lolka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 jesoo dziewczyny wybaczcie błagam.........byłam w górach poza wszelkim zasięgiem a jak już zeszłam do cywilizacji to zdechł mi telefon i nie miałam czym naładować sunia jest już w nowym domku:multi::multi:......Ci państwo po nią przyjechali i zabrali ...teraz jest rezydentką hotelu i restauracji.......jak ją juz przyzwyczaja do nowego miejsca to będzie latała sobie wsród klintów restauracji do woli.......naprawde świetne miejce dla naszej niuni jeszcze raz przepraszam nie wiedziaam że tam takie zadupie bez zasiegu:roll: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 lolka napisał(a):jesoo dziewczyny wybaczcie błagam.........byłam w górach poza wszelkim zasięgiem a jak już zeszłam do cywilizacji to zdechł mi telefon i nie miałam czym naładować sunia jest już w nowym domku:multi::multi:......Ci państwo po nią przyjechali i zabrali ...teraz jest rezydentką hotelu i restauracji.......jak ją juz przyzwyczaja do nowego miejsca to będzie latała sobie wsród klintów restauracji do woli.......naprawde świetne miejce dla naszej niuni jeszcze raz przepraszam nie wiedziaam że tam takie zadupie bez zasiegu:roll: matko :multi::multi: taka wiadomość ,a ja już paznokci nie mam od obgryzania :razz: Quote
rita60 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Powodzenia malenka ksiezniczko,badz kochana:multi::multi::multi: Quote
majqa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziękuję Lolko!!! Bądź szczęśliwa królewno!!! :loveu: Quote
lolka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ciotuchny ja bardzo dziękuje że dopingowałyście tej maliźnie ....... bardzo dziękuje za pomoc i wsparcie:oops::lol: Quote
AnkaG Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Po cichu podczytywałam - fajnie że słodziaczek ma domek :lol: Quote
GrubbaRybba Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cudowna wiadomość!!! :lol::loveu::lol: Jak się sunia sprawuje w nowym domku? Jakieś relacje??? Quote
Agmarek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie pisałam, ale czytałam. Cieszę się bardzo że to maleństwo znalazło domek. Powodzenia kruszynko. Quote
malawaszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zobaczcie jaka podobna i jaka biedna jest w Łodzi :placz: http://www.dogomania.pl/forum/12443143-post2617.html Quote
lolka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 oczywiście o suni będą informacje ......mam nadzieję że dobrą kuchnię w tej restauracji mają bo zamierzam się tam wybrać:evil_lol: Quote
Seaside Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 lolka gdzie jest ta restauracja? jak juz bede sie mogła poruszac to moze sie na zwiady wybiorę :eviltong: Quote
lolka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Seaside napisał(a):lolka gdzie jest ta restauracja? jak juz bede sie mogła poruszac to moze sie na zwiady wybiorę :eviltong: zapomniałam nazwy:oops:, pod Bykiem czy cóś....Aneta musi mi przypomnieć:roll: na obrzeżach bolesławca ten przybytek się znajduje Quote
magda z. Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 lolka napisał(a):zapomniałam nazwy:oops:, pod Bykiem czy cóś....Aneta musi mi przypomnieć:roll: na obrzeżach bolesławca ten przybytek się znajduje a nie pod niebieskim burakiem czasami:roll: bo byka to ja nie kojarzę:evil_lol: Quote
rita60 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 magda z. napisał(a):a nie pod niebieskim burakiem czasami:roll: bo byka to ja nie kojarzę:evil_lol: Co za roznica byk,czy burak:evil_lol:/obydwa na be/. Quote
Seaside Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 magda z. napisał(a):a nie pod niebieskim burakiem czasami:roll: bo byka to ja nie kojarzę:evil_lol: Ci z buraka są starsi i nie mają dzieci :) Byka jakoś też nie kojarzę, ale ja ostatnio nie bywam w ogóle więc się nie liczę :diabloti: Quote
lolka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Seaside napisał(a):Ci z buraka są starsi i nie mają dzieci :) Byka jakoś też nie kojarzę, ale ja ostatnio nie bywam w ogóle więc się nie liczę :diabloti: no kurcze dziś rozmawiałam z Anetą o kolejnym bidulu i zupełnie zapomniałam się podpytać o jaka restauracje chodzi:oops: ....... jutro się zapytam a ludzie są rzeczywiście starsi , facio obcojęzyczny ...... a z tymi dziećmi to tradycyjnie mogłam coś pokręcić tzn pomylić ..... to taki mój mały defekt:roll:, mam chyba za małą pojemność w mózgowiu:evil_lol: a za dużo informacji zewsząd dociera Quote
Seaside Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 To jak facet obcojęzyczny to na 100% Niebieski Burak :) Fajna przytulna knajpka - wioska pod Bolesławcem a dookoła pola i lasy lasy :) Quote
lolka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Seaside napisał(a):To jak facet obcojęzyczny to na 100% Niebieski Burak :) Fajna przytulna knajpka - wioska pod Bolesławcem a dookoła pola i lasy lasy :) a tak na marginesie co za nazwa:evil_lol: ....Niebieski Burak .....ale ktoś miał wizje, chyba po jakiś grzybkach z tych pól przyszło natchnienie:cool3: Quote
magda z. Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 lolka napisał(a):a tak na marginesie co za nazwa:evil_lol: ....Niebieski Burak .....ale ktoś miał wizje, chyba po jakiś grzybkach z tych pól przyszło natchnienie:cool3: ja kiedyś gdzieś słyszałam dlaczego tak, ale już ulotniło mi się z głowy, jesczze tam ie byłam, ale czasami na rowerze przejeżdzam:cool1: Quote
Bejotka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Wpadłam na wątek, by cieszyć się razem z Wami :) To się nazywa pomoc! Normalnie "R-ka" !! :multi: Quote
lolka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 było spotkanko u wetki............ludziska oczarowani sunią :lol:, a ona nie odstępuje ich na krok ......ogólnie wielka miłość:multi::multi: Quote
majqa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Zajrzałam, bo myślałam, że coś jeszcze z wieści przybyło. :lol: Quote
magda z. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 jak byłam z moim Bismarckiem u wetki, jakieś 2-3 tygodnie temu to mi mówiła, że własciciele bardzo zadowoleni z suczki, ze za nimi biega cały czas i do gości niebieskiego buraka też bardzo fajna:razz: w zasadzie to wniosek był taki, że spotkali się na własciwej, wspólnej drodze- ci ludzie i malutka:p Quote
Recommended Posts