Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesoo dziewczyny wybaczcie błagam.........byłam w górach poza wszelkim zasięgiem a jak już zeszłam do cywilizacji to zdechł mi telefon i nie miałam czym naładować

sunia jest już w nowym domku:multi::multi:......Ci państwo po nią przyjechali i zabrali ...teraz jest rezydentką hotelu i restauracji.......jak ją juz przyzwyczaja do nowego miejsca to będzie latała sobie wsród klintów restauracji do woli.......naprawde świetne miejce dla naszej niuni

jeszcze raz przepraszam nie wiedziaam że tam takie zadupie bez zasiegu:roll:

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lolka napisał(a):
jesoo dziewczyny wybaczcie błagam.........byłam w górach poza wszelkim zasięgiem a jak już zeszłam do cywilizacji to zdechł mi telefon i nie miałam czym naładować

sunia jest już w nowym domku:multi::multi:......Ci państwo po nią przyjechali i zabrali ...teraz jest rezydentką hotelu i restauracji.......jak ją juz przyzwyczaja do nowego miejsca to będzie latała sobie wsród klintów restauracji do woli.......naprawde świetne miejce dla naszej niuni

jeszcze raz przepraszam nie wiedziaam że tam takie zadupie bez zasiegu:roll:

matko :multi::multi: taka wiadomość ,a ja już paznokci nie mam od obgryzania :razz:

Posted

oczywiście o suni będą informacje ......mam nadzieję że dobrą kuchnię w tej restauracji mają bo zamierzam się tam wybrać:evil_lol:

Posted

Seaside napisał(a):
lolka gdzie jest ta restauracja? jak juz bede sie mogła poruszac to moze sie na zwiady wybiorę :eviltong:

zapomniałam nazwy:oops:, pod Bykiem czy cóś....Aneta musi mi przypomnieć:roll:
na obrzeżach bolesławca ten przybytek się znajduje

Posted

lolka napisał(a):
zapomniałam nazwy:oops:, pod Bykiem czy cóś....Aneta musi mi przypomnieć:roll:
na obrzeżach bolesławca ten przybytek się znajduje

a nie pod niebieskim burakiem czasami:roll: bo byka to ja nie kojarzę:evil_lol:

Posted

magda z. napisał(a):
a nie pod niebieskim burakiem czasami:roll: bo byka to ja nie kojarzę:evil_lol:

Ci z buraka są starsi i nie mają dzieci :)
Byka jakoś też nie kojarzę, ale ja ostatnio nie bywam w ogóle więc się nie liczę :diabloti:

Posted

Seaside napisał(a):
Ci z buraka są starsi i nie mają dzieci :)
Byka jakoś też nie kojarzę, ale ja ostatnio nie bywam w ogóle więc się nie liczę :diabloti:

no kurcze dziś rozmawiałam z Anetą o kolejnym bidulu i zupełnie zapomniałam się podpytać o jaka restauracje chodzi:oops: ....... jutro się zapytam

a ludzie są rzeczywiście starsi , facio obcojęzyczny ...... a z tymi dziećmi to tradycyjnie mogłam coś pokręcić tzn pomylić ..... to taki mój mały defekt:roll:, mam chyba za małą pojemność w mózgowiu:evil_lol: a za dużo informacji zewsząd dociera

Posted

Seaside napisał(a):
To jak facet obcojęzyczny to na 100% Niebieski Burak :)
Fajna przytulna knajpka - wioska pod Bolesławcem a dookoła pola i lasy lasy :)

a tak na marginesie co za nazwa:evil_lol: ....Niebieski Burak .....ale ktoś miał wizje, chyba po jakiś grzybkach z tych pól przyszło natchnienie:cool3:

Posted

lolka napisał(a):
a tak na marginesie co za nazwa:evil_lol: ....Niebieski Burak .....ale ktoś miał wizje, chyba po jakiś grzybkach z tych pól przyszło natchnienie:cool3:

ja kiedyś gdzieś słyszałam dlaczego tak, ale już ulotniło mi się z głowy, jesczze tam ie byłam, ale czasami na rowerze przejeżdzam:cool1:

Posted

było spotkanko u wetki............ludziska oczarowani sunią :lol:, a ona nie odstępuje ich na krok ......ogólnie wielka miłość:multi::multi:

• 4 weeks later...
Posted

jak byłam z moim Bismarckiem u wetki, jakieś 2-3 tygodnie temu to mi mówiła, że własciciele bardzo zadowoleni z suczki, ze za nimi biega cały czas i do gości niebieskiego buraka też bardzo fajna:razz: w zasadzie to wniosek był taki, że spotkali się na własciwej, wspólnej drodze- ci ludzie i malutka:p