Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Posłaneczko czeka, papu, szamponik, kosteczka i reszta pierdół również, a Ciebie nie ma. :-( Znajdź się laleczko!
Może w międzyczasie objawi się ktoś z domkiem bliżej? Marzę tylko o tym żebyś była już bezpieczna.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Posłaneczko czeka, papu, szamponik, kosteczka i reszta pierdół również, a Ciebie nie ma. :-( Znajdź się laleczko!
Może w międzyczasie objawi się ktoś z domkiem bliżej? Marzę tylko o tym żebyś była już bezpieczna.

Majgus kochana ja Cie bardzo proszę, nie martw się......sunia jest cała, wczoraj ją widziano teraz to tylko kwestia kilku dni i jeśli nie spadnie nam z nieba domek to niunia trafi do Ciebie na tymczas:lol::lol:
wczoraj rozmawiałam dość długo z Anetą, uświadamiałam namiętnie ......ona powiedziała że tej jeden jedyny raz poświęci się i zawiezie sunię do ciebie, nie chce po prostu aby psina tułała się po wrocławiach, pociągach chce jej oszczędzic stresu ....mam nadzieję że nie zmieni zdania:roll:

Aneta to kochana osoba ale pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie.......mówiła np że nie dzieje się jej żadna krzywda jest w sumie cała ....ale to że dostaje jeśc jak sie trafi, raz na dwa dni czasami to nic....to że jest strasznie chuda, ma sieść w strasznym stanie, nie była nigdy szczepiona ani odrobaczana:shake: .....dla nas to nie do przyjęcia ale niektórzy nie rozumieją że pies cierpi w ciszy, a to że lata za nim krok w krok to zrozumiałe przeciez ona zyła jeszcze gorzej, była bita i nie ma bidula świadomośc jak może byc normalnie.....pełny brzuszek, czułe słowa, zdrowie, miłośc człowieka...skad ta psina może wiedzieć takie rzeczy, dlatego cieszy się z tego co ma i co dla niektórych może sprawaiąc wrazenie psa zadowolonego

Posted

Loluś :loveu:, robię, co w moje mocy w pracy nad sobą i własną wyobraźnią (a to mój największy wróg). :evil_lol: Nie mam parcia, że sunia musi akurat wpaść w moje ręce ale za to mam obłędną potrzebę przeczytać, że jest już bezpieczna w czyichś ramionach. Kciuki zaciśnięte do białości kostek.
Ta historia musi zakończyć się dobrze!!! :sadCyber::kciuki:

Posted

Moze dzisiaj juz wreszcie odetchniemy ... sunieczko malutka, wytrzymaj jeszcze troszeczke....
Anetko, postaraj sie i znajdz niunie wreszcie ...menelu... wyjdz z ukrycia ... :modla:....:modla:...:modla:......

Posted

Weszko- no podobna na maksa do Zaruni. Dla niewtajemniczonych - weszka miała jako DT sunię straaasznie podobną do małej.:razz:

Oby się mała myszeczka znalazła. :lol:

Posted

majqa napisał(a):
... Nie mam parcia, że sunia musi akurat wpaść w moje ręce ...

Akurat,uważaj bo Ci uwierzę:cool3:
Przecież Ty jesteś zakochana w tej maliźnie:loveu:

Posted

Ale cudna sunia! Oby szybko udało się ją zabrać w bezpieczne miejsce. Na domek z pewnoscia długo nie będzie czekać bo takie małe szorstkie panienki mają powodzenie ;)
AnkaG masz rację że ona wygląda jak siostra Zary!

Posted

majqa napisał(a):
Reniu, Ty Szelmo!!! :mad: Czcze pomówienia!!! :evil_lol: :obrazic:

:evil_lol: zupełnie Ci się nie dziwię bo ja też wpadłam po uszy jak zobaczyłam tą mała:loveu:, no i jeszcze ta jej historia :placz:

Posted

ode mnie rónież 20 (niestety wizyty u lek pozbawiają mnie na razie wszelkiej gotówki :oops:)

czyli razem już mamy
magda z. 30 zł
Poker 20 zł
Seaside 20 zł
-----------
70 zł :multi:

zawsze to coś i może faktycznie zachęci to Anetę :)
Nie wiem czy przy okazji szukać jej dodatkowych pasażerów :roll:, myślę że mąż się nie zgodzi,a tym bardziej że dziewczyna jest całkiem nowa w sytuacji i jak mówi lolka porusza się po omacku. To dla niej i tak będzie stres, a robi to w zasadzie tylko dla dobra tej małej pchły co się znależć nie może :mad:

Posted

[quote name='Seaside']ode mnie rónież 20 (niestety wizyty u lek pozbawiają mnie na razie wszelkiej gotówki :oops:)

czyli razem już mamy
magda z. 30 zł
Poker 20 zł
Seaside 20 zł
-----------
70 zł :multi:

zawsze to coś i może faktycznie zachęci to Anetę :)
Nie wiem czy przy okazji szukać jej dodatkowych pasażerów :roll:, myślę że mąż się nie zgodzi,a tym bardziej że dziewczyna jest całkiem nowa w sytuacji i jak mówi lolka porusza się po omacku. To dla niej i tak będzie stres, a robi to w zasadzie tylko dla dobra tej małej pchły co się znależć nie może :mad:

to jeszcze odemnie 30 zł ...

Posted

O Boże jak się wystraszyłam początkiem tego wątku:crazyeye: ale użyło jak przeczytałam ostatnią stronę. Bardzo podobna do Diabliczki Zaruni ,to fakt:loveu: z pewnością długo na domek nie będzie czekać;)

Posted

ja siedze i klepię w klawiaturę, ale mój brat z mamą idą ze znajomą na działkę w okolicy lubańskiej i przechodzą obok tamtejszych sklepów, Hubert ma lat 13 i już dostał misję rozglądania się, przed chwilą obejrzał foty i będzie dzwonił jakby co. także dwa razy conajmniej tam zajrzą, jak nie więcej, bo dziecko się wkręciło

Posted

no to moja mutter jak się dowiedział, to już nawet smycz i obrożę po naszym Cenzorze['] zabrała-dobrze, ze mamy zwyczaj zostawiania takich "pamiątek". Jak go spotka to ma psa zabrać:cool1: