Erica Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Zakładam ten wątek dopiero teraz, bo wcześniej nie byłam w stanie nawet spojrzeć na jej zdjęcie... Biancę adoptowałam z wrocławskiego schronu 10 marca tego roku; miała wtedy 5 miesięcy. Pierszwe zdjęcie Bianci w nowym domku, ten miś od samego początku był jej ulubioną zabawką. A tu jej ulubione "legowisko" - blisko pańci zawsze i wszędzie :loveu: Zbliżenie na ekstrwawagandzkie wdzianko na łapkę - Biana 3dnia u mnie, podczas spacerku po łąkach wbiegła na kawałek szkła i trzeba było szyć poduszkę. Po przemeblowaniu biura pańci trzyba dobrze wypocząć... Jedno z ostatnich zdjęć Bianci, równocześnie moje ulubione... Bianca odeszła 9.05.09 o 5:12 nad ranem - po całonocnej walce na ostrym dyżurze; weterynarz podejrzewała otrucie; Biana miała tylko 7 miesięcy :-( Quote
zmierzchnica Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Taki młodziutki piesek... Przykro mi :( [*] Quote
ma_ruda Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Musimy wierzyć, ze Biańcia za Tęczowym Mostem pamięta swoje szczęśliwe 2 miesiące, które zawdzięcza Tobie. Quote
dorota1 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Straszne, potworne, okropne.:-( Takie młode psiątko miało całe życie przed sobą.:shake: Quote
Rybka_39 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Bardzo mi przykro, szczególnie, ze sunia była urocza i taka młoda...dałaś jej namiastkę szczęście choć przez te 2 miesiące! Quote
Recommended Posts