Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
sunia juz bezpieczna, więcej info wrzuci lolka, jak wróci do domu:multi:

:multi::multi::multi:no to czekamy,juz z radoscia na wiesci:multi::multi::multi:

Posted

koniec zamartwiania: sunia już bezpieczna :mdleje:

ale wszystko po kolei

wczoraj Aneta dorwała pijusa ale bez suni......zero kontaktu, dziad w takim stanie że nie można było sie z nim wogóle dogadać....jedyne co od niego usłyszała to że malutka jest gdzieś na działkach

wróciła do domu z zawalem z postanowieniem szukania go od rana, a nóż juz będzie trzeźwy i powie coś wiecej
ranoo dostała telefon od pani weterynarz która złapała z końcu kontakt z ludzmi, którzy całkiem niedawno odwiedzili ja i powiedzieli że jesli znajdzie sie jakies biadne małe psiatko to oni pomoga i sie nim zaopiekują

szybka akcjia i wszycy wspólnie zaczeli szuakc dziada....w końcu odepbrał telefon i obiecał pokazac gdzie ona jest, więc pojechali i co się okazało:
niunia od dwóch/trzech dni, dokładnie już nie pamietał sku##$%^ jest zamknieta na działkach w altankach bez jedzenia i wody
zabrali niuńke i heja do weterynarz
ludzie ci odrazu zapałali wielka miłością do malutkiej, tulili i plakali nad jej losem.......jak się póxniej dowiedziałam pojawiła sie mała przeszkoda , oni kompletnie zaskoczeni abrotem akcji byli włascicwie juz w drodze do wyjazdu na kilka dni za granice a tu sunia ani szczepien ani paszportu ....no nic.......no i znowu kłopot, ale tu całe szczęście weterynarz okazała sie przytomna i pomogła .....do srody dopóki nie wroca sunia jest pod jej opieką w jej domu .....w czwartek z rana ludzi po nia przyjadą

a teraz kilka słow o nowym domku:
malutka bedzie mieszkała z nimi i ich dziećmi pod bolesławcem gdzie młodzi prowadzą restauracje i motel... będzie kanapowcem do przytulania....mam adres miejsca, telefon i jak już trafi do nich to odwiedze lalunię
a jutro Aneta leci do weta aby wykapac niunie i zobaczyc co tam słychac

sunia całe szczęscie oprócz zabiedzenia jast zdrowa , jesli bedzie ww dobrej kondycji to na dniach jeszcze zostanie wysterylizowana bo u tych ludzi jest jeszcze pies zboczeniec

uf uf

Posted

ale cudownie , HURA :multi::multi::multi:, aż mi ulżyło :roll:
Biedna Majga , zapłacze się albo........poszuka innej bidy na DT :evil_lol:

Posted

No wielkie uff... ! ! !
Nareszcie ! Niesamowita historia, naprawde, ale zakonczenie to najwspanialszy Happy End, jaki mogl sie zdarzyc :lol:.
Strasznie sie ciesze..... malutka sunia zamknieta kilka dni sama bez jedzenia i wody ...... :angryy:... to koszmar ! ! !
No co za sk>^#*< l :angryy: ! ! !

Posted

:thumbs::cool2::iloveyou::Dog_run:ojoj malunia jak pieknie :loveu::multi:teraz nowe zycie juz prawdziwe i bez strachu ..ale wszystkim ulzylo juhuuuu :multi::multi:dziekiii dziewczyny no dzieki sercem:loveu:

Posted

A w dooopsko Wam dać, że sobie ze mnie publicznie jaja robicie??? :evil_lol:
Nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa, że ta iskierka ma już swój raj zapewniony!!! :drink1: :cunao:Mój Boże, dobrze, że nie siedziała w tym odosobnieniu dłużej. :-(

Posted

[quote name='majqa']A w dooopsko Wam dać,[...ciach...]

art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Isadora7 napisał(a):
art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Wpakujemy majqę do pudła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak w ogóle ciesze się z powodu suni :loveu::loveu::loveu:

Posted

oj Majga Majga:loveu: to własnie Twoja oferta pomocy i chęc jej przygarnięcia była największą motywacją aby ją jak najszybciej z tego piekła zabrać

ale o dziwo pijusa coś ruszyło, przetrzeźwiał i nawet zadzwonił do Anety czy aby sunia jest bezpieczna:crazyeye: ...widocznie w przerwach picia jak jest trzeźwy to nawet jakis ludzki bywa

zreszta ja sprawę niuni nie uznaje za zakończoną dopóki jej doopka nie ugości wyrka w nowym domku......... jesli nie daj boże ludziskom coś sie odwidzi to nie ma zmiłuj Majguś:cool3:

Posted

Oj Mała Królewno, jaki to komfort wiedzieć, że masz już cieplutko, suchutko, a brzusio jest pełen. :roll: Jeszcze pare dni i wyglądałabym z niewyspania jak zombie.

Posted

[quote name='majqa']Oj Mała Królewno, jaki to komfort wiedzieć, że masz już cieplutko, suchutko, a brzusio jest pełen. :roll: Jeszcze pare dni i wyglądałabym z niewyspania jak zombie.

Oj dobrze ,że te maleńswa kudłate domki znajdują szybko..echh:p