lolka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 nie mogę złapać Anety.......ona na 100% dzisiaj była u niuni ale jest ciągle poza zasięgiem....jak tylko się dodzwonię to zdam relację:lol: Majga ja Cie proszę :mad: nie martw się Quote
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 iwona213 napisał(a):rozumiem że nie zapadła Ci w serduszko :placz: Nie martw się, majga ma serce gigant ;);););) Quote
lolka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 z sunią wszystko w jak najlepszym porządku .......... jest jeszcze u weta, czeka na powrót swoich ludziów....... jest bardzo grzeczna, nie sprawia kłopotów, jedynie koty straszliwie gania:roll: została wysterylizowana w czwartek rano Aneta jest na posterunku.... już jej mówiłam że jeśli tfu tfu nie daj boże Ci ludzie jakimś trafem się rozmyślą to ma poprosić wet aby do mojego powrotu czyli wtorku przetrzymała sunie nawet odpłatnie.......oczywiście to tylko moje juz chyba chorobliwe przewrażliwienie podpowiedziało mi taką opcje tak, że Majgus i resztę cioteczek prosze o nie zamarwianie się na zapas:cool3: Quote
majqa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Błahaha...to ja zaczynam szkolić już swoje koty. :evil_lol: Nie wspomnę i o tym, by Ci państwo się nie rozmyślili. ;) Quote
Seaside Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 super że już po sterylce :multi: Dobrze że do tej pory nie było "wypadku" :roll: Quote
lolka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 majqa napisał(a):Błahaha...to ja zaczynam szkolić już swoje koty. :evil_lol: Nie wspomnę i o tym, by Ci państwo się nie rozmyślili. ;) Majgolencja no błagam:evil_lol: Quote
majqa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 lolka napisał(a):Majgolencja no błagam:evil_lol: Spoko. Podpiłowałam w międzyczasie kiciom zeby, pomalowałam pazurki i uprzedziłam, by broniły się do upadłego w razie godziny W. :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Majqa czyli sunia jedzie do ciebie :cool3: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):Majqa czyli sunia jedzie do ciebie :cool3: No własnie,bo sie troche pogubiłam:roll:ciotki jakimis szyframi rozmawiaja:cool1: Quote
Seaside Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 lato idzie i hormony ciotkom buzują :eviltong: wariują po prostu :diabloti: mała czeka na swoich ludzi u wetki - dziś wracają z wakacji :) dziewczyny gdybają co by było ..... tfu... gdyby się rozmyślili ... tfu tfu!! Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Seaside napisał(a):lato idzie i hormony ciotkom buzują :eviltong: wariują po prostu :diabloti: mała czeka na swoich ludzi u wetki - dziś wracają z wakacji :) dziewczyny gdybają co by było ..... tfu... gdyby się rozmyślili ... tfu tfu!! tak szybko ma nowych ludzi :crazyeye:jestem pod wrażeniem :cool3: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Seaside napisał(a):lato idzie i hormony ciotkom buzują :eviltong: wariują po prostu :diabloti: mała czeka na swoich ludzi u wetki - dziś wracają z wakacji :) dziewczyny gdybają co by było ..... tfu... gdyby się rozmyślili ... tfu tfu!! Ładne lato:cool3:a hormony,jak to hormony- buzuja:cool1: Quote
majqa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Basia i Barni napisał(a):Majqa czyli sunia jedzie do ciebie :cool3: Rób sobie jaja dalej, rób. :evil_lol: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 majqa napisał(a):Rób sobie jaja dalej, rób. :evil_lol: Jak nie hormony,to jaja,dziwny watek:evil_lol::p Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 majqa napisał(a):Rób sobie jaja dalej, rób. :evil_lol: a będę a co w końcu hormony szaleją :evil_lol: Quote
lolka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 :diabloti: nabuzowane klotki to ja się z Wami ładnie żegnam do poniedziałku lub wtorku........czekam tez w czwartek na informacje od Anety i błyskawicznie przesyłam smska Majgusi z telefonów nie będę korzystała:roll: gdyż po ostatniej mojej zagranicznej psiej telekonferencji przy otwarciu rachunku uklękłam z wrażenia ... i hotelik prawie dwóch psiaków poszedł w eter:mad: Quote
rita60 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 majqa napisał(a):Do teraz nie dostałam żadnego smsa. Szkoda,weszłam z nadzieja,ze bedzie jakies info o malej:roll: Quote
Seaside Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Lolka gdzieś zagramanicą do wtorku - może smsy nie dochodzą?? :roll: Quote
Isadora7 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 majqa napisał(a):Niestety po dziś dzień nie mam żadnych wieści. O kurczątko :( Quote
Recommended Posts