolony ale jest bardzo pojetny i madry, chetny by zadowolic czlowieka. Prawdopodobnie trzymany byl w mieszkaniu, nie zalatwi sie w boksie, czeka nawet cala dobe az pracownicy schroniska wyprowadza go na spacer!

Milosnik tej rasy napewno nie bedzie psem zawiedziony!

Posted

Czy moglabym prosic o kontakt do osoby ktora zajmuje sie tym psem?

Gdzie pies dokladnie przebywa?

na forum labradorowym pojawila sie osoba ktora chce do niego jechac!!
prosze o bardziej szczegolowe info! :razz:

Posted

cuciola napisał(a):
Czy moglabym prosic o kontakt do osoby ktora zajmuje sie tym psem?

Gdzie pies dokladnie przebywa?

na forum labradorowym pojawila sie osoba ktora chce do niego jechac!!
prosze o bardziej szczegolowe info! :razz:

Skontaktuj się na PW z Walerką ,która założyła labkowi wątek :loveu:

Posted

Jest przy kosci, jak to labrador, latwo przekarmic te lakomczuchy, dieta napewno sie przyda na dziendobry!

Moja siostrzenica sie w nim zakochala, czekamy na decyzje jej mamy, w sumie dla mnie bylaby to najbardziej zadowalajaca sytuacja bo za ten dom recze wlasna glowa!

Posted

walerka napisał(a):
Jest przy kosci, jak to labrador, latwo przekarmic te lakomczuchy, dieta napewno sie przyda na dziendobry!

Moja siostrzenica sie w nim zakochala, czekamy na decyzje jej mamy, w sumie dla mnie bylaby to najbardziej zadowalajaca sytuacja bo za ten dom recze wlasna glowa!

i jak walerka i jak ? będą fotki z nowego domu ?:lol:

Posted

Moze beda :-) pozwolenie mamy jest, siostrzenica jutro przyjezdza go zobaczyc w naturze a ja dzwonie o sterylke do swojego weta, jak im jutro zaiskrzy to moze juz w poniedzialek by go wysterylizowali.

Posted

walerka napisał(a):
Moze beda :-) pozwolenie mamy jest, siostrzenica jutro przyjezdza go zobaczyc w naturze a ja dzwonie o sterylke do swojego weta, jak im jutro zaiskrzy to moze juz w poniedzialek by go wysterylizowali.

ojej ale by było super :loveu:
Jeden psiaczek mniej i jeden szczęśliwiec więcej :multi:

Posted

walerka napisał(a):
Jedzie! :multi:

Jutro o 8mej ma weta a w srode wioze do siostrzenicy :-)
W srode wieczorem napisze jak zareagowal na nowy domek.

zajebiście kochana -zajebiście cudownie :loveu:

Posted

A wiec kochane labek ma od wczoraj nowa pancie, imie FADO i jest mu jak u Pana Boga za piecem :lol:. Kastracja we wtorek splynela po nim jak po kaczce, 3godz po byl rownie aktywny jak przed :crazyeye:, z radoscia odebral porzadna kapiel (smierdzial niesamowicie), wyjelismy 3 wielkie kleszcze (nie wiem dlaczego nie zostaly zauwazone u weta :angryy:) przeczekal u mnie noc i pojechal do nowej panci, gdzie czekal go ogolny zachwyt. Od razu pokazal ze przy psim ciasteczku doskonale wie jak sie siada, podaje lape, daje glos, prosi :lol:. Teraz skacza nad nim 3 siostrzenice (nalezy do najmlodszej) i moja szwagierka, ma tez towarzystwo malego kundelka, maly ogrodek, spi przy lozku swojej panci. Jak odjezdzalam dzis po poludniu to spojrzal sie obojetnym wzrokiem i polozyl obok panci, ani mu przez mysl nie przeszlo ladowac sie do samochodu z nasza sunia. Znalazl swoje miejsce na ziemi :wolfie::multi:.